Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.106
Поени од реакции
74.954
Многу летате:D
Не заебавајте и којзнае каков буџет да имаме, кој би дошол да игра во ова првенство?
А екипа составена од играчи кои единствена цел за играње им се само парите, никогаш неможе да изигра подобро од екипа составена од играчи кои со срце ќе играат за клубот ;)
Тасевски нема теоретски шанси да дојде, он си заработува добра пара, плус игра во првенство што е сто пати поатрактивно, плус екипите често им играат во групни фази од ЛЕ, а со тоа се зголемува и шансата да ги ангажира некој од појаките тимови...
И титула да освоиме, овие може само да ни дојдат во подготвителен период или во Европа да играат за нас, ама да ти остане некој да игра во полупрофесионална лига, малку потешко...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
Многу летате:D
Не заебавајте и којзнае каков буџет да имаме, кој би дошол да игра во ова првенство?
А екипа составена од играчи кои единствена цел за играње им се само парите, никогаш неможе да изигра подобро од екипа составена од играчи кои со срце ќе играат за клубот ;)
Тасевски нема теоретски шанси да дојде, он си заработува добра пара, плус игра во првенство што е сто пати поатрактивно, плус екипите често им играат во групни фази од ЛЕ, а со тоа се зголемува и шансата да ги ангажира некој од појаките тимови...
И титула да освоиме, овие може само да ни дојдат во подготвителен период или во Европа да играат за нас, ама да ти остане некој да игра во полупрофесионална лига, малку потешко...
Башка и тука нема бугарки :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.672
Поени од реакции
4.368
Saber .Митрески,Балдовалиев,Георгиевски се играчи со по 30 и кусур години,при крај на кариера,а најдобрите години се зад нив,а во моментов играат во екипи од средина на табела во Израел.Стабилен Вардар во Европа сигурно ќе им биде најдобрата опција во моментов.За Тасевски можда си во право али реков дека он 2 години,значи 4 трансфер периоди се обидува да се продаде во подобра екипа ама не му оди.Е сега рекоа од Левски дека сигурно го продаваат ова лето,па ако му нудат пак клубови од зона на испаѓање во Украина не е лошо да се обиде и нашата управа да му понуди услови,па што биде нека биде.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Не е лоша идејата за Тасевски,али само ако му се даде некоја добра плата,слична на Влатче,По квалитет они двајца не се разликуваат многу,и ако Влатче не е во кој знае каква форма.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.106
Поени од реакции
74.954
Saber .Митрески,Балдовалиев,Георгиевски се играчи со по 30 и кусур години,при крај на кариера,а најдобрите години се зад нив,а во моментов играат во екипи од средина на табела во Израел.Стабилен Вардар во Европа сигурно ќе им биде најдобрата опција во моментов.За Тасевски можда си во право али реков дека он 2 години,значи 4 трансфер периоди се обидува да се продаде во подобра екипа ама не му оди.Е сега рекоа од Левски дека сигурно го продаваат ова лето,па ако му нудат пак клубови од зона на испаѓање во Украина не е лошо да се обиде и нашата управа да му понуди услови,па што биде нека биде.
Да да знам дека се над 30, ама јас зборев конкретно за Тасевски.
Искрено мене овие и да ми ги нудиш не би ги прифатил.
Балдовалиев никогаш не покажал некоја страшна форма, и подобро да земеме некој нигер што ќе биде брз и ќе се гура напред како Огбона (ама под услов да си врати брзина до март) отколку Балдовалиев.
Играчи како Балдовалиев може да се најдат низ Македонијава, Баже Илиоски, Јанчевски итн.
Митревски би бил добро засилување во одбраната, мада нас приоритет ни се бекопвските позиции.
Мичка неможе уште долго да игра, а ни треба нешто брзо на двете страни :D
Славчо Георгиевски, истотака ништо посебно. За мене Ранѓеловиќ и Оса се супер тандем во средината. Стјепановиќ малку заостанал во формата, а за таа позиција си го таманев Ѓуроски :D
Е за него ќе треба добра пара...
Лута по тимовите како изгубен, и може некако да го привклечеме мада и тоа ми изгледа како научна фантастика.
Стојаковиќ истотака не е лош, само го утепаа повредиве...
Стефан Ристовски треба да биде приоритет на Вардар. Не ми изгледа дека Парма има некои планови со него, па ако ништо друго можеме на позајмица да го земеме, пошто во Кротоне и онака слабо игра...
И ооној другиот Георгиевски што игра за млада репрезентација ми фаќа око, само не ми текнува како се викаше. Даниел ли беше...
--- надополнето: Dec 9, 2011 4:07 PM ---
Три автобуси ќе има за во недела.
Два од нив ќе тргаат од железничка, еден ќе трга од Ченто :D
Автобусот што ќе тргне од Ченто ќе минува и од фонтана, за другиве не знам :)
Време на тргање 12 и 15 !

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Да да знам дека се над 30, ама јас зборев конкретно за Тасевски.
Искрено мене овие и да ми ги нудиш не би ги прифатил.
Балдовалиев никогаш не покажал некоја страшна форма, и подобро да земеме некој нигер што ќе биде брз и ќе се гура напред како Огбона (ама под услов да си врати брзина до март) отколку Балдовалиев.
Играчи како Балдовалиев може да се најдат низ Македонијава, Баже Илиоски, Јанчевски итн.
Митревски би бил добро засилување во одбраната, мада нас приоритет ни се бекопвските позиции.
Мичка неможе уште долго да игра, а ни треба нешто брзо на двете страни :D
Славчо Георгиевски, истотака ништо посебно. За мене Ранѓеловиќ и Оса се супер тандем во средината. Стјепановиќ малку заостанал во формата, а за таа позиција си го таманев Ѓуроски :D
Е за него ќе треба добра пара...
Лута по тимовите како изгубен, и може некако да го привклечеме мада и тоа ми изгледа како научна фантастика.
Стојаковиќ истотака не е лош, само го утепаа повредиве...
Стефан Ристовски треба да биде приоритет на Вардар. Не ми изгледа дека Парма има некои планови со него, па ако ништо друго можеме на позајмица да го земеме, пошто во Кротоне и онака слабо игра...
И ооној другиот Георгиевски што игра за млада репрезентација ми фаќа око, само не ми текнува како се викаше. Даниел ли беше...
--- надополнето: Dec 9, 2011 4:07 PM ---
Три автобуси ќе има за во недела.
Два од нив ќе тргаат од железничка, еден ќе трга од Ченто :D
Автобусот што ќе тргне од Ченто ќе минува и од фонтана, за другиве не знам :)
Време на тргање 12 и 15 !
Е овој може да го земеме башка клубот му е во финансиска криза и ете замена за Милан Илиевска :D

Член од
14 септември 2010
Мислења
222
Поени од реакции
254
Тас
евски потпиша нов договор со Левски на уште две години. Тупан игра во Азербејџан и е добро платен. Еве неколку опции:
Владе Лазаревски (десен бек) е во Амиенс но не игра, а ние на таа позиција сме послаби.
Филип Ашковски (лев бек) земен е од ПАртизан но игра за Земун. Ако би го пратиле на позајмица во Вардар бби било супер.
СЛаби сме кај централните дефанзивци па еве Владимир Димитриовски и Јасмин Мечиновиќ не се стандардни во нивните клубови а се големи таленти.
Исто во средината би можеле да го земеме Арменд Алими од Истра кој го раскина договорот а е топ играч како и да си го вратиме Иван Настевски, потоа АНтонио Станков исто кој не игра за Осс во Холандија. За напад сме ок па според мене ваков тим на Вардар е изводлив на финанскиски план само треба добар Скаутинг:
А голман може да е Кристија Наумовски кој е трет голман во Динамо Букурешт само затоа што не знае романски јазик.
Исто и Марио Ѓуровски би бил добра опција само да не беше толку скап.
па според мене ова би било:
---------------------------------------К. Наумовски------------------------------
В. Лазаревски---В. Димитриовски----Ј. Мециновиќ---С. Ашковски
----------------------------Ан. Станков-------И. Оса--------------------------
В. Гроздановски----------------------------------------------------------Лико
----------------------Ф. Ивановски----------Огбона---------------------------
--- надополнето: Dec 9, 2011 5:53 PM ---
---------------------------------------К. Наумовски------------------------------
---------------------Ан. Станков-------------------И. Оса-------------------
-------------------------------------А. Алими------------------------------------
-----А. Пандовски----------------------------------------И. Настевски---
----------------------------------Ф. Ивановски--------------------------------

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Тас

евски потпиша нов договор со Левски на уште две години. Тупан игра во Азербејџан и е добро платен. Еве неколку опции:
Владе Лазаревски (десен бек) е во Амиенс но не игра, а ние на таа позиција сме послаби.
Филип Ашковски (лев бек) земен е од ПАртизан но игра за Земун. Ако би го пратиле на позајмица во Вардар бби било супер.
СЛаби сме кај централните дефанзивци па еве Владимир Димитриовски и Јасмин Мечиновиќ не се стандардни во нивните клубови а се големи таленти.
Исто во средината би можеле да го земеме Арменд Алими од Истра кој го раскина договорот а е топ играч како и да си го вратиме Иван Настевски, потоа АНтонио Станков исто кој не игра за Осс во Холандија. За напад сме ок па според мене ваков тим на Вардар е изводлив на финанскиски план само треба добар Скаутинг:
А голман може да е Кристија Наумовски кој е трет голман во Динамо Букурешт само затоа што не знае романски јазик.
-------------------------------------А. Алими------------------------------------
Мене не ми се свиѓа мн мн овој играч а за останатите во одбранта што ги имаш ставено само Бојовиќ би го ставил пред Мециновиќ ,голманот никао голем киксер е затоа и не брани во динамо а кога го земаа првин беше стартер боље е Захов од него Станков и тој исто не го бива Ранѓеловиќ е каде каде подобар Алими тешко ке иде во искра тој кај брачата ,а Настевски кој го ебе сега сакаше у работнички ете му го работнички сега а и плус не е толку добар едноставно од што бил лош вардар лани сме мислеле сварно меси е пројде на 300 проби низ разни клубови во европа нигде не го земаа така да нека си остане у работнички еве ја како би сакал да ни изгледа тимот
---------------------------------------Захов------------------------------
Д.Ѓорѓиевски---В. Димитриовски----Бојовиќ---С. Ашковски
----------------------------Ранѓеловиќ-------И. Оса--------------------------
В. Гроздановски----------------------------------------------------------Д.Ѓорѓиев
Резерви би биле:
Симов
Бошковски
Вајс
Мицков
Вељановски
Илиевски
Стјепановиќ
Стојаковиќ
Петров
Лико
Пандовски

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Тас

Пријателе, па ти со овие играчи ќе напраиш послаб тим од сегашниот. Дај не ме јеби, кои играчи се Наумовски, Владе Лазаревски, Јасмин и Антонио Станков?!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.106
Поени од реакции
74.954
Пријателе, па ти со овие играчи ќе напраиш послаб тим од сегашниот. Дај не ме јеби, кои играчи се Наумовски, Владе Лазаревски, Јасмин и Антонио Станков?!
Само што сакав да го пишам истово, особено за Мециновиќ :pos:

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.532
Поени од реакции
10.241
Многу се замарете со овие трнсфери, за мене управата на Вардар до сега одлично си ја врши работата, да не збориме каков состав имавме лани, со овој буџет имаме солиден состав за нашава лига, ако се зголеми буџетот за следна сезона сигурно ке земеме квалитетни играчи, добри си ја вршат работата луѓето од управата на Вардар

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Многу се замарете со овие трнсфери, за мене управата на Вардар до сега одлично си ја врши работата, да не збориме каков состав имавме лани, со овој буџет имаме солиден состав за нашава лига, ако се зголеми буџетот за следна сезона сигурно ке земеме квалитетни играчи, добри си ја вршат работата луѓето од управата на Вардар
Абе брат не се замараме со трансфери него иде нова година па ај да си кажеме желбите може некоја ќе ни се исполни :D

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Нас според мене ни треба еден резервен десен бек,Мичкa сега за сега е супер,штоперскиот тандем ни е како Лусио и Самуел од Интер,лево ги имаме Цикарски и Бошковски,така да одбраната не е лоша.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Нас според мене ни треба еден резервен десен бек,Мичкa сега за сега е супер,штоперскиот тандем ни е како Лусио и Самуел од Интер,лево ги имаме Цикарски и Бошковски,така да одбраната не е лоша.
Дани Алвеш ? ;)
Може нема да ни треба за во прв состав,но како резерва ќе послужи :D

Kajgana Shop

На врв Bottom