Фан Клуб: Вардар

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Еден осврт на ждрепката:БАТЕ Борисов шампион на БЛР, 2х учесник во ЛШ, 2-2 со Јувентус прв славен натпревар и резултат со кој можат да се гордеат како ние што се гордееме со ЦСКА...
Втор огромен резултат 1-1 со Милан и 1-1 со Викторија Плзењ...
Понатаму, речиси секоја година се во плус од трансфери.Апстрактен поим за нашите екипи...:(
Поседуваат ростер што ветува дека и оваа година по 3 пат ќе игра во ЛШ, но не се баш сигурни во тоа зашто на патот им стои нашата гордост и нашата чест...Вардар.
Мотивирани до бесконечност со желба да се докажат дека можат и знаат да ја повторат, а и да ја надминат 2003 година нашите момци ќе им се спротистават на (за нас титани) момците од Бате.
Тежок противник против кој би требало да одиграме цврсто, борбено и секако да ги победиме.
Зошто да се откажеме предвреме (ете на пример јас- кога видов кој ни се падна се изнервирав знаејќи коои се тие,ама мислам дека е похрабро да се пресметаш отколку предвреме да се откажеш)?!

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Во Минск ќе имаат шанса Ѓоргиев и Хименез уште одма да си ги исплатат платите , овој Хименез го немам гледано ама Ѓоргиев е екстремно брз му се укаже ли шанса за контра тешко дека тие двометрашите ќе го запрат.
П.С Имате поздрав од Ред Блек и он е на припреми во Охрид се спрема за во Европа:D

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Се сеќавате ли на Цезар де Брито што играше за Македонија?
Каков напаѓач беше тоа, ептен ми го правеше ќефот кога го гледав како игра.Беше брз и знаеше, колку што се сеќавам добро, да дрибла одлично .
Мислам дека веќе кога секој си ги кажува желбите, ете редот е мој па јас викам да се проба со него во нападот.:icon_mrgr:
И ова сум го заборавил, знаеше и голови да дава...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Фак. Полош противник и термин за домашната утакмица амин..... Бар за мене.
Иначе ако мисли стручниот штаб да не носи нови засилувања а со тоа и да се откаже од пробив во следна фаза подобро и да не играме.....

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
А кај играат тие напаѓачите на МЃП од времето.Вашингтон итн.?Ако више се бара напаѓач тие мислам дека би биле супер засилувања,во споредба со Маневски....

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.287
Поени од реакции
8.467
А кај играат тие напаѓачите на МЃП од времето.Вашингтон итн.?Ако више се бара напаѓач тие мислам дека би биле супер засилувања,во споредба со Маневски....
Овој мислам дека е слободен играч... партизан не му продолжи договор... А де Брито мислам дека уште кога освои ѓорче наредна сезона се здебели многу и мислам дека не најде клуб после македонија....

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Илчо Ѓорѓиевски најсериозен кандидат за претседател на ФФМ

http://www.kurir.mk/sport/fudbal/75682-Ilco-Gorgievski-najseriozen-kandidat-za-pretsedatel-na-FFM
Ако сварно ова се деси ,би било добор Чеде Јаневски да го донесат за тренер.

Инаку нешто тренерот на Бате заборавил да каже можда е ист град ,ист стадион,ист тренер ама нека не заброава дека Вардар не е Македонија Ѓ.П. :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Мислам дека е подобро што првата се игра на гости, ако се извлече поволен резултат би требало да им биде пеколно тешко на Бате да возвратат.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ајде бе подобро Бате отколку Базел/Партизан/Загреб и уште неколку...
Така да, можно е да се издвојува победа ! Само опасен шпиц е потребен, не се оди против силни противници така

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
http://www.transfermarkt.co.uk/en/washington/profil/spieler_86260.html
Еве го, нема екипа во моментов, не би бил лош, од Маневски милион пати подобар.

N

Nicky Santoro

Гостин
Спрема мене вардар би имал шанси за поминување понатаму само јака физичка подготвеност и со орање на теренот.А за ова шансите незнам колкави се не го следма македонскиов фудбал толку мн :(

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Ај некој нека ми потврди дали играше Маневски против нас во Маџари. Ако тој им беше напаѓач, според мене добро се држеше со дефанзивците, дури еднаш и убаво им избега само не знам дали тогаш примивме гол.

N

Nicky Santoro

Гостин
http://www.transfermarkt.co.uk/en/washington/profil/spieler_86260.html
Еве го, нема екипа во моментов, не би бил лош, од Маневски милион пати подобар.
A од каде знаете во каква форма е во моментов? Сигурно не е истиот каков што беше во ЃП
ако беше толку јак тој сигурно ноемаше да остане без клуб

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Ај некој нека ми потврди дали играше Маневски против нас во Маџари. Ако тој им беше напаѓач, според мене добро се држеше со дефанзивците, дури еднаш и убаво им избега само не знам дали тогаш примивме гол.
И да им избегал, сигурно не дал гол :pos:
Оти шансите да даде Маневски гол се 1 од 30...
Во УЕФА бар 4-5 пати беше сам со голман и не даде гол :)

Kajgana Shop

На врв Bottom