Morgan Freeman
Немодератор
- Член од
- 23 април 2010
- Мислења
- 2.940
- Поени од реакции
- 4.438
Например ич да не одам на источна.Како планираш да се префрлиш, да летнеш од еден крај на друг?![]()
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Например ич да не одам на источна.Како планираш да се префрлиш, да летнеш од еден крај на друг?![]()
Е тоа, ти е ризик јак. Пробај, можда ќе успеешНапример ич да не одам на источна.![]()
Еден пријател ми даваше ама не му ги земав што значи дека немам.. ќе си гледам на ТВ !!Имаш ли карта пријателе ?
Ti cestitam na glupavosta,ocigledno ironija ne moze sekoj da ja razbere.Добро бе ако репрезентација наместила незначи дека секогаш и секоја екипа мора да мести. Па добро ај секоја утакмица ако не нека биде наместена. Што правите празни муабети безврска. Кој малоумен ќе намести утакмица а има шанси да оди понатаму и да има уште 4 утакмици во Европа и да се убие од пари земање а башка има и шанса за нешто повеќе. Доста со тие муабети за местење веќе аман...
На МТВ 1 ке имаш
И на сателитскиот канал мислам дека исто така ќе ја пуштат
Стримови, некој час пред почетокот на мечотЈас прашав дали има стримови да стави некој,не дали ќе има на ТВАко знаеш кажи.
![]()
За стрим ќе почекаш пола саат,саат пред утакмицатаЈас прашав дали има стримови да стави некој,не дали ќе има на ТВАко знаеш кажи.
![]()
Тешко. Јас неколку пати така имам пробано ме немаат пуштено за жива глава.Например ич да не одам на источна.![]()
На се ти личеше само на иронија не ... извини ако не па !!!Ti cestitam na glupavosta,ocigledno ironija ne moze sekoj da ja razbere.