Фан Клуб: Вардар

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Страв ги е од пораз затоа некат да го делат срамот со другите :))

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Уште 5 часа до почеток на утакмицава а официјална потврда за пренос нема! Ја уште од сабајле барам стрим али никако да најдам. Покушав и со едно програмче го најдов Белорусија 2 ама каналот е офлајн. Не би било лошо сите да почнеме да бараме чаре.
Преку Реадон ја најде? Ај ваљда ќе ја пуштат до после, иако не ми се верува...

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Одговор од белоруската ТВ: Нема да ни треба пренос од Скопје, и така ќе ве наполниме денеска!

МТВ нема да го пренесува дуелот од квалификациите за пласман во Лигата на шампионите помеѓу БАТЕ Борисов и Вардар иако имаше најави дека така е договорено со белоруската национална телевизија. Иако МТВ ги обезбеди телевизиските права, а и двата клуба покажаа интерес, сепак белоруската телевизија по неколкудневна комуникација и играње топло-ладно со МТВ, реши дека нема интерес преносот да го „крене“ на сателит, иако на нивниот втор канал, мечот ќе оди во живо.

Препотентно однесување на белоруската национална ТВ
Првично беше договорено, МТВ денеска да го превземе сигналот од денешниот меч, а за возврат, Белорусите да имаат слика од реваншот идната среда. Но, тоа што нервира најмногу е еден дел од комуникацијата во која што Белорусите истакнале дека немаат голем интерес за реваншот, зашто денеска „Бате ќе го наполнел Вардар и мечот идната среда ќе бил само формалност“.
Епа сега, Вардар е на потег…
http://www.mkd.mk/45361/sport/odgovor-od-beloruskata-tv-nema-da-ni-treba-prenos-od-skopje-i-taka-ke-ve-napolnime-deneska/

лелелелеле ако е вака, уште помило ќе ми биде да ги пројдеме. Мотив плус за сите :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Јебига ако има линкови за стрим пуштајте

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Ептен сум возбуден значи маме му ебем, цел ден на работа само таму ми е паметот.
Цел ден некоја ладна пот ме облева, низ стомаков како глисти да имам, три пати во WC бев, како деновите пред да полагам испити на факс. Не се трпи веќе, мора после некој асален стрим да најдеме!

Ајде титану мој, можеш !!!

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Ептен сум возбуден значи маме му ебем, цел ден на работа само таму ми е паметот.
Цел ден некоја ладна пот ме облева, низ стомаков како глисти да имам, три пати во WC бев, како деновите пред да полагам испити на факс. Не се трпи веќе, мора после некој асален стрим да најдеме!

Ајде титану мој, можеш !!!
Ќути ме утепа стомаков и мене , не е можно ова , ах тој мој чудесен Вардар:vozbud::love:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
ЦСКА-Вардар... Вардар-Спарта... ги слушав на радио, па и ова ќе го слушам бе... Ти *бам тоа белорусите.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
ЦСКА-Вардар... Вардар-Спарта... ги слушав на радио, па и ова ќе го слушам бе... Ти *бам тоа белорусите.
На радио? Кое радио? Давајте стримови ако имате нешто...

оп хоп. :P

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Не верувам дека ќе има и пренос на радио, за да има треба да отиде некој во Белорусија :)
--- надополнето: 18 јули 2012 во 17:06 ---

Kajgana Shop

На врв Bottom