Morgan Freeman
Немодератор
- Член од
- 23 април 2010
- Мислења
- 2.939
- Поени од реакции
- 4.432
Например ич да не одам на источна.Како планираш да се префрлиш, да летнеш од еден крај на друг?
Например ич да не одам на источна.Како планираш да се префрлиш, да летнеш од еден крај на друг?
Е тоа, ти е ризик јак. Пробај, можда ќе успеешНапример ич да не одам на источна.
Еден пријател ми даваше ама не му ги земав што значи дека немам.. ќе си гледам на ТВ !!Имаш ли карта пријателе ?
Ti cestitam na glupavosta,ocigledno ironija ne moze sekoj da ja razbere.Добро бе ако репрезентација наместила незначи дека секогаш и секоја екипа мора да мести. Па добро ај секоја утакмица ако не нека биде наместена. Што правите празни муабети безврска. Кој малоумен ќе намести утакмица а има шанси да оди понатаму и да има уште 4 утакмици во Европа и да се убие од пари земање а башка има и шанса за нешто повеќе. Доста со тие муабети за местење веќе аман...
На МТВ 1 ке имаш
И на сателитскиот канал мислам дека исто така ќе ја пуштат
Стримови, некој час пред почетокот на мечотЈас прашав дали има стримови да стави некој,не дали ќе има на ТВ Ако знаеш кажи.
За стрим ќе почекаш пола саат,саат пред утакмицатаЈас прашав дали има стримови да стави некој,не дали ќе има на ТВ Ако знаеш кажи.
Тешко. Јас неколку пати така имам пробано ме немаат пуштено за жива глава.Например ич да не одам на источна.
На се ти личеше само на иронија не ... извини ако не па !!!Ti cestitam na glupavosta,ocigledno ironija ne moze sekoj da ja razbere.