Ми текна.... благодарност до Вардар во срцеПочнуваме најскоро акција за промоција и уписи во младинската школа по училиштата во сите општини во Скопје. Инаку, имаше пред неколку месеци агенда за ова која се одложи заради регистрацијата во АД, која агенда беше дополнета со некои предлози и сугестии што ги имаше на овој форум. Не се сеќавам од кого точно беше, да му се заблагодарам за сугестиите што дел беа прифатени за начинот на рекламирање и слично.
Од тие причини брзаме да ги завршиме сите потребни процедури и со помошното игралиште за да личи и да се знае кај тренираат фудбалерите на Вардар од сите категории. Се надеваме дека ќе успееме во овој проект како еден од поголемите за оваа година
Точно е дека фудбалерите ќе останат во Анталија уште неколку дена заради што подобра подготовка, а датумот за со Динамо ќе биде определен кога ќе имаме конкретна временска рамка за завршување на стадионот. За секоја евентуална измена ќе бидете навремено известени
Мислам дека имаше два гола дадено кога беше на проба, не се сеќавам точно мислам дека против Македонија ЃП игравмеДеби погодок на Ѕверот Огбона?
Иначе кој е таму, ако има некој таков и ги гледа мечевите... дајте известете ме како игра Огбона?
Да да,даде два гола против Ѓорче.Мислам дека имаше два гола дадено кога беше на проба, не се сеќавам точно мислам дека против Македонија ЃП игравме
Без пораз заврши и во сезоната 1994-95. Многу јак тим имаше Вардар тогаш. Најдобриот од осамoстојувањето на Македонија. Еве една слика од таа сезона:Ме интересира дали некој може да ми каже дали само во сезоната 1992-1993 Вардар има освоено титула без ниту еден пораз или го имаат истото направено во некоја друга сезона?
Еве уште некои слики од таа сезона:Без пораз заврши и во сезоната 1994-95. Многу јак тим имаше Вардар тогаш. Најдобриот од осамoстојувањето на Македонија. Еве една слика од таа сезона:![]()
Тука си негде. Постигнаа точно 119 гола! Еве како изгледаше табелата на крајот од првата сезона во Првата Лига од самостојна Македонија:Во овие две сезони кога заврши без пораз вардар газеше.Тоа беше оној правиот ШАМПИОНСКИ ВАРДАР
Мислам дека во таа 92/93 Вардар имаше дадено 114 гола(или повеќе) што е достигнување за респект