Фан Клуб: Барселона

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Тито Виланова в.д. тренер на Барса.
Зошто Пеп не се реши да ја доврши барем сезоната со Барселона?
Дали тоа значи набрзо ќе оди во друг клуб?
Може некој да ги напише причините зошто Пеп си оди, не разбирам шпански.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Тито Виланов нов тренер. Само не разбрав, дали до крај на сезона или и наредната ќе го води...

Официјално Тито ќе го води тимот наредната сезона.
Искрено не ми се свиѓа одлукава, ама ете, мора да му се верува, затоа што 4 години работеше со Пеп.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Тито Виланова в.д. тренер на Барса.
Зошто Пеп не се реши да ја доврши барем сезоната со Барселона?
Дали тоа значи набрзо ќе оди во друг клуб?
Може некој да ги напише причините зошто Пеп си оди, не разбирам шпански.
Не си разбрал. Не е В.Д.

Тито е новиот тренер на Барселона.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Сепак, ФАЛА Гвардиола ;)

I

IBIZA SOUND

Гостин
mozebi ova e dobro resenie tito da bide noviot trener,kolku tolku poznat mu e konceptot na barsa i na pep :)

samo dali e trener tito ili pep vednas si zaminuva pa tito ke bide do kraj na ovaa godina ?

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
mozebi ova e dobro resenie tito da bide noviot trener,kolku tolku poznat mu e konceptot na barsa i na pep :)

samo dali e trener tito ili pep vednas si zaminuva pa tito ke bide do kraj na ovaa godina ?
Официјално: Пеп Гвардиола останува до крајот на сезонава во Барселона. После него Тито Виланова ќе ја води Барселона.

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Гвардиола до крај на сезоната, Тито наредна. Можда и не толку лош избор, горе доле се би требало да остане исто. Ќе видиме.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283

A кога дојде рече; Не ветувам ништо заедно ќе работиме и ќе се трудиме. Не вети но оствари како никој до сега. Ги освои сите титули кои постојат, ги урна сите можни рекорди кои некој ги поставил. Најубавите 4 години од мојот живот. Среќен сум што живеев во неговата ера и што гледав како тоа го прави Шефот. Фала ти Пеп за се. Што и да правиш каде и да одиш со среќа и се најдобро. :cuc:

Тито беше моја желба, а воедно и најдобро можно решение. (y)

B

BooBojan

Гостин
Пеп ја имаше најтешката работа на свет!Да бидеш тренер,на најдобриот клуб во светот.Да бираш кои со кои 11 да го започнеш мечот,сите да останат задоволни,да направиш такви успеси за толку време.Е тоа треба да се почитува.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Пеп ја имаше најтешката работа на свет!Да бидеш тренер,на најдобриот клуб во светот.
Не би се сложил со ова. Тој ги направи најдобри во свет, има разлика да ти дадат најдобар клуб во свет да водиш, или да ти дадат тим кој е на пониско ниво, а ти го направиш најдобар. И си одиш like a boss.

B

BooBojan

Гостин
Не би се сложил со ова. Тој ги направи најдобри во свет, има разлика да ти дадат најдобар клуб во свет да водиш, или да ти дадат тим кој е на пониско ниво, а ти го направиш најдобар. И си одиш like a boss.
Е за овоа никако ама баш никако не си во право.Пеп ја направи Барса речиси непобедлива.
Ама мораше Барса да се одржува на едно високо ниво.Бускец,Маскерано,Пике,Алвеш,Педро.Никогаш немаше да бидат тоа што се сега ако не беше Пеп.

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
све је исто само њега Има, Тито успех! Пеп фала за СЕ!

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Фак ит, мислев ќе си седам настрана од форумот и нема ништо да коментирам, ама не бива.
Фала ти Пеп за се што направи за Барса во овие години. Го креираше еден од најдобрите тимови што некогаш постоел, не израдува сите фанови.
Фала ти уште еднаш и се најдобро каде и да продолжиш. Никогаш нема да бидеш заборавен
Visca Pep!
Visca el Barca!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom