Фан Клуб: Барселона

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.280
Честитки до сите Visca el Barca !!! уште еднаш покажавме дека потценувањето и исмејувањето е најмоќното оружје и најголемата мотивација.Да ги средам впечатоците утре ќе пишам нешто опширно. Позз
 

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.018
Поени од реакции
22.923
Каков генијалец имаме на клупа:cuc:
Почнавме со 4-3-3, виде не иде, го стави Алвес на крило и после тотална доминација.
Одбраната не беше на ниво(заедно со Валдес), само Пујол добива преодна оценка од мене(не сметајќи го Алвес). Иниеста беше еден од најлошите на теренот првите 45 мин, ама во второ наплати со камата, лом правеше, штета што не даде гол.

И како да не ги сакаш Санчез и Фабрегас?:icon_mrgr:
 
Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
ама смешни се фановиве на Задрид :) биле подобри, нашите голови биле наивни хахаха.. а нивниот не го кажуваат, еден единствен гол и тој на НАЈголема среќа ама ако нека се тешат :) иначе з анашата игра, можеше и подобро али доста е и вака :)
 

aluminium

MSc
Член од
3 март 2011
Мислења
186
Поени од реакции
20
Iniesta i Sancez zverski, Messi (golot na Sancez e 70% negov) i Xavi solidno, Abidal izigra dobro, se gledase dupkata osttavena od Alves a Buskets morase da pokriva. Da ne go zaboraval il kapitan:cuc:.

Preveduvacov ke umre od maka. Cristina ne e lider i golem igrac za golemi natprevari.
 

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Сите прогнозери во светот го фаворизираат Реал М. а тоа многу пати знаело и да излезе наопако така да лично јас мислам Барселона ке тепа 1 - 3
Cestitkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii NAJDOBRI STE NEKA KJUTAT PEDERITE OD Madrid
 
Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Честито победа, да се знае кој владее во Шпанија (иако имаат 3 бода предност сеуште)
Инаку, пред натпреварот сонив дека нема да го гледам и дека ќе ми го кажат резултатот. На 1 0 морав да излезам...и кога се вратив вечер татко ми ми кажа дека сме победиле :)...
Ако може некој да постира торент од натпреварот да го изгледам целиот на раат, (ако најдам јас во меѓувреме ќе го постирам).
VISCA EL BARCA !!!!!
 

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.018
Поени од реакции
20.760
Шо да коментирам, брача? Кога во најтешкиот момент за Барса, одигравме вака, се чувствувам паметен и ми се крева егото само затоа што сум фан на Барса. Под дејство сум, така да поопширно ќе пишам утре.
ДА ЖИВЕЕ БАРСА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Одиме на тројна крунааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!
 

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Visca el Barca, вечно сум им благодерен што ми ги пружаат едни од најдобрите и најрадосните моменти во животот, proud to be a fan !
 
Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ајде момци нека ни е честито победата,им покажавме на комшиите кој владее моментално во Шпанија,изигравме добар меч,особено во второто полувреме,иако можевме и подобро...Иниеста го немаше во првиот дел никаде,но во второто полувреме одигра одлично и како што спомна некој пред тоа,штета што не постигна гол,за Цеск и Алексис немам што да кажам,Валдез ме изнервира многу на почетокот со таа негова почетничка грешка,што не кошташе и гол,но сепак на крајот се добро се заврши,Меси имаше неколку продори и една посериозна шанса на почетокот,но Касиљас го одбрани неговиот удар,Алвес беше исто така одличен а за Пујол нема што да се кажува,капитенот си одигра капитенски,Абидал и Пиќе беа солидни,а да не го заборавиме и Чави,и тој одигра добар меч...кога се ќе се сумира на крајот,ние бевме подобриот тим и заслужено стигнавме до 3 бода:vozbud:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom