Фан Клуб: Вардар

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.094
Брееееееееее кај се падна овие одвратниве белоруси бе , мамето нивно за класа се појаки од нас ама ако гинат нашиве на терен може да ги секснеме мада шансите се 70-30:place:
70-30 за ВАРДАР;)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
оти да е полошо прво во гости..таму затворено 1-0 или 0-0 дома тепање не е некоја класа тим Бате па да не се помине..поготово ако се знае колку ќе биде пекол во време на реваншот ако не се игра вечерен термин.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
оти да е полошо прво во гости..таму затворено 1-0 или 0-0 дома тепање не е некоја класа тим Бате па да не се помине..поготово ако се знае колку ќе биде пекол во време на реваншот ако не се игра вечерен термин.
Абе како нема да се игра вечерен термин не лупајте глупсоти зар при готов Градски ние да играме по горештини

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.826
Вечерен термин ќе се игра, тогаш се играше на пеколот дека немаше рефлектори пошто го реновираа стадионот...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Таман работа :D
Јас инкогнито извршувам работи, тоа ми е стилот, после тоа новинариве ги користат моиве шпиунажи :P

Негооо прибери го таму братучед ти, сигурно ќе го користат како шпиун да им дава информации. Нека ги излаже таму, нека им каже се обратно :icon_lol:
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 14:14 ---
П.с. и лани играле скоро во ист состав, само што во напад го имале и Кежман :pos:
А на голот бил Гутор.
Другите се истите...
Па братучетми од оваа прва постава на Вардар никој незнае,сите се нови играчи така да нема многу да им помогне со информации зборам околу составот,може само да им каже дека ги очекува пекол од Комити:),во случај се разбира да биде поволен резултатот
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 14:50 ---
И да ви кажам дека навивачка група си имале некоја без врска,до 50 души се собирале така да ние за нив сме измислени:)

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Еве ги и противниците на Металург, Ренова и Шкендија во првото квалификациско коло од Лига Европа..
Металург-AC Libertas (Сан Марино)
Birkirkara FC (Малта)-Металург
Шкендија-Portadown FC (Северна Ирска)
Стварно баш не заболе за противниците на сите три екипи, па мораше да фатиш цела страна со твојот пост во тема за ФК Вардар! :tapp:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.826
Одма излезе интервју на нивната страна.
Кажуваат дека досега биле навикнати да играат со екипи од Северот на Европа, па не им се допаѓа многу што паднале со екипа од Балканот. Иако менталитетот на Балканот и кај нив бил различен, сепак нивно мислење е дека квалитетот на екипите од овие два региони е сличен. Кога ги слушнале можните противници, се надевале само дека нема да паднат со ХАПОЕЛ бидејќи сметале дека доаѓаат од многу силна лига, додека им било сеедно кој осд другите противници ќе им падне.

Сега го прашуваат што мисли за Вардар откако не извлекле како нивни противник. Кажува дека во 2009 играле со Македонија ЃП на истиот стадион, под истите услови, биле сместени во хотел во кој смета дека и сега ќе бидат сместени, и дека Илчо бил тренер на МЃП тогаш. Сметаат дека негуваме ист стил на игра како МЃП, дисциплина, добра организација и цврст карактер. Знаеле дека имаме играч од Нигерија и од Бразил (немаме веќе од Бразил :D). Исто напоменува дека во наредниов период ќе собирале повеќе информации за нас преку интернет, а можно е да прателе и шпиуни овдека :D

Го прашуваат дали е плус за БАТЕ, тоа што долго години не сме играле во Европа. Овој одговара дека тоа немора ништо да значи. Можеби плус било тоа што кај нив веќе првенството е во тек и играчите се во играчка форма, а нашето завршило уште од мај.

Го прашуваат дали е предност домашниот терен. Одговара дека немора да значи и вика дека со Штурм се посрале на домашен а таму победиле.

Мешу нашите два дуели имале дуел од домашното првенство. Рекоа дека ќе побарале тој дуел да им биде одложен за во есен.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Стварно баш не заболе за противниците на сите три екипи, па мораше да фатиш цела страна со твојот пост во тема за ФК Вардар! :tapp:
Dobro druze izvini, ete izbrisano, postirav kolku da se vidi informacijata, dokolku nekoj saka da procita..

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.287
Поени од реакции
8.467
Полекате малце со филмовиве :D

Иначе кој беше претставник од Вардар во Нион? Више никад да не го пратат ! :pos:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.671
Поени од реакции
4.367
Реално за овие играчи на Вардар ќе биде потешко да го елиминираат Бате, него ли што им беше на тие пред 9 години да ги елиминираат ЦСКА и Спарта, така да победа над белорусиве со овој тим што го имаме би било најголема сензација во наша историја :). Муабетите дека играчи што константно играат во Европа во последниве 3-4 години ќе се уплашеле од атмосферата на веројатно 10-15 илјади навивачи на Градски се само тешење кога ќе го замислам само Јове сам во напад поред онакви грамади во одбрана на Бате :facepalm:. Реално црно ни се пишува ама ајде како викаат надежта последна умира :), мене уште сега ме фаќа еуфорија. Само да не не напунат таму ( а имам лошо претчувство ) и се е можно.
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 15:15 ---
Реално за овие играчи на Вардар ќе биде потешко да го елиминираат Бате, него ли што им беше на тие пред 9 години да ги елиминираат ЦСКА и Спарта, така да победа над белорусиве со овој тим што го имаме би било најголема сензација во наша историја :). Муабетите дека играчи што константно играат во Европа во последниве 3-4 години ќе се уплашеле од атмосферата на веројатно 10-15 илјади навивачи на Градски се само тешење кога ќе го замислам само Јове сам во напад поред онакви грамади во одбрана на Бате :facepalm:. Реално црно ни се пишува ама ајде како викаат надежта последна умира :), мене уште сега ме фаќа еуфорија. Само да не не напунат таму ( а имам лошо претчувство ) и се е можно.
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 15:17 ---

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Само да не се покакаат нашиве во Белорусија. Се ми се чини дека Илчо ќе го паркира автобусот таму, а богами Вардар секогаш подобро проаѓал кога првата ја играл на гости.
Ах бе, како не го задржавме Фичо :( Он ќе беше рецептот за Бате. Денес читам и од Баже Илијоски чекале одговор за неговите планови. Секако прво ќе се проба во Романија. Не знам зашто нашиве заборавија на Ристе Наумов. Језда имаше проблеми со повреди задњо време, ама сепак е докажано име и може да покрие на местото на Ивановски.
П.с. и лани играле скоро во ист состав, само што во напад го имале и Кежман :pos:
А на голот бил Гутор.
Другите се истите...
Двајца во Динамо Москва продале ми се чини. Бар така најдов негде.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.833
Паднаа ЦСКА Москва, ќе падне и Батем.
Мора малце оптимистички да се гледа на работите, и Фичо иначе ко профил на играч е добар за нашево првенство, за репрезентација и во Европа со Вардар прашање е дали ќе имаше повеќе од 3 допири со топката ... надвор од шеснаестерец. Нема да може нит Вардар нит Македонија да ја негува бараната игра за ваков профил на фудбалер против јаки европски противници така да нема потреба многу да се жали по него кога е во прашање играњето надвор од Македонија.
Денес ваков профил на играчи, ко Керол на пример, за Ливерпул, Англија се мачат да влезат во шанса за гол, ова колку да ви доловам дека играчи слични на Фичо денес од една страна апла се реткост, во фаза на умирање се, од друга више не се тоа-тоа, сите тимови денес преферираат што поуниверзални фудбалери кои можат да се адаптираат на различни стилови на игра и да бидат употребливи на повеќе делови од теренот.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Само да не се покакаат нашиве во Белорусија. Се ми се чини дека Илчо ќе го паркира автобусот таму, а богами Вардар секогаш подобро проаѓал кога првата ја играл на гости.
Ах бе, како не го задржавме Фичо :( Он ќе беше рецептот за Бате. Денес читам и од Баже Илијоски чекале одговор за неговите планови. Секако прво ќе се проба во Романија. Не знам зашто нашиве заборавија на Ристе Наумов. Језда имаше проблеми со повреди задњо време, ама сепак е докажано име и може да покрие на местото на Ивановски.

Наумов тренирал со Брегалница и најверојатно ако не нашол ангажман во странство ке потпишел за нив,а и за Блажевски мислам се интереситаше ти кој потпишал за Турново.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.826
Кога го споредив составот со кој настапиле лани во ЛШ, со оние од анализата на претходната страна кои настапиле за БАТЕ во последниве 3-4 кола, скоро и да нема разлика.
Погоре пишав дека го нема голманот Гутор. Тука бил и тој, само што сега им е втор голман, а сум го пропуштил пошто они го напишале Hutor а на страната на УЕФА го пишуваше Gutor.
Така да единствен играч кој е различен е Матеја Кежман кој не е повеќе кај нив.
http://uk.eurosport.yahoo.com/football/champions-league/2011-2012/bate-borisov-fc-barcelona-480146.html
Еве на пример со каков состав играле лани. Сите што стартувале се и сега во составот и притоа се стандардни...
Како што кажав само на голманска позиција во последниве кола бранел различен голман, но Гутор уште е во екипата. И оној Володко го немам во анализата, ама и он е во екипата, несакајќи сум го прескокнал...
Само Кежман го нема.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Па добро е :D ке работи мотивот во глава кај нашите сигурен сум.Првата во гости нека се игра по дефанзивно макар од некоја контра да падне и гол некој,да не се усереме само и да изгубиме повеке разлика па да изгубиме желба после,да биде 1-0 2-1 таму би било одлично,реваншот има да гори Скопје и запад (уште ако ги лупнеме на +40 во да играат) пагаат тука нема шанси :D

Kajgana Shop

На врв Bottom