Фан Клуб: Вардар

P

PewDiePie

Гостин
до сите искомплеексирани и мачни души на кои мојот к.р им е стално в уста!!!
ПОБЕДА нема да постои наредните 8 години и тоа е факт, кој јас го прифаќам и од кој нема бегање!!! АМА!!! ПОБЕДА НЕ ИСПАДНА РЕГУЛАРНО ОД 1 лига КАКО ВАРДАР, туку беше исфрлена!!! ТАКА ДА, ако вардар опстани тоа ќе биде МИЛОСТ од ффм (искрено к.р ме боли дали ќе се прошири или не!!!)!!! А ТАКВОТО ЧУВСТВО е непроценливо!!! како шо вие се палевте како педер на к.р за испаѓањето на победа, така ние сме си задоволни шо вардар испадна!!! ФАКТ!!!
ај сеа чао!!! и сонувајте си ги васоски, грозданоски, мњси и роналдињо, па ако ви се дај ТАА МИЛОСТ да опстаните, влажнете се на тие тн. звезди!!!
Leave Britney alone !!!

Иди бе напиј се апче и прекини да им ги џвакаш јајцата на цел фан клуб.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.063
Поени од реакции
74.704
ПОБЕДА нема да постои наредните 8 години и тоа е факт, кој јас го прифаќам и од кој нема бегање!!! АМА!!! ПОБЕДА НЕ ИСПАДНА РЕГУЛАРНО ОД 1 лига КАКО ВАРДАР, туку беше исфрлена!!! ТАКА ДА, ако вардар опстани тоа ќе биде МИЛОСТ од ффм (искрено к.р ме боли дали ќе се прошири или не!!!)!!! А ТАКВОТО ЧУВСТВО е непроценливо!!! како шо вие се палевте како педер на к.р за испаѓањето на победа, така ние сме си задоволни шо вардар испадна!!! ФАКТ!!!
ај сеа чао!!! и сонувајте си ги васоски, грозданоски, мњси и роналдињо, па ако ви се дај ТАА МИЛОСТ да опстаните, влажнете се на тие тн. звезди!!!
Чекај бе малце, нели ти си сега фан на 11 Октомври???:)
Некако лесно си ја шитна твојата сакана Победа :toe:
Победа не испадснала регуларно, али да се доиграа колата ќе си испаднеа и без да ги избркаат од лига :pos:
Кој се палел на вашето испаѓање???
И што ти е поентата што цело време не убедуваш во НЕШТО ШТО И НИЕ ГО ТВРДИМЕ???? (дека ферски сме испаднале).

П

Паспарту

Гостин
Осеќам ќе мава глава во ѕид Олаф за некој ден... :dudlac:

--- надополнето ---

Ја на тебе се влажнам Олафче, може да ти го свирнам до врат онака другарски?

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
I vie ne ste toa sto bevte , stom se umarate so NajNuncevo :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.063
Поени од реакции
74.704
Ako ima Braco ambicii slednata godina za sampioni togas sme blisku da se zavrsat dvata transfera...pozdrav do site Komiti.EDEN E VARDAR
Од Влатко Гроздановски од групата за вардар на ФБ :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
100 посто се проширува лигата,нема веќе што да се дискутира околу тоа! Се чека само завршување на првенството па ке се објави и официјално,а од следнава сезона ке гледаме конечно силен Вардар!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Нема некое значење за првенството, али губиме од пелистер 1-0..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.063
Поени од реакции
74.704
И од Пелистер изгубивме :pos:
Штѕо и не ми е така чудно пошто како што разбрав Настевски не играл (не следев радио пренос, па ако не е вбистина, нека ме демантира некој :)). Доказ дека нашиот тим зависи само од еден играч :kesa:
Бтв на крај Скопје излезе и пред напредок :pos:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
И од Пелистер изгубивме :pos:
Штѕо и не ми е така чудно пошто како што разбрав Настевски не играл (не следев радио пренос, па ако не е вбистина, нека ме демантира некој :)). Доказ дека нашиот тим зависи само од еден играч :kesa:
Бтв на крај Скопје излезе и пред напредок :pos:
kec se znaese ovaa be , samo nemav kaj da ja uplatam , duri i na net ja nemase :S

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
по свадба тапани сите знат шо не пиша на форумов дур се играше дека е кец вака лажен испаѓаш
Tie sto treba da znaat znaeja samo steta ne najdovme nigde, dali lazen ili ne ama ic ne me interesira da ti kazam, edinstveno zal mi e sto nigde ja nemase

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Чекај бе малце, нели ти си сега фан на 11 Октомври???:)
Некако лесно си ја шитна твојата сакана Победа :toe:
Победа не испадснала регуларно, али да се доиграа колата ќе си испаднеа и без да ги избркаат од лига :pos:
Кој се палел на вашето испаѓање
???
И што ти е поентата што цело време не убедуваш во НЕШТО ШТО И НИЕ ГО ТВРДИМЕ???? (дека ферски сме испаднале).
1 болд... НЕ!!! од каде ти е тоа мислење???
2 болд... секој треба да си крка тоа шо си го заслужил... зошто победа би била исклучок???
3 болд... од ова можам да заклучам дека фудбал следиш само 1-2 години, оти ако следиш подолго време, сигурно знаеш дека пред да ја исфрлат, победа беше надвор од зоната за испаѓање, па дури имаше и сигурна позиција!!!
4 болд... за ништо никого не убедувам, само си се ситам на испаѓањето на вардар и срамот кој го крка моментално, а кој би бил уште поголем ако лигата се прошири и вардар опстани. самите навивачи сте свесни за то!!!
позз

--- надополнето ---

Осеќам ќе мава глава во ѕид Олаф за некој ден... :dudlac:

--- надополнето ---

Ја на тебе се влажнам Олафче, може да ти го свирнам до врат онака другарски?
важи бе!! откако јас че завршам со газо твој, па ако можиш после да се испрајш!!!

нешо многу каснат ова админиве со мојо бан од темава!!! досега ме имаат избанирано од многу теми без никого да провоцирам!!! чисто така од кеф, па дури и ми даваат лекции како треба да се понашам, а сега??? кој знај шо е работава???

Kajgana Shop

На врв Bottom