Фан Клуб: Вардар

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Друже не е проблемот за пешки одење, ама и Дебар Маало ќе биде густо, 35 тисуча народ е у прашање :D
Е да и тоа што викаш... сега ако идеш може место да начекаш кај Зоолошка на новиот паркинг ама неверувам . За пред бараките да не зборам. По тоа уличките у Дебар Маало убутај ја негде имаш улички колку сакаш снајди се :). Или па ако не те мрзи остај ја кај Орце Николов Гимназија или Палас... пооди си низ парк и мирна глава :). После Балканика имаш добро паркингче кај тоа ридчето у парк чешмиче кај што има... проверено :D.

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
стрим бе луѓе... лелездравје изгубив не можам да гледам !

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.193
Поени од реакции
8.930
Луѓе дајте линк за гледање онлајн!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
дајте линк на радио слушам ко во 90тите

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.760
Тоа е тоа ... од готово вересија , а и онака фудбалов ни е светлосни години назад . Не значи ако се тркала топка на зелена ливада може да се нарече фудбал !!

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Бате даде лекција по фудбал денес. Таква смирена игра досега немам видено од кога пратам фудбал во животов мој. Фудбалско убиство ... Шут на гол од вардар слабо . Бате играше без четворица играчи кои се на ОИ со Белорусија . Позз

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Душава ми знае колку ми падна тешко поразот...НО ВАРДАР НЕ РАЗОЧАРА, ВАРДАР МОЈ ТИ СИ МОЈАТА ГОРДОСТ !!!

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Душава ми знае колку ми падна тешко поразот...НО ВАРДАР НЕ РАЗОЧАРА, ВАРДАР МОЈ ТИ СИ МОЈАТА ГОРДОСТ !!!
Како не разочара ..искрено очекував доста поборбено и посврзана игра и шанси. Па удар на гол немавте цела утакмица ... Ливчето на полувреме го искинав коа видов што игра имате.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Како не разочара ..искрено очекував доста поборбено и посврзана игра и шанси. Па удар на гол немавте цела утакмица ... Ливчето на полувреме го искинав коа видов што игра имате.
ти што ги мислиш вардар?? БАРСА ДЕКА СЕ???? Заборави ли на резултатите на бате лани...2-2 со милан и 0-0 СО БАРСА...така да не јади трици...вардар во никој случај не разочара ВАРДАР ИЗВАДИ максимум...додека сите се трескавте од земја дека ќе изгубат 3-4 0 вардар ви го докажа сосем спротивното...и доста јадете трици од љубомора .... ВАШИТЕ КЛУБОВИ НИКОГАШ...АМА НИКОГАШ НЕМА ДА СОБЕРАТ ПУБЛИКА КОЛКУ ШТО СОБРА ДЕНЕС ВАРДАР!!!!

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
ти што ги мислиш вардар?? БАРСА ДЕКА СЕ???? Заборави ли на резултатите на бате лани...2-2 со милан и 0-0 СО БАРСА...така да не јади трици...вардар во никој случај не разочара ВАРДАР ИЗВАДИ максимум...додека сите се трескавте од земја дека ќе изгубат 3-4 0 вардар ви го докажа сосем спротивното...и доста јадете трици од љубомора .... ВАШИТЕ КЛУБОВИ НИКОГАШ...АМА НИКОГАШ НЕМА ДА СОБЕРАТ ПУБЛИКА КОЛКУ ШТО СОБРА ДЕНЕС ВАРДАР!!!!
Без нервоза смири живац, ако јас грешам ти кажи ми колку удари имаа на гол денес ?Максимумот на фудбалов наш е толку ти се допаѓало на тебе тоа или не :). Па нормално најтрофеен клуб е, најмногу навивачи има зошто да не собере...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.070
Поени од реакции
74.749
Многу лошо изигравме денес :(
За жал не прочитаа како селски буквар, не умртвија тотално. Годинава изгледа ќе се крстиме само на Георгиев :tapp: Среќа што лигава е ЗАКОПАНЕ па би требало да изиграме мртви утакмци и со уште помртвите екипи и да освоиме...
За мене виновник ИЛЧО...
Незнам од која причина не стартуваше Стојаковиќ :eek:
Како бе? Се крстев три минути...
Мислам клучниот човек во навалниот ред го нема, незнам што мислеше дека со две крила и безопасен напаѓач ќе дадеме гол :facepalm:
Ипак на крај најголем проблем остана нападот. Ах Фичо :вонзем:
Па уште и Гешовски ќе го купиме :pipi:
Да се дополни НЕреализаторскиот напад...
БАТЕ рутиснки не помина денес. Лесно не затворија, не направија дар-мар во одбрана и среќа и што и згубивме. Освен една акција на Георгиев ништо не направивме. Имавме три какви такви шанси ама се од случајни позиции...
Костовски ли утна празен гол? :(
И последната шанса, колку блиску изгледаше, имаше да се урне стадионот ако влезеше... :(
Сепак Ранѓеловиќ имаше најдобра шанса кога натрча, ама млако пласираше...
Овие имаа неколку чисти шанси. На два три пати спаси Захов, еднаѓ пречката, али главни виновници за шансите одбраната.
Лелелеле поспора одбрана амин. Таневски игра лошо, но сепак Вајс и ЦИКАРСКИ без конкуренција. Немој некој да ми го пофалил Цикарски :tapp:
Дрво невидено, НУЛАРИЦА, незнае да се постави во одбрана, со дупли пасови ги искинаа него и Вајс. Вајс е спор али бар се трудеше нешто, пресече некои акции. Овој бе брате апла се гледа нема знаење...
Ранѓеловиќ ни е златото во тимот... Без него ништо. Незнам зошто не стартуваше Илчќо со Игор и Пеџа :вонзем:
Шансата ја пропуштивме уште таму, реков дека сме тапанарија кога треба да напаѓаме... Штета голема, ми се плаче у пм :( Ваква шанса амин...
Али нема што да им се замери на играчите, дадоа се од себе...
Требаше само управата да донесе некои подобри засилувања на некои тенки позиции :cenzura:
Друга работа како можеа да ја поебат работата со Алеченву :eek:
Језда е камен, ама мислам дека од Цикарски е подобар, плус на овој не му е природна пзоиција бек :facepalm:
Мичка многу спор, оди напред и неможе да се врати. За жал бев преоптимист, може ги преценив нашите квалитети. А и отсуството на Оса си го направи своето донегде. Пеџа ќе беше понапред и сосема друга приказна ќе беше...
Повеќе среќа следна година :cautious:

Од навивањето сум презадоволен со оглед на тоа што имаше многу нови фаци. Сите навиваа, на неколку пати го кренавме цел стадион, а особено се дсрмаше се при шансата на Пеџа. Останавме верни до крај, навивавме цело време, ги дигнавме неколку пати но тоа е тоа...
Полн беше цел стадион, Комити бевме сигурно накај 3 000+ луѓе...

Член од
18 септември 2011
Мислења
259
Поени од реакции
381
Да гледаш како цел стадион скока на "И кој не скока и тој е албанец" вреди враќање од одмор само за натпреварот.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Некоја слика бе луѓе, баш ме занима како изгледа полна арена ...

Kajgana Shop

На врв Bottom