Па уште не е сигурно,имал некој проблеми со документацијата ама ваљда ке игра...Tuku levovo bekce nema da igra a? na ekipa vidov
Добро бе ако репрезентација наместила незначи дека секогаш и секоја екипа мора да мести. Па добро ај секоја утакмица ако не нека биде наместена. Што правите празни муабети безврска. Кој малоумен ќе намести утакмица а има шанси да оди понатаму и да има уште 4 утакмици во Европа и да се убие од пари земање а башка има и шанса за нешто повеќе. Доста со тие муабети за местење веќе аман...
На МТВ 1 ке имашСтримови каде може да се најдат ? ?
Ова дебелиот циган што им седи во први редови да не ја препеалПа добро место да направат за Пелистер некоја песна и така само две песни имаат и тие две целосно копирани од Делије и Гробари усвари згрешив овие од нив копираа ,па сега почнаа и за ривалите песни да смислуваат
Од нив не знаеш шт ода очекуваш сварно имаат оргинални идеи едноставно најдобриОва дебелиот циган што им седи во први редови да не ја препеалДа не е Вардар нема да можат да живеат бе
и не им ги вреѓај песните имаат и они хитчиња 100% нивни како Птицо моја
Само се прашувам што е следно?
![]()
Благодарам на понудената помош но се снајдов, за среќаНа тебе мислев да.Имав купено три карти, за секој случај да не не најдам за на запад, најдов денес за запад така да нема да ми требаат. Па еве две можам да ти шитнам, да не давам на некој па да ми препродава гледам ти се иде се нервираш
Картите се за на јужна , блок 3, ред 47, 100 денари како за тебе.
Па ако сакаш пиши ми по ПП да се договориме
![]()
probajБлагодарам на понудената помош но се снајдов, за среќа)) Зедов за исток.
Туку ме интересира дали ќе можам да се префарлам на запад, дали е дозволено тоа?
Како планираш да се префрлиш, да летнеш од еден крај на друг?Туку ме интересира дали ќе можам да се префарлам на запад, дали е дозволено тоа?
negde 300 imaБил некој денес у фан шоп, има останато нешто карти?