Фан Клуб: Вардар

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Шипциве се избацени веќе дефинитивно по 2-0 од Дебрецен, повторно значи по квалитетниот тим ќе биде противник на Вардар доколку пројде со Бате...
Утре на стадион, доколку изгубиме..пред 35 000 што до сега никој тим (Ни сама репрез.) не осетил... значи менталитетот е по јак од чувства и емоции :confused:
Јок, Бате е поквалитетен и поискусен тим, нема да биде чудно ако победи, односно нема да биде до менталитетот, а Вардар покажал дека може да игра пред толкава публика :)

Не можам да прогнозирам како ќе заврши натпреваров, секоја логика вика дека Бате ќе победи и тука, али во фудбалот често храбрите победуваат, па затоа само храбро момци!

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.330
Поени од реакции
5.319
Ќе биди интересно утре....
Ме изненади многу Вардар на првата утакмица шо даде 2 гола во гости :eek: Иако очекував пораз на Вардар од 3-4 разлика, сепак на крај испадна минимално...
Утре мислам ќе биди тврда утакмица нема да има пак голој...

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Ќе биди интересно утре....
Ме изненади многу Вардар на првата утакмица шо даде 2 гола во гости :eek: Иако очекував пораз на Вардар од 3-4 разлика, сепак на крај испадна минимално...
Утре мислам ќе биди тврда утакмица нема да има пак голој...
1-0 бе ;)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Со играте од пред една недела, ниедна логика не вели дека Бате е подобар.o_O
Види ги резултатите во Европа на БАТЕ последните години,а тоа е истата екипа мање више (без олимпијците нормално,што им е голема загуба).Така да ништо чудно и да тепаат.
Само нека дадат дечките 100% од себе и јас сум задоволен.Нека се борат до задња и тоа е тоа,ако било пишано да пројдат,ќе пројдат.Само да видам жар и борба пред своја публика и тоа е се што треба.
Играме против противник кој е поквалитетен,кој има искуство во вакви утакмици,кој играл во последните години 50-60 европски утакмици........само нека дадат се од себе.Ако и тогаш испаднат нема да бидам разочаран......

F

FARANG

Гостин
Тешко. Јас неколку пати така имам пробано ме немаат пуштено за жива глава.
Стварно не знам што е финтата. Иста цена на карта е а да не те пуштат :tapp: :mad:
Ама пробај за проба пари не зимаат (ама затоа нервите може да ти отидат :D )

Ako site taka pravat ke padne tribinata be alo... Sakate 15000 na mesto nameneto za 3-4000. Koj saka na zapad znae kade trebase da odi da si kupi karta. Koj ne otisol od tamu da kupi togas ocigledno ne mu znaci tolku. Neka gleda od drugo mesto i neka podiga atmosfera vo toj blok. Mora da sme obedineti i sekade da eci cel stadion celo vreme. I od ISTOK da se slusame.

Srce na teren, glas na bilo koja tribina

Член од
7 август 2011
Мислења
4.932
Поени од реакции
14.960
имам една карта за на јужна блок 1, ред 33, седиште 18. Ја продавам за 100.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
2-3 гола ја ставам сигурно !! Не кажувам што мислам како ќе заврши да не речат малер сум држел..:).
Со Среќа вечер ... само смирено и машки :) !!

Член од
24 август 2006
Мислења
136
Поени од реакции
45
Можни највисоко-рангирани противници во двомеч за влез во групите од CL:
v.JPG

Kajgana Shop

На врв Bottom