Фан Клуб: Барселона

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Колку и пари да имаат летово, мора сите да ги дадат на напаѓач. Значи мора.
Мене Исак ми е фаворит.
За дригите позиции може да се покрие и со free агенти ако се потрудат малки.
Кимих, Дејвид, Сон, Тах, Дејвис, ТАА... се се тоа слободни играчи.
Исак Њукасл го купи 70-80 мил евра а полни пари се, што значи не би го пуштиле испод 100 мил. Добар играч е ама не вреди толку.

Член од
10 мај 2022
Мислења
923
Поени од реакции
2.670
Колку и пари да имаат летово, мора сите да ги дадат на напаѓач. Значи мора.
Мене Исак ми е фаворит.
За дригите позиции може да се покрие и со free агенти ако се потрудат малки.
Кимих, Дејвид, Сон, Тах, Дејвис, ТАА... се се тоа слободни играчи.
Халанд

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.703
Поени од реакции
22.843
За вечер очекувам истата 11ка како против Билбао. Единствена дилема е дали Гави или Олмо ќе стартува. Мислам дека Флик ќе почне со Гави.

M

Mayavin

Гостин
Се спасија од потполен потоп, после петардата во 50-та минута се осеќаше дека ќе идат далеку. Ах бе Шчезни бе...

Фудбалов им го собираа доста и убаво ебење им удрија од 1-ва минута. :ojeaa:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.410
Поени од реакции
38.930
Араухо максимум ја искористи шансата, утакмичиште изигра. Штета што мисли дека местото треба да му е поклон, и нема баш карактер да се бори за првотимски статус.

Се надевам нема да избрза и ќе остане барем до крај сезона.

Честито титула бабанчиња каталонски. :oleee: :oleee:

Член од
29 април 2015
Мислења
4.291
Поени од реакции
4.220
Ова може да е пресврт.
Зависи колку е повреден Мартинез.
Ако добие шанса, ќе бидат топ дуо со Кубарси.

Во секој случај браво за Флик, ваков фудбал треба да играме.

Член од
13 февруари 2019
Мислења
190
Поени од реакции
323
Ова може да е пресврт.
Зависи колку е повреден Мартинез.
Ако добие шанса, ќе бидат топ дуо со Кубарси.

Во секој случај браво за Флик, ваков фудбал треба да играме.
5 недели

Член од
11 октомври 2017
Мислења
435
Поени од реакции
160
Кога сите очекуваа одмазда на Реал врз Барселона за тие 0-4 на Бернабе,па Реал да се проштетаат со најдобрата 9-ка најмоќното трио,ама излезе некако сосема обратно.Па каде запна проблемот?Дали Анџелоти сам се победи со редење на Чуамени како штопер,Васкез десен бек,Или Флик повторно го наигра тактички со искористувањето на неговите слабости.Барса смирено психички сталожено играа без притисоци иако Реал насочен на контри со дефанзивен физички цврст среден ред.ТоА што сакам да го потенцирам дали повредата на Ињиго дојде како кец на 10-ка ,па да се види како ке изигра Араухо,дали ако НЕ се повредеше Ињиго ќе влезеше Араухо?Дали ако не беше црвениот картон ќе влезеше да игра Френки кој засега е втора постава кај Флик (Играч платен 80-Милиони) останува дилема?

M

Mayavin

Гостин
Араухо se queda. :D

Нормално си зготви нешто побогат договор како се вратија 1-1 правило. Искрено не ми изгледаше толку ретардиран да иде во тим што ќе му пружи
апсолутно 0 шанси за титули. Сега на овој ростер сите се регистрирани и со 1-1 имаат право уште 2ца играчи со високи плати.

Фати по 3 пат е изоставен од ростер и со таа неговата 10 милионска плата и неговото заминување многу простор се отвара што би можело да биде
клучно во носењето на Рашфорд кој знам никој не го сака али што кур на 6 месеци дур не дое Нико.
Или ќе потоне или ќе си оживее кариера за убав трансфер на лето. Факт е дека повеќе ќе направи од Ансу кој што се плаши да влезе во било каков дуел со топка, батево од повреди пропо и психички...

Ерик Гарсија на излезни врати со Фати што притоа и Феран би го додал овде. Де Јонг или ќе прифати нов договор или ќе лета што исто така премногу простор отвара за плати а на големо се збори зимава дека ќе има заминувања.

Абе не ми се верува дека после 4 години дочекавме нормала со трансфери. Ако сега беа лимитирани во состав тек сега иде најдоброто. :ojeaa:

Член од
17 јули 2024
Мислења
84
Поени од реакции
108
Араухо se queda. :D

Нормално си зготви нешто побогат договор како се вратија 1-1 правило. Искрено не ми изгледаше толку ретардиран да иде во тим што ќе му пружи
апсолутно 0 шанси за титули. Сега на овој ростер сите се регистрирани и со 1-1 имаат право уште 2ца играчи со високи плати.

Фати по 3 пат е изоставен од ростер и со таа неговата 10 милионска плата и неговото заминување многу простор се отвара што би можело да биде
клучно во носењето на Рашфорд кој знам никој не го сака али што кур на 6 месеци дур не дое Нико.
Или ќе потоне или ќе си оживее кариера за убав трансфер на лето. Факт е дека повеќе ќе направи од Ансу кој што се плаши да влезе во било каков дуел со топка, батево од повреди пропо и психички...

Ерик Гарсија на излезни врати со Фати што притоа и Феран би го додал овде. Де Јонг или ќе прифати нов договор или ќе лета што исто така премногу простор отвара за плати а на големо се збори зимава дека ќе има заминувања.

Абе не ми се верува дека после 4 години дочекавме нормала со трансфери. Ако сега беа лимитирани во состав тек сега иде најдоброто. :ojeaa:
Само задржување на моменталната форма, не сме да се дозволи нов пад во играта! Само газење и чекор по чекор до нови титули! VISCA EL BARCA

Kajgana Shop

На врв Bottom