Мурињо освои ЛШ со Интер и Порто, има стигнато со Челзи и Реал во 1/2 финале. Има освоено Англиско,Шпанско и Италијанско првенство.Пола од ова да направи Пеп ќе ме демантира.
Нз зошто Мурињо не освои со Челзи. Најверојатно поради истата причина што не освои со Реал (а убеден бев дека сезонава ќе освои)
од кога полуфинале се рачуна како трофеј? озбилно?
за да тебе те демантира пеп (пази молимте, еј, тебе пеп да те демантира) он треба да оди онаму каде ќе му понудат најмногу пари, па да освои, како ти би го прогласил за најдобар.
што да кажам друго, ај пеп, ама се надевам фергусон нема да те прочита, човекот ќе се обеси. ништо не му вреди, џабе, не бил тренер на јуве. како не ти текна порано?
--
ако се испочитува желбата на пеп, тогаш беилса треба да го наследи.
искрено ако пеп си замине, ќе остави голема празина во мене и голема доза на разочарување. ако не сакаше да продолжи со барселона не мораше да изјавува ќе седнеме на маса, ќе ги разгледаме сите опции ќе видиме што е најдобро за барселона. јасно е што е најдобро за барселона, не е јасно зошто не залажуваше милиони насекаде низ светов. луѓево не спијат ја чекаат одлуката. ако е во прашање барселона, јасно е дека треба да остане, ако не остане, јасно е дека не е во прашање барселона туку негова лична одлука. мене тоа би ми било мало предаство.
ако од утре го нема, нека му е со среќа. за мене ќе биде незаменлив, ненадминлив.. ќе му посветам убави зборови но со горчлив вкус во устата, но ќе почекам официјално. ако шансите се 99% да си оди, 1% да остане... тогаш верувам во чудо.