Па и овој ќе бара мн пари не верувам дека ќе игра за 5 илјади евра игра во украина кај што се зимаат добри плати и мислам дека е слично како со мојата желба моралес сега засега неостварливаКако на пример?
Во лигава не гледам некој којзнае каков потенцијал...
Убаво би било на пример да го сфтосаме Марио Ѓуровски, и мислам дека тоа стварно би било засилување...
Пандев да не можеме да го земеме? Или пoпов или Тричко?
Да не си играме бајрам со паметот...
Горе-доле се што можевме да земеме а беше добро и без ангажман во странство го земавме...
Мене око ми фаќа Горан Богдановиќ од Работнички...
Убаво би било да си го вратиме Стефан Ристовски од Парма/Кротоне...
Ни фалат млади и брзи бекови.
Тим не се прави одеднаш, добро е што тие се главни во моментов покажуваат дека стварно прават солиден тим.
Досега не беа фрлени залудно пари за никого...
Луѓе, бидете реални за да не пцуете се живо и диво во јуни и јули
--- надополнето: Dec 8, 2011 2:31 PM ---
Има некој информација како изиграл денес Огбона против Треска?
И подобро што не се одиграл, нема логика на 2 дена пред важен натпревар да се ризикуваат повреди на тоа нивата...Најавениот пријателски натпревар помеѓу Вардар и Треска не се одигра. Фудбалерите на Вардар имаа вообичаен тренинг на кој од непознати причини недостауваа дел од стандардните првотимци како Ивановски, Лико, Петров, Стјепановиќ ... еве ти овие што недостасувале биле на масажа![]()
Тасевски да дојде кај нас во моментов е научна фантастика. 400 000 евра е скоро половина од буџетот сега што го имаме, и 4-5 пати да е поголем догодина нема да може да си дозволиме толку да се расфрламе со пари. Да не си играме менаџери сега, да оставиме таа работа на Илчо, досега одлично си ја вршеше. Освен за (Д)Илбер Али немам замерки за другите засилувања.Марио Ѓуровски во Вардар би бил промашување еднакво на Деспотовски во Работнички.Според мене треба да се обидат со Дарко Тасевски кој би бил стварно екстра засилување не само за во лига туку и за во Европа бидејќи беше еден од лидерите на Левски во ЛЕ последниве сезони,а плус мислам дека пробуваше да се шитне во странство ама освен некои второкласни клубови од Украина никој не понуди пари за него,а цената му беше не така висока(околу 400.000 евра мислам).Други засилувања кои јас би сакал да ги видам во Вардар,а е и реално да дојдат се:Славчо Георгиевски,Балдовалиев,Наумов,Роберт Попов и Игор Митрески
Не си правете филмови. Каков Тасевски. Дечкото е во најдобри години и не е будала сега да доаѓа во Вардар. Ако ништо друго, во најлош случај може да отиде во секое време во Кина или Кореја и да си ја обезбеди егзистенцијата до крај на кариера. Зашто би се враќал во Вардар да игра за максимум 50 000 евра годишно?Марио Ѓуровски во Вардар би бил промашување еднакво на Деспотовски во Работнички.Според мене треба да се обидат со Дарко Тасевски кој би бил стварно екстра засилување не само за во лига туку и за во Европа бидејќи беше еден од лидерите на Левски во ЛЕ последниве сезони,а плус мислам дека пробуваше да се шитне во странство ама освен некои второкласни клубови од Украина никој не понуди пари за него,а цената му беше не така висока(околу 400.000 евра мислам).Други засилувања кои јас би сакал да ги видам во Вардар,а е и реално да дојдат се:Славчо Георгиевски,Балдовалиев,Наумов,Роберт Попов и Игор Митрески