Фан Клуб: Вардар

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Јок сине, не си ти србин, ти мислиш дека си србин. Србите имаат фалинка у софтверот, и не знаат на македонски да пишуваат :wink:
Јок - турски збор
у - српски сврзник

И после Србите не знаат македонски да пишуваат...

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Јок - турски збор
у - српски сврзник

И после Србите не знаат македонски да пишуваат...
Fantom, не продаај муда за бубрези. :) Јок е прифатен турцизам како и други 500 зборови кои секојдневно ги употребуваш а немаш поим дека ги употребуваш, а У е жаргон скопски кој пак има големо влијание од српскиот јазик и тука нема ништо страшно. Како што ти вељаш така требит :wink:

Србите кои живеат во Македонија особено, се прост народ кои одбиваат да научат да зборуваат на македонски јазик. Заради тоа ќе добијат третман барем од мене каков што заслужуваат, додека не го докажат спротивното (дека се достојни за почит)

Ај сеа биши ги офтопициве, иако постов ептен ме бендисуе како го скроив :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.849
"Старата гарда" со поддршка на "Комитите"

Навивачката група "Стара Гарда комити", кои секогаш на натпреварите на Вардар може да се забележат на долниот дел од Јужната трибина на "Градски", вчера преку соопштение даде комплетна поддршка на "Комити Запад" кои поведоа иницијатива за извлекување на најтрофејниот македонски клуб од агонијата во која во моментов се наоѓа.

"Давеме безрезервна поддршка на навивачката група 'Комити Запад'. Ги молиме симпатизерите, фудбалерите, фудбалските работници и сите пријатели на ФК Вардар да дадат свој придонес во акцијата за спас на клубот која ја спроведуваат 'Комити Запад'", се вели во соопштението на "Стара Гарда комити".

Za vardar izgleda ke potpise 21 godisniot fudbaler od sredniot red Nebojsa Marinkovic od Partizan

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Добро бе да го ебам, “ПФЦ“ и Зукс, имате ли нешто српско у вас баре, корен, потекло некое... па што навивате за немакедонска екипа?

Член од
21 мај 2006
Мислења
428
Поени од реакции
6
Добро бе да го ебам, “ПФЦ“ и Зукс, имате ли нешто српско у вас баре, корен, потекло некое... па што навивате за немакедонска екипа?
И јас немам италијански корен па навивам за Интер. Шо имат врска?

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
И јас немам италијански корен па навивам за Интер. Шо имат врска?
Па не навиваш, ти си симпатизер на Интер. Можеш да навиваш за Охрид кој е во втора лига. И во истиот кош со овие за Партизан.

едитирано: Фала Фантом, не сакав да навредам... знаеш дека ми е мерак кога се навива за колкалниот клуб, и НАПРЕД ОХРИД, да го видиме догодина во прва... :eek:lee:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.849
Mnogu bese tapa utakmicata, da pogodese avdic na kraj ke tepavme, ali desetki za perendija i georgievski. Marinkovic tesko da dojde ali ke se nadevame. U cetvrtok promocija na Stara Garda u mkc... i toa e se.

Член од
1 февруари 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
Mora da ima? Kazi mi kako od cela Makedonija koja ima 2 miliona i kusur gradzani od niv samo 50-60 iljadi se na se ako navivaat za Makedonski tim ako ne i pomalku, zosto ne gi prasuvas onie koi navivaat za Real, Barsa, Inter , Milan, Juve i ..... mnogu drugi nego mene me prasuvas, dan ti smetaat Srbive? Taka jas si imam svoj tim za kogo ziveam taka i ti, jas ne te prasuvam zosto navijas za nego ni kakvi ti se korenjata :D taka nemoj i ti, nego navijaj za kogo navijas i raduvaj mu se na nego.
P.S. inace polu Srbin sum

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Mora da ima? Kazi mi kako od cela Makedonija koja ima 2 miliona i kusur gradzani od niv samo 50-60 iljadi se na se ako navivaat za Makedonski tim ako ne i pomalku, zosto ne gi prasuvas onie koi navivaat za Real, Barsa, Inter , Milan, Juve i ..... mnogu drugi nego mene me prasuvas, dan ti smetaat Srbive? Taka jas si imam svoj tim za kogo ziveam taka i ti, jas ne te prasuvam zosto navijas za nego ni kakvi ti se korenjata :D taka nemoj i ti, nego navijaj za kogo navijas i raduvaj mu se na nego.
P.S. inace polu Srbin sum
Абе Викторгг не ти кажува зашто навиваш за Партизан или другите зашто навиваат за Реал за Барса Интер,Милан туку како можеш кога игра Партизан против Македонска екипа да навиваш за Партизан
Ти навивај си за Партизан ама во српско првенство,а срамота е кога навиваш за Партизан против Македонска екипа

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Бајо се врати кај вас колку е мудро ова ќе видиме во остатокот од сезоната заедно со двајцата бразилци и Маринковиќ составивте тим за респект колку ова знае да го ускористу жути ќе видиме..

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Жути за српска телевизија си цепаше српски... ми идеше да го попљукам.

Kajgana Shop

На врв Bottom