- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.064
- Поени од реакции
- 74.714
Топ, јас уште си ја имам старата, комита број 57 ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Овие нови ке бидат,неможеш со старата како што прочитав! Иначе ова е добра вест,конечно стануваме ултрас модерна навивачка група!Топ, јас уште си ја имам старата, комита број 57![]()
Знам де, само пишав дека се радуваш што по пауза од две сезони повторно ќе имаме членски карти и пишав дека си ја чувам и старата а не дека истата ќе ја користамОвие нови ке бидат,неможеш со старата како што прочитав! Иначе ова е добра вест,конечно стануваме ултрас модерна навивачка група!
Извни моја грешка ,иначе во петок најкасно ке се знае дали ке се проширува лигата али мене ми кажаа дека ке ја прошират сигурно така да не сум многу во неизвесност!Знам де, само пишав дека се радуваш што по пауза од две сезони повторно ќе имаме членски карти и пишав дека си ја чувам и старата а не дека истата ќе ја користам![]()
Abe Setinov bese marioneta na kriminalnite bandi vo Vardar togas , kako ke mu kazea taka praveseПа баш Сетинов најде да објаснува за ситуацијата во Вардар, човекот кој оваа сезона прв ја фрли лопатата во неговиот гроб...
Јас не знам како вакви ебиветри немаат срам да даваат изјави по телевизии и весници.
Сепак нема оправдување за него, и тој е во истиот кош со другите лопови и гробари на Вардар, далеку е сељанчево од некаква си легенда...Abe Setinov bese marioneta na kriminalnite bandi vo Vardar togas , kako ke mu kazea taka pravese
Човекот чим успеа и од Комити да извади добра сума на пари, како демек за плати на играчите, и на крај да ги стави у џеб кажува дека е опасен играч, а ни најмалку наивен..Jas ti kazuvam covekot bese prinuden znaci morase, mu se zakanuvaa po zivotot mora da bide na taa funkcija i toa e toa
Ne veruvam deka on gi zemal on bese samo marioneta na reketariЧовекот чим успеа и од Комити да извади добра сума на пари, како демек за плати на играчите, и на крај да ги стави у џеб кажува дека е опасен играч, а ни најмалку наивен..