Massimo Moratti
engin90
- Член од
- 4 мај 2008
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 156
Прв тренинг 

Што очекувавте вие од Ибрахимовиќ кога од Јувентус премина во Интер.Човекот е курваЗначи сепак реков дека ке биде по мое кога Ибра ке отиде во Барса,ке го баци амблемот на Барса,ке изјавува дрн дрн јариња како животна желба му била да игра за Барса....па кој те ебе бре арогантен еден,крши глава....КУРВА ЗА ПАРИ Е ИБРА,РЕКОВ И КЕ КАЖАМ ПАК,ЗНАЕТЕ СИТЕ.....
Немојте да помислите дека сум изнервиран или нешто такво.....:back:
се сложувам!Сите клубови имаат лоши трансфери, ама и да се направи топ листа на најлоши трансфери на сите времиња, ние со трансферите на Роберто Карлос, Пирло и Сидорф сме во самиот врв, ако не и шампиони :pos2:
Шегата на страна, најтешко ми беше за Пирло, го пратевме уште како младинец, беше капитен на Италија и голема надеж на Интер... и му го дадовме на Милан, бесплатно. Страшна работа...
А она за Пандев веројатно не е преземено од никаде туку оригинал измислено од наш медиум. Пред некое време имаше инфо дека Фергусон го бара Пандев, на А1 и никаде на друго место. Гоки е добар играч но имаше многу лоша сезона, за разлика од минатата. Најблиску што дошол до трансфер оваа година е кога неговиот менаџер, кој патем речено изгледа не е многу способен, ќе изјави дека таа и таа екипа го бара Пандев.
Мене би ми било мило еден ден да го видам во Интер па макар и почесто влегувал од клупа, ама за такво нешто прво ќе мора да одигра една Топ сезона во Италија.
Ќе го викаме „Ваше височество“ ако сака само нека дава голови :pos2:Црната стрела ке гази!Викаш ке се налути ако го викаат е2 ?
![]()
Па многу јасно, Ето не е пушач и лижач како некој други.....Интересен одговор на Ето кога го прашаа дали ќе го бакне дресот на Интер Ето рече Ќе го бакнам кога ќе го заслужам тоа на теренот и ја имам подршката на навивачите.