Фан Клуб: Барселона

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
A dali zabelezuva nekoj deka kako pominuva vremeto Tiago stanuva podobar od Cesc ?
Не можеш во никој случај така да кажеш,цеск е малку изгубен откако се врати од повредета,но кога е чави во тимот игра многу подобро.
Тиаго е добар и ќе станува се подобар,со цеск ќе бидат слЕдна ОСНОВА на тимот на местото на чави и иниеста,но никако не смееш да ги споредуваш кој од кого е подобар,затоа што и двајцата се одлични :)

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Odlicen e i Cesc,ne velam deka loso igra,daleku od toa,NO ako zemime da gi sporedime koj ja igra podobro ulogata na noviot Xavi vo timot,toa bez somnenie e Tiago,barem jas taka mislam....

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Не знам колку ќе имаш можност да купиш за Класико, ваљда знаеш сега е малце друга процедурата..треба да си член 2 години па после да добиеш фул членство, ова ти го зборам за купување од официјалниот фцб сервис и важи за Класикото, за со еспањол може и да успееш, уствари можеш и за класико?! Обрни внимание кога идат на продажба картите, и за која категорија (members, public..) и дејствувај у секунда!!! Значи преку тикет сервисот на официјалната страна или од servicaixa можеш да купуваш, моето искуство ти вика да се нацрташ пред pc на денот и у саатот кога почнува продажбата, и од двете места ќе пробаш. Мене ме има заебавано официјаниот сервис, па имам купувано од servicaixa, башка ќе можеш да си ги земеш картите од било кој атм во Барна. Ако има уште нешто, слободно контактирај ме..
Фала ептен за инфото :) Гледав на официјалната страна за членови е околу 5-10 евра поефтино, сигурно ќе има карти и за нечленови, 100 000 луѓе има на Ел Класико :) Може да ми дадеш линк до официјалнниот сервис зошто освен информации не најдов никаде за резервирање?

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
На вчерашниот натпревар против Викторија Плзен, Лионел Меси официјално дебитираше со новите адидас копачки „ F50 adizero miCoach “. Со ова Лео станува првиот фудбалер во светот кој носи копачки со вграден чип кој служи за собирање на информации.

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/314464_10150435376635469_351142070468_10756939_1275198051_n.jpg

‎"Би ми било огромна чест и задоволство, доколку еден ден моето име како играч се најде рамо до рамо со тоа на Мишел Платини. Знаејќи дека ќе продолжам да играм фудбал, можеби ќе го поминам неговиот рекорд од 3 освоени "Златни топки", изјави Лионел Меси.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.684
Поени од реакции
22.797
Првото интервју на Исак Куенка, дадено во 2004та година, кога играл во Инфантил Б тимот во школата на Барса. :)

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Првото интервју на Исак Куенка, дадено во 2004та година, кога играл во Инфантил Б тимот во школата на Барса. :)
Еве го со Англиски превод

Инаку Куенка одлично ги изигра овие утакмици веднаш се уклопи во играта а како и не би се уклопил кога од најмалите па до првиот тим се игра истата игра!

Одлична утакмица вчера Меси Хет-Трик а Фабре си продолжи со голчињата !

Петата на Пике :vozbud: ме потсети на Ел Класикото!

Kajgana Shop

На врв Bottom