Фан Клуб: Барселона

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Нема бе, затоа после полусезона не виде игра овој :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.634
Поени од реакции
22.662
Барса, пред неколку минути ја пушти во употреба новата веб-страница. Т.е. истата страница, само со нов, ваљда подобрен дизајн. www.fcbarcelona.cat или www.fcbarcelona.com.

Иииии, видеото кое што нема да сакате да го пропуштите..... :icon_mrgr:
Сите 202 голови на Меси во дресот на Барса. :cuc:x202 :D

B

Beck's

Гостин
na poslednite 7 el classica sto se igraa poslednata godina, Messi duri 6 pati ja tresel mrezata na Casillas.

Di stefano zasega vodi vo megusebnite dueli so 18 gola, pa sledni so po 14 gola se : Raul Gonzalez,César Rodríguez Álvarez, Francisco Gento, Ferenc Puskás.

Godinava Messi ke go zazeme prvoto mesto, neli :D

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Чави, Иниеста и Меси биле послушни ученици, атмосверата била многу тивка ...... А бе босански менталитет прост, шо ќе му праиш :tapp:

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Чави, Иниеста и Меси биле послушни ученици, атмосверата била многу тивка ...... А бе босански менталитет прост, шо ќе му праиш :tapp:
Многу му било добра атмосферата, тој научен на жабарски менталитет не можел да издржи.:tapp:

I

IBIZA SOUND

Гостин
i uste ednas ke prasam
sto vidi pep vo ova bosansko magare sto tolku go sakase vo timot a go izbrka eto
najverojatno najgolemata greska e ova na pep

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
i uste ednas ke prasam
sto vidi pep vo ova bosansko magare sto tolku go sakase vo timot a go izbrka eto
najverojatno najgolemata greska e ova na pep
го чинеше титула во ЛШ таа година, ама добро, на грешките човекот учи, затоа сеа Санчез си го зеде, сеа само нека почни почесто да игра, чувствувам дека че биди ѕвер!!!

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
^
Ето замина бидејќи бараше енормно висока плата, која до некаде можеби ја заслужуваше, ама мислам дека ја претера .... Пеп едноставно беше на еден начин принуден да го земе Ибра, бидејќи подостапна алтернатива за Ето не можеше да се најде, очигледно ....

П.С Ај да не отвараме стари рани ( Ето ) , секогаш се наежувам кога го слушам неговото име ..... За мене ќе остане еден од најдобрите напаѓачи што некогаш заиграл за Барселона ....

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
^
Ето замина бидејќи бараше енормно висока плата, која до некаде можеби ја заслужуваше, ама мислам дека ја претера .... Пеп едноставно беше на еден начин принуден да го земе Ибра, бидејќи подостапна алтернатива за Ето не можеше да се најде, очигледно ....
Мое мислење е дека Барса мораше да го земе ибра или некој сличен играч кој ќе направи бум на трансфер маркетот затоа што барса и со освоените 6 титули таа сезона беше засенета со трансферите на реал кога го земаа роналдо и кака,така да мораше некако да си го врати вниманието назад.

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
@hak
"You can now purchase tickets for any game in the 11/12 season apart from the one against Real Madrid, for which tickets are only available to members."
ова е за Класико
"If tickets sell out, FC Barcelona, thanks to the Seient Lliure initiative, will put on sale all seats that members with Complete or League season tickets release for any matches.
The Seient Lliure system enables season ticket holding members that cannot attend a specific match to return their seat to the club for that match, which means that the number of tickets available for games is constantly changing. So although there may not be any tickets available at any given time, this does not mean that there won't be tickets available at a later date.

This information is constantly updated. Whenever a seat is freed, it is immediately put on sale via the usual sales channels.
An average of 18,000 seats are freed for Liga matches, and normally about 9,000 of these are not freed until the 3 days prior to kickoff."

ова е за другите, тука барај си ја шансата да ја гледаш со Еспањол. Други работи околу карти, глеам со новиов дизајн многу убаво е све објаснето, и категорија на натпревар и цена.
http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/match-archive/2011-2012/league/round-37/fc-barcelona_espanyol/tickets
еве ти, ова е за со Еспањол може и сега да си купиш, би ти препорачал да побрзаш..

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Честито победа во Вторникот,и сите други што не сум ги честитал на форумов поради обврските.
Иначе ова копилето босанско само нека збори,ќе му се разјасни за 10-тина дена на кој му викал немаш мадиња.

Kajgana Shop

На врв Bottom