Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.064
Поени од реакции
74.714
Топ, јас уште си ја имам старата, комита број 57 :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Топ, јас уште си ја имам старата, комита број 57 :)
Овие нови ке бидат,неможеш со старата како што прочитав! Иначе ова е добра вест,конечно стануваме ултрас модерна навивачка група!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.064
Поени од реакции
74.714
Овие нови ке бидат,неможеш со старата како што прочитав! Иначе ова е добра вест,конечно стануваме ултрас модерна навивачка група!
Знам де, само пишав дека се радуваш што по пауза од две сезони повторно ќе имаме членски карти и пишав дека си ја чувам и старата а не дека истата ќе ја користам :ROFLMAO:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Знам де, само пишав дека се радуваш што по пауза од две сезони повторно ќе имаме членски карти и пишав дека си ја чувам и старата а не дека истата ќе ја користам :ROFLMAO:
Извни моја грешка ,иначе во петок најкасно ке се знае дали ке се проширува лигата али мене ми кажаа дека ке ја прошират сигурно така да не сум многу во неизвесност!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Така да нека не се проширува лигата, паѓаме во втора лига и со тоа ќе земат членски вистинските навивачи па ќе се видиме кој сме и што сме. Клубот малце нека се среди нека се научат играчите и да видат сите што значи ваков клуб да игра во втора лига, да се опаметат за другпат.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.064
Поени од реакции
74.714
И јас слушнав дека скоро сигурно ќе ја проширеле лигата, али ќе видиме деновиве :)
Мора да ја прошират бе, таман во последното коло покрај шампионската титула да се прослави 25 години Комити и 65 години ФК Вардар :)

П

Паспарту

Гостин
Па баш Сетинов најде да објаснува за ситуацијата во Вардар, човекот кој оваа сезона прв ја фрли лопатата во неговиот гроб...

Јас не знам како вакви ебиветри немаат срам да даваат изјави по телевизии и весници.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Па баш Сетинов најде да објаснува за ситуацијата во Вардар, човекот кој оваа сезона прв ја фрли лопатата во неговиот гроб...

Јас не знам како вакви ебиветри немаат срам да даваат изјави по телевизии и весници.
Abe Setinov bese marioneta na kriminalnite bandi vo Vardar togas , kako ke mu kazea taka pravese

П

Паспарту

Гостин
Abe Setinov bese marioneta na kriminalnite bandi vo Vardar togas , kako ke mu kazea taka pravese
Сепак нема оправдување за него, и тој е во истиот кош со другите лопови и гробари на Вардар, далеку е сељанчево од некаква си легенда... :)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Jas ti kazuvam covekot bese prinuden znaci morase, mu se zakanuvaa po zivotot mora da bide na taa funkcija i toa e toa

Член од
28 јануари 2007
Мислења
511
Поени од реакции
228
Jas ti kazuvam covekot bese prinuden znaci morase, mu se zakanuvaa po zivotot mora da bide na taa funkcija i toa e toa
Човекот чим успеа и од Комити да извади добра сума на пари, како демек за плати на играчите, и на крај да ги стави у џеб кажува дека е опасен играч, а ни најмалку наивен..

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Човекот чим успеа и од Комити да извади добра сума на пари, како демек за плати на играчите, и на крај да ги стави у џеб кажува дека е опасен играч, а ни најмалку наивен..
Ne veruvam deka on gi zemal on bese samo marioneta na reketari

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Како и да било, Сетинов се покажа како многу покварен човек и максимално си го изгуби респектот што го имаше меѓу луѓето во Градот.

Kajgana Shop

На врв Bottom