Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Епа затоа има бан. Само вие не треба да враќате на провокации и тоа е тоа. Се знае која е целта на провокациите, намерно правење глуп за да наседне некој.Ја како што знам пред да се регистрираш има да прочиташ правилата според кој треба да се однесуваш... тој е неписмен или незнае да чита?
--- надополнето ---
Види, јас кога се нафатив да сум модератор не се нафатив да бидам тука 24/7. Ако си ти тука 24/7 тоа не е мој проблем. И не туку скокајте како петли, затоа што не е форумов само за ФК Вардар, дозволено е да има секакви фан клубови.:shok:
многу ме иритираат,се нафаќаат за некои работи,ми изигруваат судии,а ПОИМ НЕМААТ што е релевантно а што не!!!!!!
очекувам да пресуди некој,КОЈ АПСОЛУТНО НЕ ЗНАЕ НИШТО за ФК Вардар и Комити(настани,извештаи,соопштенија),за на крај да ми соли памет:nenene:
како член на форумов и фан на ФК Вардар,НЕМА ДА ДОЗВОЛУВАМ НЕКОЈ ДА ПИШУВА ГЛУПОСТИ:nenene
се надевам дека таквите пациенти,ЗАСЕКОГАШ ЌЕ БИДАТ БАНИРАНИ НА ТЕМАТА ФК Вардар
И не е форумов твој ниту па мој да кажуваме кој што сака да пишува, си има правила и ќе се постапува по нив. Ако не ти се свиѓа, направи си форум само за Вардар и толку.
Тоа што беше до мене средив, уште еднаш само да видам да скокнал некој ко прле пред магаре.