Фан Клуб: Вардар

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Добро бе ако репрезентација наместила незначи дека секогаш и секоја екипа мора да мести. Па добро ај секоја утакмица ако не нека биде наместена. Што правите празни муабети безврска. Кој малоумен ќе намести утакмица а има шанси да оди понатаму и да има уште 4 утакмици во Европа и да се убие од пари земање а башка има и шанса за нешто повеќе. Доста со тие муабети за местење веќе аман...
Имаш ли карта пријателе ? :)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Па добро место да направат за Пелистер некоја песна и така само две песни имаат и тие две целосно копирани од Делије и Гробари усвари згрешив овие од нив копираа ,па сега почнаа и за ривалите песни да смислуваат

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Па добро место да направат за Пелистер некоја песна и така само две песни имаат и тие две целосно копирани од Делије и Гробари усвари згрешив овие од нив копираа ,па сега почнаа и за ривалите песни да смислуваат
Ова дебелиот циган што им седи во први редови да не ја препеал :icon_lol: Да не е Вардар нема да можат да живеат бе :D

и не им ги вреѓај песните имаат и они хитчиња 100% нивни како Птицо моја :pos:

Само се прашувам што е следно? :D

:cautious:

:unsure:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Ова дебелиот циган што им седи во први редови да не ја препеал :icon_lol: Да не е Вардар нема да можат да живеат бе :D

и не им ги вреѓај песните имаат и они хитчиња 100% нивни како Птицо моја :pos:

Само се прашувам што е следно? :D

:cautious:

:unsure:
Од нив не знаеш шт ода очекуваш сварно имаат оргинални идеи едноставно најдобри :pos:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Мора да се искористи што нема да игра Полјаков и по таа лева страна.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
На тебе мислев да. :) Имав купено три карти, за секој случај да не не најдам за на запад, најдов денес за запад така да нема да ми требаат. Па еве две можам да ти шитнам, да не давам на некој па да ми препродава гледам ти се иде се нервираш :D Картите се за на јужна , блок 3, ред 47, 100 денари како за тебе. :LOL: Па ако сакаш пиши ми по ПП да се договориме :)
Благодарам на понудената помош но се снајдов, за среќа :))) Зедов за исток.
Туку ме интересира дали ќе можам да се префарлам на запад, дали е дозволено тоа?

Kajgana Shop

На врв Bottom