Фан Клуб: Вардар

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Има безброј бизнисмени кои сакаат да вложат во Вардар, јас лично знам неколку и тие не го прават тоа затоа што знаат дека нивните пари нема да се искористат квалитетно туку ќе пополнат нечиј џеб.

Доколку некој не го купи ФК Вардар и го стави под свое и сам да решава за се` Вардар само ќе тоне. На пример, некој бизнисмен од пичке си матер од Аустралија кој навивал како дете за Вардар, одвои милиони евра, го присвои, избрка се` од дирекција и постави тројца способни луѓе... Вардар ќе процвета за една сезона и ќе го гледаме во борба за Лига на шампиони. Гарантирам со живот.
Апсолутно, се согласувам дека треба да го купи некој бизнисмем како што е случај со поголемите клубови. Затоа што на оној кој ќе вложи свои пари нема да му биде сеедно дали клубот ќе биде силен или и понатаму ќе се валка во калта. Тоа е веројатно начинот да се расчистат работите. Да се најде некој тип што ќе ја исплати баграта и ќе им ја покаже вратата. Понатаму лесно е за спонзорства. Големите компании знаат каде треба да пари. Како пример може да го земеме Динамо Загреб. Динамо си има сопственик, кој не е многу популарен меѓу навивачите ама сепак, тој е газда во клубот и тој е одговорен за се што се случува во него. После неговото доаѓање, Динамо има 40 спонзори, од кои 10-тина поголеми и 30 помали. И веќе личи на клуб, а играчите ги продава за милионски суми. Вардар мора да го фати тој пат затоа што не се живее од стара слава. Навивачите си барат успеси...

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Добро бе дали знаете дека во Работнички има комплетна постава од 11 играчи на Вардар тоа ви кажува се. Бегаат од Вардар зашто нешто смрди а смрди управата. Како може Тричковски после една година толкав голем трансфер да направи. Голем трансфер во однос на тоа како лесно одиде од Вардар во Работнички. Не се живее само од стара слава треба работа

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Добро бе дали знаете дека во Работнички има комплетна постава од 11 играчи на Вардар тоа ви кажува се. Бегаат од Вардар зашто нешто смрди а смрди управата. Како може Тричковски после една година толкав голем трансфер да направи. Голем трансфер во однос на тоа како лесно одиде од Вардар во Работнички. Не се живее само од стара слава треба работа
Па добро, што пишуваме ние погоре?

Нормално дека смрди управата. Децата не се ништо криви што бегаат. Треба да си луд да останеш. А управата од толку што е заинтересирана од Вардар да направи добар клуб, ги нуди децата на клубови како ОФИ во Грција. Ќе земат 50-60 000 евра за 20 годишен талентиран фудбалер. Ако не се во состојба да ги задржат добрите фудбалери барем до 23-24 години (со исклучок евентуално на екстра-таленти кои би ги пуштиле во некој добар клуб), тогаш нема шанса да се направи добра екипа. А очигледно овие не се во состојба, или пак вака им одговара. Сега како што стојат работите, се што се работи во школите управата го распродава за ситни пари.

Затоа, метла! Што побрзо.

Член од
26 јануари 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
cela uprava treba da se brga so se braco

i da ideme da pregovarame so nekoj dobri firmi

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Не ми се верува продадоа 4 играчи а ниту еден не донесоа...:nerv: до кога овие ќе го водат Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.840
Stjepanovic potpisal za Cukaricki, sega ostanavme i bez sredina. Bugarskite mediumi smetaat deka Zunior 100% ke go oblece crveno-crniot dres. Za cudo i pregovorite so Vukelja pocnale da odat vo pozitivna nasoka. Napadot so Zunior, Savic i Vukelja bi bil stvarno dzverski, ali sredinata tapanarija, osven Despotovski drugive se.........

Член од
9 април 2007
Мислења
1.277
Поени од реакции
977
Доколку некој не го купи ФК Вардар и го стави под свое и сам да решава за се` Вардар само ќе тоне. На пример, некој бизнисмен од пичке си матер од Аустралија кој навивал како дете за Вардар, одвои милиони евра, го присвои, избрка се` од дирекција и постави тројца способни луѓе... Вардар ќе процвета за една сезона и ќе го гледаме во борба за Лига на шампиони. Гарантирам со живот.
Само ова е спасот за Вардар,да се знае кој е газда,и кој ке одговара за неуспесите на Вардар,овие моментално си ја префрлаат само вината од еден на друг за на крај да завши кај Брацо а овој да ти изјави дека само луд би инвестирал во Македонија.:tapp:.Е сега јас па мислам дека е премалку со еден милион да се исчистат гомната во Вардар,и дека една сезона е прекратко за да се врати титулата,а камоли за сјајот да не зборам.Со играчи од ваков калибар ништо научна фантастика е титулата што сега е и многу тешка зашто не е само работнички тука сега е и милано и не се заебаваат.Си отишол Костовски,искрено за мене он е слаб играч,неможе сеа да збориме за некакво враќање на сјајот на Вардар и да жалиме Костовски што си заминал,бар мое мислење,доста е веќе трошки.И се повеќе и повеќе се обвинува работнички за неуспехот на Вардар,па се знае дека парите се најважни,веќе во Вардар не гледаат на предизвик младиве фудбалери кај нас,предизвик им е Работнички и тоа е вистината,а до кога така незнам.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Еве на Тетекс форумот.едно другарче ме замоли ако сакате да се регистрирате да живни форумот,знам дека сте збратимени со Војводи па зато и тука го постирам
http://www.fkteteks.net/forum/

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.840
Само ова е спасот за Вардар,да се знае кој е газда,и кој ке одговара за неуспесите на Вардар,овие моментално си ја префрлаат само вината од еден на друг за на крај да завши кај Брацо а овој да ти изјави дека само луд би инвестирал во Македонија.:tapp:.Е сега јас па мислам дека е премалку со еден милион да се исчистат гомната во Вардар,и дека една сезона е прекратко за да се врати титулата,а камоли за сјајот да не зборам.Со играчи од ваков калибар ништо научна фантастика е титулата што сега е и многу тешка зашто не е само работнички тука сега е и милано и не се заебаваат.Си отишол Костовски,искрено за мене он е слаб играч,неможе сеа да збориме за некакво враќање на сјајот на Вардар и да жалиме Костовски што си заминал,бар мое мислење,доста е веќе трошки.И се повеќе и повеќе се обвинува работнички за неуспехот на Вардар,па се знае дека парите се најважни,веќе во Вардар не гледаат на предизвик младиве фудбалери кај нас,предизвик им е Работнички и тоа е вистината,а до кога така незнам.
Abe da ima dobar investitor i so ovoj tim ke tepame. Za titula treba poise da se zasukaat rakavi. Treba mnogu zasiluvanja. Eve na primer Itua trebase da go kupat sovrsen igrac ili Ignjatov, a oni nosat samo nekoi neprovereni srbi

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.840
Не ми се верува продадоа 4 играчи а ниту еден не донесоа...:nerv: до кога овие ќе го водат Вардар
Vsusnost si otidoa petorica od koi dvajca se na pozajmica. Korunovski (pozajmen vo napredok), Pocev (pozajmen vo avstrija), Stjepanovic (cukaricki), Kostovski (ofi), Milosavljev (hajduk kula)

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Се засилил Вардар, земал Србин од трета лига :tapp: линк
Никој веќе не сака да игра за Вардар. Се знаеше порано,клубот го собираше најдоброто од Македонија.Ова што се случува денес воопшто не е на арно.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Никој веќе не сака да игра за Вардар. Се знаеше порано,клубот го собираше најдоброто од Македонија.Ова што се случува денес воопшто не е на арно.
E stom pocnale i od treta srpska liga da zimaat igraci daleku ke stignat:drk:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.840
Stratev vikase ke sme zimale samo provereni igraci, i ete gi nekoj si Milanovic od srpskiot tretoligas PALIK!!!!!!!!!!!!!!!!
KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Има време може да се земе уште некој фудбалер додека почне првенството,се разбира не од некој третолигаш

Kajgana Shop

На врв Bottom