Фан Клуб: Вардар

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Вардар утре во 18.00 игра натпревар од купот на УЕФА со белгискиот преставник Росалиере. Па ајде да ве видам што ќе кажете за натпреварот, прогноза, коментари и слично. Јас мислам дека ќе биде тешко затоа што во весник прочитав дека Вардар ќе биде ослабен поради повреди на неколку играчи.

Што мислите вие :raz:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Jok bre site se zdravi! Pisuvashe u vesnik deka Sekulovski i GUrcevski ke igraat utre. Moja prognoza e Vardat ke tepa 3:0 a Trickovski ke dae 2 gola!

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Ке победи Вардар, ама го знае некој почетниот состав

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Вардарци ослабени против Роселаре
Ѓурчевски, Таневски, Секуловски и Вандеир утре нема да бидат во тимот

Првите двајца дефинитивно нема да играат, а за Секуловски ќе одлучиме по денешниот тренинг, но мали се шансите и тој да настапи. И за Вандеир прогнозите се песимистички, па веројатно и тој нема да може да ги одигра планираните 15-тина минути, зашто се' уште закрепнува од хируршката интервенција - вели Драги Канатларовски.

Дневник http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=84840AA6CEB90A4387356CC0DD101385

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Е богами тешко ќе биде без овие четворица, но сметам дека нашиот мил Вардар конечно ќе започне да постигнува резултати како што му доликуваат на нашата гордост.

НАПРЕД ВАРДАР ВО СРЦЕ ТЕ НОСАМ!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Еј како ми е мерак што го Вратија Дос Сантос maestrale Вандеир звани Ванчо. Момчето растура. За утре ќе видиме, Вардар е клуб со реноме, без разлика на составот ова треба да биде Мачја кашлица... I BELIVE!!!! Не прогнозирам, секогаш промашувам.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] По осум години пауза, македонската фудбалска легенда Дарко Панчев
во понеделникот присуствуваше на попладневниот тренинг на Вардар. Тој од јужната трибина го одгледа тренингот, а по неговото завршување се поздрави со вардаровите фудбалери.
- Осум години наназад не сум бил на тренинг на Вардар. Последен пат кога негов тренер беше Ѓоре Јовановски, а таа година го освоивме Купот. На тренингот во понеделникот бев, пред се, да ги запознаам фудбалерите и да видам со каков квалитет располага нашиот најтрофеен клуб. Не би сакал да коментирам околу она што го видов, но би рекол, Вардар може и мора повеќе - изјави Панчев.
Вашето име се споменува како новиот претседател на Вардар.
- Чекам да се врати Брацо (спонзорот Вујчиќ - н.з.) од Германија и да седнеме да се договориме. Се надевам дека ќе ме има почесто на тренинзите и на натпреварите на Вардар - изјави фудбалерот за изминатиот век на Македонија, кој, истовремено, најави дека ќе присуствува и на утрешниот прв натпревар на "црвено-црните" со белгискиот Розеларе, што се игра на "Градски".
[/FONT]

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Jas utre odam na stadion obavezno. :vozbud:

Naaaapred Vardare. :vozbud:

skorpija^m

seven & seven
Член од
5 мај 2006
Мислења
492
Поени од реакции
4
Поздрав до сите КОМИТИ, со поддршка за добар резултат утре, форцаааааааа Вардар!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ајде ВАРДАААААААААР. Јас искачам, идам да навивам... :vozbud:
:eek:lee: :eek:lee: :eek:lee:

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Епа ај да тепате :)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Capo Kapistec напиша:
Moja prognoza e Vardat ke tepa 3:0 a Trickovski ke dae 2 gola!
ZOTE

Многу добар прогнозер си, изгледа дека вардар го лгедаш само еднаш годишно и тоа кога игра со странски клуб. Не реков случајно дека на вардар ќе му биде тешко затоа што го гледав оваа сезона вардар скоро на сите натпревари што ги играше дома. Вардар ниту еднаш не победи некој послаб противник повеќе од еден гол разлика. А да не споредуваме белгиско и Македонско првенство.

П.С. Ете му го на Цапар Росалиере кој тој толку многу го посакуваше во ждребката.

Член од
26 мај 2006
Мислења
158
Поени од реакции
0
:nerv:Pa ova e sramota sto e ova,ova e nesto nevideno Varadar da izgubi od starci najmladiot ima 28 godini.Drava za golmanot da ne zborime edno dobro ne napravi za timot odbranata se uspala sramota za nigde bea Vardarci.Mozda sum za Vardar ama denes vrska si nemaa neznae duri kaj se po primeniot gol ko muva be glava bea.Za tamu nema muabet sto da se pravi poarno da ne igraat.:nerv:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Го гледам натпреварот по 3 пат сега на канал4 и еднаш на градски. И уште не може да ми влезе во глава која функција ја има Цапар во екипата. Цел натпревар Вардар одигра покрај лева аутлинија а празни фудбалери на другата страна си го дрвеа. Плус тој Ристовски(10) беше убедливо најслаб поединец. Како даде гол не знам. Одиграа само Бранковиќ, Брага, Деилсон и тој Тричковски чат пат. Сум видел милион бледи изданија на Вардар. Не ми е криво што изгубија. Криво ми е што нема да собере веќе Вардар на стадион толку публика.
Како заклучок... Брацо, Панчев кој и да е одговорен... Бркај 70% од таа екипа на чело со Цапар. Фудбал не се игра со стоење, треба некој да потрча. А до тогаш и мене ретко ќе ме гледаат трибини. Плус да дадам 100 денари за да гледам Вардар - Тиквеш немам намера и уште тој морон на врата да ми каже дека и за девојки се наплаќа... се утепав од смеење, морав да купам карта и за девојка ми, не ја пуштаа. Цел живот ја носам со мене. Ај да не тапанам со :eek:ftopic: теми...

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Ja prodadoa utakmicata,ne mi se veruva deka fer plej tim ne pobedi,treba obavezno 3-4 dobri fudaleri i da ne se stedat pari na nasata gordost-Napred Vardar

Kajgana Shop

На врв Bottom