Фан Клуб: Вардар

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Денес и не е некој тежок проблем да заиграш за репрезентација, какви се играчи заиграа за Македонија..доволно е да бидеш дел од некој тим што се натпреварува во 2 австриска лига :tapp:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=3396

Еве некои играчи кои ќе бидат слободни. Мора да се фокусира и управата на дел од овие бидејќи не можеме да го наполниме составот со странци.

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Леле одвај чекам да дојде утрешниот ден и да идаме на утакмица ќе биде лудница ја од вечерва ќе се спремам за утре да бидам таман од журка право на ВАРДАР!!!!!!! :D:D

ВАРДАР ВО СРЦЕ ТЕ НОСАМ!!!!!!!!!!!!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.562
Поени од реакции
29.157
Нова песна:
Се слуша насекаде, песна победничка, Комити пеат заа есенска титулааа.. Продолжете да газите, никого не жалите, победа до победа.. И ДВОЈНА ТИТУЛААА!!! :D

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.863
Поени од реакции
2.775
Нова песна:
Се слуша насекаде, песна победничка, Комити пеат заа есенска титулааа.. Продолжете да газите, никого не жалите, победа до победа.. И ДВОЈНА ТИТУЛААА!!! :D
Ритамче некое ново или...?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.562
Поени од реакции
29.157
Не знам кој е ама ми рекоа да ја препратам да се учел текстот :D И да за утре е најавен невиден спектакл, кој нема да дојде ќе зажали многу :)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Да да знам дека се над 30, ама јас зборев конкретно за Тасевски.
Искрено мене овие и да ми ги нудиш не би ги прифатил.
Балдовалиев никогаш не покажал некоја страшна форма, и подобро да земеме некој нигер што ќе биде брз и ќе се гура напред како Огбона (ама под услов да си врати брзина до март) отколку Балдовалиев.
Играчи како Балдовалиев може да се најдат низ Македонијава, Баже Илиоски, Јанчевски итн.
Митревски би бил добро засилување во одбраната, мада нас приоритет ни се бекопвските позиции.
Мичка неможе уште долго да игра, а ни треба нешто брзо на двете страни :D
Славчо Георгиевски, истотака ништо посебно. За мене Ранѓеловиќ и Оса се супер тандем во средината. Стјепановиќ малку заостанал во формата, а за таа позиција си го таманев Ѓуроски :D
Е за него ќе треба добра пара...
Лута по тимовите како изгубен, и може некако да го привклечеме мада и тоа ми изгледа како научна фантастика.
Стојаковиќ истотака не е лош, само го утепаа повредиве...
Стефан Ристовски треба да биде приоритет на Вардар. Не ми изгледа дека Парма има некои планови со него, па ако ништо друго можеме на позајмица да го земеме, пошто во Кротоне и онака слабо игра...
И ооној другиот Георгиевски што игра за млада репрезентација ми фаќа око, само не ми текнува како се викаше. Даниел ли беше...
--- надополнето: Dec 9, 2011 4:07 PM ---
Три автобуси ќе има за во недела.
Два од нив ќе тргаат од железничка, еден ќе трга од Ченто :D
Автобусот што ќе тргне од Ченто ќе минува и од фонтана, за другиве не знам :)
Време на тргање 12 и 15 !
Ај не заебавај. Него го споредуваш со Илијоски Јанчевски и слични??? Играч кој кариерата од 18 години му е интернационална со овие 2ца кои освен Јужна Кореа и Македонија на друго место немаат асално играно. :)

П

Паспарту

Гостин
Утре мора да победиме за да имаме малку порелаксирана пролет, во спротивно врз наш грб ќе си го префрлиме теретот на Металург. Брегалница не се слаби, но мора да заиграме како што треба и да победиме, макар и минимално.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.100
Поени од реакции
74.921
Ај не заебавај. Него го споредуваш со Илијоски Јанчевски и слични??? Играч кој кариерата од 18 години му е интернационална со овие 2ца кои освен Јужна Кореа и Македонија на друго место немаат асално играно. :)
Зборувам за придонеасот кој би го дале сите овие во Вардар.
Исто ми се фаќа дали Балдовалиев или овие двајца, плус овие подобро го знаат Мак првенството и сигурен сум дека повеќе голови би дале.
Јалови ми се вакви играчи, не ги сакам во денешниов Вардар :D
А ибаче Балдовалиев една интернационална кариера што има леле мори мајко...:)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Зборувам за придонеасот кој би го дале сите овие во Вардар.
Исто ми се фаќа дали Балдовалиев или овие двајца, плус овие подобро го знаат Мак првенството и сигурен сум дека повеќе голови би дале.
Јалови ми се вакви играчи, не ги сакам во денешниов Вардар :D
А ибаче Балдовалиев една интернационална кариера што има леле мори мајко...:)
Неможе да ти се фаќе исто. Ако се подобри ќе игра у некоо јака лига а не тука у нашата шо секоо година си га праат как сакат. За интернационална кариера има доста богата за разлика од некои "напаѓачи" у репрезентација и у првенството кај нас. ;)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.100
Поени од реакции
74.921
Неможе да ти се фаќе исто. Ако се подобри ќе игра у некоо јака лига а не тука у нашата шо секоо година си га праат как сакат. За интернационална кариера има доста богата за разлика од некои "напаѓачи" у репрезентација и у првенството кај нас. ;)
Брат знам дека ти е сограѓанин, ама која е таа богата кариера жити се:)
Тимови како Локо Пловидв, Локо Софија, Публикум...
Екипи кои се само на ниво повисоко од клубовиве од нашава земја.
Често играчите кои долго време играат во вакви клубови и се враќаат во Македонија, се како изгубени по теренот....
Не гледам зошто би му дал предност на Балдовалиев во однос на другиве двајца :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Сајбер не зезај, Баже Илиоски, дрво и камен у едно...

Kajgana Shop

На врв Bottom