Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Интересен одговор на Ето кога го прашаа дали ќе го бакне дресот на Интер Ето рече Ќе го бакнам кога ќе го заслужам тоа на теренот и ја имам подршката на навивачите.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
па реално казал ето а тоа матераци со казал дека му е благодарен на ибра за овие 3 скудета мора така да казе ако се секавате матераци утна пенал со сиена а во следното коло ибра да не бесе немасе да освојат така да незнам со ке бесе ако не освоесе интер навиваците на интер ке го стрелаа матераци заради утнатиот пенал хехе

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090

првиот гол на Е2 за интер!:vozbud:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.905
Сите клубови имаат лоши трансфери, ама и да се направи топ листа на најлоши трансфери на сите времиња, ние со трансферите на Роберто Карлос, Пирло и Сидорф сме во самиот врв, ако не и шампиони :pos2:

Шегата на страна, најтешко ми беше за Пирло, го пратевме уште како младинец, беше капитен на Италија и голема надеж на Интер... и му го дадовме на Милан, бесплатно. Страшна работа...

А она за Пандев веројатно не е преземено од никаде туку оригинал измислено од наш медиум. Пред некое време имаше инфо дека Фергусон го бара Пандев, на А1 и никаде на друго место. Гоки е добар играч но имаше многу лоша сезона, за разлика од минатата. Најблиску што дошол до трансфер оваа година е кога неговиот менаџер, кој патем речено изгледа не е многу способен, ќе изјави дека таа и таа екипа го бара Пандев.

Мене би ми било мило еден ден да го видам во Интер па макар и почесто влегувал од клупа, ама за такво нешто прво ќе мора да одигра една Топ сезона во Италија.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Значи сепак реков дека ке биде по мое кога Ибра ке отиде во Барса,ке го баци амблемот на Барса,ке изјавува дрн дрн јариња како животна желба му била да игра за Барса....па кој те ебе бре арогантен еден,крши глава....КУРВА ЗА ПАРИ Е ИБРА,РЕКОВ И КЕ КАЖАМ ПАК,ЗНАЕТЕ СИТЕ.....
Немојте да помислите дека сум изнервиран или нешто такво.....:back:
Што очекувавте вие од Ибрахимовиќ кога од Јувентус премина во Интер.Човекот е курва

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Сите клубови имаат лоши трансфери, ама и да се направи топ листа на најлоши трансфери на сите времиња, ние со трансферите на Роберто Карлос, Пирло и Сидорф сме во самиот врв, ако не и шампиони :pos2:

Шегата на страна, најтешко ми беше за Пирло, го пратевме уште како младинец, беше капитен на Италија и голема надеж на Интер... и му го дадовме на Милан, бесплатно. Страшна работа...

А она за Пандев веројатно не е преземено од никаде туку оригинал измислено од наш медиум. Пред некое време имаше инфо дека Фергусон го бара Пандев, на А1 и никаде на друго место. Гоки е добар играч но имаше многу лоша сезона, за разлика од минатата. Најблиску што дошол до трансфер оваа година е кога неговиот менаџер, кој патем речено изгледа не е многу способен, ќе изјави дека таа и таа екипа го бара Пандев.

Мене би ми било мило еден ден да го видам во Интер па макар и почесто влегувал од клупа, ама за такво нешто прво ќе мора да одигра една Топ сезона во Италија.
се сложувам!
какп прво според мене пандев нема квалитет за да го носи дресот на интер, а како шо гледам и неговиот менаџер а и самиот пандев сакаат нешто шо реално нема шанси да го добијат!

C

CheeEeZ!

Гостин
Црната стрела ке гази! :D Викаш ке се налути ако го викаат е2 ?:toe:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.051

Прес-конференцијата, и претставувањето пред фановите .

Интересен беше моментот од 5та минута нагоре, кога фановите пееа Samuel Eto Salta con Noi, па на крајот од клипот ги почести со истото дур ги хејтаа росоњерите . :smir:

C

CheeEeZ!

Гостин
:tv:

Хахахаха првиот шут на Ето доле во рекламите :) :kesa:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.905
Браво за пречекот. Не правиме спектакли како другите ама пречекот беше од срце. Веднаш се чувствува атмосферата и играчот чувствува дека е добредојден и дека навивачите имаат доверба во него.

Eto'o: "I'm where I wanted to be"

"I'm Samuel Eto'o and I don't want to compare myself to anyone. I believe the victories I have earned up to now can contribute to giving the right value to my name." With these words, Inter's latest signing presented himself to the Italian media. The Cameroonian striker, who put pen to paper on a five-year deal yesterday, greeted a stand full of screaming Inter fans at the training ground before making his way to the press room for his debut news conference as an Inter player.

Eto'o sat alongside José Mourinho, technical director Marco Branca and transfer market consultant Gabriele Oriali as he thanked his former club before talking about his ambitions with the Nerazzurri.
"I want to say goodbye to my ex-team-mates at Barcelona and everyone who accompanied me in my adventure in Spain, where I spent 13 beautiful years, and where I met people who have helped me arrive where I am now," said Eto'o.

"I leave Barcelona with my head held high, I am convinced that every team should write its own history and I now I want to write the history of Inter. The Ballon d'Or? The team comes first, my Ballon d'Or now is the Scudetto."
Samuel responded to the questions in Spanish, but his words were clear, simple and directed to all those who made the trip to Appiano Gentile to greet him: "I want to thank the fans for their support and the welcome they gave me today. I will repay them by working every day to give them the happiness they deserve. Why haven't I kissed the Inter shirt yet? For one reason only: first I have to win and earn the faith of all those who support me in this adventure."

Eto'o's has spent his entire club career in the Spain, first at Leganes and then with Real Madrid and Mallorca before five years at Barça. But the Cameroonian is ready for his debut in Italian football. "It's true, I have always played in Spain but I have great experience of international matches," said Samuel. "I left my country, Cameroon, and I became a citizen of the world. What do I think of the episodes of racism in this country? I can only say that I am proud to be a coloured person. If my skin were a different colour I wouldn't have been the player I am now."

On his rapport with José Mourinho, Samuel Eto'o said: "I never said those words that were attributed to me. There's a videotape that proves it, and in any case that episode goes back to a back between Chelsea and Barça, a heated match. It was a shame that that conversation was interpreted badly. I am very proud to be playing under José Mourinho."

Mourinho on Eto'o
Mourinho wrapped up the press conference by talking about his relationship with the Cameroon forward: "I have crossed paths with Samuel six times in three years, and I was never really worried to know whether he really did say something nasty about me. Why? Because he's like me: he doesn't go home happy after a defeat in an important match.

"The year after that match I wanted him at Chelsea but I wasn't allowed to have him. I'm very satisfied to have him with us, and I'm not only talking in the name of José Mourinho, but in the name of the whole squad. When the deal finally went through the team showed a different tranquillity and has started to adapt its game.

"When will Samuel play for Inter? He's ready to play now, maybe not 90 minutes, but he will play for at least half an hour in Monte Carlo. I'm happy now, I have the right squad to work in the best way this season."

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Интересен одговор на Ето кога го прашаа дали ќе го бакне дресот на Интер Ето рече Ќе го бакнам кога ќе го заслужам тоа на теренот и ја имам подршката на навивачите.
Па многу јасно, Ето не е пушач и лижач како некој други.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom