Фан Клуб: Вардар

Hoy

Член од
7 септември 2017
Мислења
581
Поени од реакции
1.917
ti be citas sto pisuvam i sto kazal milenko ili ne? ti kazaa koga ke bide odblokirana isto i za ujp...

i porano se znae koj gi otvorase vratite. sigurno ne levica ili ti. i neznam sto ima vrska toa so segasnosta ili situacijata u koja bese klubot (bez trening baza) pred segasnata struktura da go prezeme.

ednostavno e ima ili nema napredok?
Не ја толкуваме ситуацијата, него тоа ти што го лажеш по форумов со месеци и реалната ситуација у која е клубот.

Сеа што излезе, вие сте го отвориле Хиподром за Вардар или и кога дојдовте се тренираше таму?
Доста безобразно лажеш по форумов.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.805
Поени од реакции
25.258
Не ја толкуваме ситуацијата, него тоа ти што го лажеш по форумов со месеци и реалната ситуација у која е клубот.

Сеа што излезе, вие сте го отвориле Хиподром за Вардар или и кога дојдовте се тренираше таму?
Доста безобразно лажеш по форумов.
dobro brat dojdi so apasiev i prezemi go klubot sto da ti kazam... eve ako ova ne cini ti sredi gi rabotite.

hipodrom nie go izgradivme, otvorivme i koristime. ti i apasiev nisto nemate pomognato okulu toa.

Член од
27 ноември 2021
Мислења
480
Поени од реакции
3.018

Hoy

Член од
7 септември 2017
Мислења
581
Поени од реакции
1.917
dobro brat dojdi so apasiev i prezemi go klubot sto da ti kazam... eve ako ova ne cini ti sredi gi rabotite.

hipodrom nie go izgradivme, otvorivme i koristime. ti i apasiev nisto nemate pomognato okulu toa.
Ххахахахахахахахах
Какво гревче лажовно си ти.
А ова што си бладаш у недостиг на факти и фатен у 300 лажги кажува каков јаничар си.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.805
Поени од реакции
25.258
Ххахахахахахахахах
Какво гревче лажовно си ти.
А ова што си бладаш у недостиг на факти и фатен у 300 лажги кажува каков јаничар си.
supak toa sto ne znaes da citas e tvoj problem. fino se e kazano koga i kako ke se resi, nema potreba od brzanje. fakt e deka ima pari sto predhodno bea problem. fakt e deka se trenira vo hipodrom sto predhodno me bese taka.

toa sto ne mozes so nisto da doprineses e tvoja slabost, i e ok, uzivaj ima koj da misli, raboti i finansira. tebe sekako za nisto ne te biva. dojdi na stadion, uzivaj besplatno i ne zamaraj.

Hoy

Член од
7 септември 2017
Мислења
581
Поени од реакции
1.917
supak toa sto ne znaes da citas e tvoj problem. fino se e kazano koga i kako ke se resi, nema potreba od brzanje. fakt e deka ima pari sto predhodno bea problem. fakt e deka se trenira vo hipodrom sto predhodno me bese taka.

toa sto ne mozes so nisto da doprineses e tvoja slabost, i e ok, uzivaj ima koj da misli, raboti i finansira. tebe sekako za nisto ne te biva. dojdi na stadion, uzivaj besplatno i ne zamaraj.
Абе теле профитерско.
За што има пари бе вол еден?
За да крадете со провизии со “кондициони тренери” што не знаеле што е фудбалска топка и со играчи што не ги знаат од дома дека играат фудбал?

За што има пари? За тебе и миленко очигледно има пари, колку има пари покажува местото на табела и се што збореше дека ќе биде готово до март , а ни 10% не е завршено.
Ти кажав у недостаток на аргументи, продадена душа ко тебе само ќе лаже и манипулира.
Да споредиш тоа што си пишувал месеци уназад со ова што сега е фактичка состојба, нема допирна точка.

И што лажеш дека не се тренирало на Хиподром?
Ти покажав слика дека од 2023 е вратен тимот таму.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.805
Поени од реакции
25.258
Абе теле профитерско.
За што има пари бе вол еден?
За да крадете со провизии со “кондициони тренери” што не знаеле што е фудбалска топка и со играчи што не ги знаат од дома дека играат фудбал?

За што има пари? За тебе и миленко очигледно има пари, колку има пари покажува местото на табела и се што збореше дека ќе биде готово до март , а ни 10% не е завршено.
Ти кажав у недостаток на аргументи, продадена душа ко тебе само ќе лаже и манипулира.
Да споредиш тоа што си пишувал месеци уназад со ова што сега е фактичка состојба, нема допирна точка.

И што лажеш дека не се тренирало на Хиподром?
Ти покажав слика дека од 2023 е вратен тимот таму.
abe glup eden da ne pomognea prasanje e dali ke postoese vardar. kraj na prikaznata. ne me zamaraj poveke, fakt e deka pomognaa a ti samo jades gomna... tolku ednostavno e.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.117
Поени од реакции
10.168
Nego gledam go falevte mnogu Mato, ja go nemav prateno prethodno, i od vašive objavi ovde mislev Messi doagja (za naša liga sekako). Mora da se spomene deka prvava utakmica beše loš, od toa što vidov ništo ne pokaža. Valjda ne e uigran, pojma nemam. Aj da mu ostavime vreme. Se nadevam deka ke bide dobar vo slednite mečevi, iako nie nemame mnogu vreme da čekame.

Член од
23 април 2022
Мислења
513
Поени од реакции
2.599
Nego gledam go falevte mnogu Mato, ja go nemav prateno prethodno, i od vašive objavi ovde mislev Messi doagja (za naša liga sekako). Mora da se spomene deka prvava utakmica beše loš, od toa što vidov ništo ne pokaža. Valjda ne e uigran, pojma nemam. Aj da mu ostavime vreme. Se nadevam deka ke bide dobar vo slednite mečevi, iako nie nemame mnogu vreme da čekame.
Све се плашам дека Шкендија ни продаде фора, ни пушти димна бомба демек го бара него, а од друга страна на раат заврши подобар играч (Тамба) што се виде веднаш по неговиот учинок за само 20 минути на терен (донесе победа у дерби и ги претрчуваше нашите као да ги нема)

Член од
19 август 2010
Мислења
4.117
Поени од реакции
10.168
Све се плашам дека Шкендија ни продаде фора, ни пушти димна бомба демек го бара него, а од друга страна на раат заврши подобар играч (Тамба) што се виде веднаш по неговиот учинок за само 20 минути на терен (донесе победа у дерби и ги претрчуваше нашите као да ги нема)
Da da, toj Tamba epten dobar vpečatok ostavi.

Член од
1 август 2015
Мислења
1.107
Поени од реакции
2.384
Da da, toj Tamba epten dobar vpečatok ostavi.
Мато да отидеше у Искра место тој Тамба и он ќе не решеше. Разликата е што Искра има концепт и систем на игра, додека Вардар тоа го нема. Кога ќе го има, секој просечен играч лесно ќе се вклопи.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.813
Поени од реакции
2.358
Нормално дека Мато ќе се вклопи во сивилото во нападот, кога ги има Талевски и Омерагиќ. Многу голема грешка е што не се донесе добар класичен напаѓач. Некако и средниот ред е тенок, на клупата нема некој избор. Дурански и Пато не верувам дека во целост може да одговорат на тоа што би се побарало од нив.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.117
Поени од реакции
10.168
Нормално дека Мато ќе се вклопи во сивилото во нападот, кога ги има Талевски и Омерагиќ. Многу голема грешка е што не се донесе добар класичен напаѓач. Некако и средниот ред е тенок, на клупата нема некој избор. Дурански и Пато не верувам дека во целост може да одговорат на тоа што би се побарало од нив.
Што знам, ако си класа играч ќе покажеш нешто и индивидуално, ќе западнеш во очи. Од него ништо не видов на тој натпревар, ама ај ќе видиме, може прв натпревар па затоа.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.671
Поени од реакции
4.367
Не сите сме го фалеле. Сакав да потсетам на овој мој пост за него кога го купивме, ама ај си викам и онака не се прашувам за ништо, не можам да ги сменам работите, мое е само да си дојдам бесплатно на Јужна и да си свиркам :icon_mrgr:

Последен пат на Јужна се навивало за противникот на Македонија - Словачка 0:5 пред едно дваесетина години како што ми текнува. Денес во 95та, цела трибина му викаше на црнчето од Брера дека Гачевски е истрчан и празен му е голот да шутира и падна од смеење кога неписмениот погоди во колено наш играч на гол-линија откако трчаше непотребно од шеснаесетник до шеснаесетник. 3 минути пред тоа, во ситуација 1на1 со шпиц ја фукна директно во гради на Гачевски, цела трибина не здоболе кога пукна, птици се разбегаа од дрвата низ парк. До толку е падната атмосферата меѓу народот што веќе не се ни нервира со очајов туку си се забавува со гол шанси на противникот...

Kajgana Shop

На врв Bottom