Фан Клуб: Барселона

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Супер Ел Класико....
Се виде дека не сме подготвени како што треба,50% од можностите,но и вака извадивме поволен резултат...
Санчез-памтете го ова име:cool:...
Тиаго уште не е спремен за овие мечеви но ќе стане подобар и од Чави ( сериозен сум) ...
Пеп не е нормален:P,со каков состав излезе....
Месси уште е на одмор,но каков и да биде пак е намбер уан КИНГ;)...
Повеќе утре.....
Visca el Barca....Visca Catalunya....Visca Messi.....
поздрав....
п.с : Честито ФАБРЕ...

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.606
Поени од реакции
22.611
Да на почетокот...ама не го гледа во очи бе :)
На почетокот стандардно си се поздравуваат. :) Јас зборувам за на крајот. Мислам дека Португалецот веднаш избега во тунелот, ни се поздрави ни ништо.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
На почетокот стандардно си се поздравуваат. :) Јас зборувам за на крајот. Мислам дека Португалецот веднаш избега во тунелот, ни се поздрави ни ништо.
Да на крајот не се поздрави...избега одма избеглицата :D

Член од
11 август 2011
Мислења
322
Поени од реакции
446
Тоа им е стандардно на Аргентинците.:icon_mrgr: И со Игуаин, Меси стандардно си се поздравува романтично.:icon_lol:
Сети се само што им правеше Марадона на Светското! :pos:
Da a na portugalcite im e standardno da se plesnat ,mourinho ronaldo i pepe,samo obratno posle natprevarot vo soblekuvalna na pointimno mesto da ne gi gledaat 50000 luge

Член од
11 август 2011
Мислења
322
Поени од реакции
446
Za prv pat posle neznam kolku vreme da imaat povekje posed od nas 53 -47,i toa najvekje me luti

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.606
Поени од реакции
22.611
Ова е прв официјален натпревар, откако е Гвардиола тренер, во кој Барселона има помал посед на топка од противникот.

Rosell tells fans "we need you to come"
И видео од изјавата: http://www.youtube.com/watch?v=N88SmXrOZ1w

Во врска со инцидентот со автобусот, Росел изјави: “It was a massive shock … but there are lunatics in all corners. Thank God nothing happened and it was a mere anecdote.”
:pos: И овој е откачен.

И Гвардиола на прес-конференцијата изјави дека сега се потребни фановите, во што поголем број, дека тие треба да им помогнат на играчите, кога нивните нозе нема да можат. Поет бил Пеп, бе, гарант има некоја жичка на Златко Калински. :icon_mrgr:
Изгледа се решени, во среда да доведат 100.000 домашни навивачи.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Маскерано вечерва ви беше доста слаб, неколку многу лоши подавања и не маркираше како што треба.

Честито позитивен резултат, но треба да се замислите после оваа утакмица, Реал да имаа повеќе муда можеа комотно 2 гола позитива да имаат.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Најмногу нешто што не ми се допадна на мечот покрај катастрофалната игра во одбрана беше и незаинтересираниот пристап на некои играчи, како уште да беа на одмор, и очигледната сеуште недоволна физичка подготвеност.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Офф, америчките ( за кои зборевте ) беа овие така ? Не се прај со сила глуп...(иако верувам дека си)
Ја па незнам ти што се праиш глуп со сила ? Тебе ти мења нешто поразот на Барса од 3 гола разлика од Чивас кога твојот тим Реал неможе на домашен терен да тепа една ваква испревртена Барса со комбимниран состав?

Него за натпреварот, прво, почетната 11-ка кога ја видов ќе се превртев од кревет. Пеп знае да изненадува со составот, али ваква 11-ка ни на крај памет не ми падна дека може да извади. Со Кеита како ДМ, без Пиќе у одбрана, со Тиаго на Ел Класико место Чави, со Санчез после само 2 тренинга....епа за тоа стварно треба големи мадиња да имаш..

Е сега, резултатот и те како е позитивен иако Реал не треба да се отпишува пред време. Играта ни беше слаба, доста грешки во одбраната, без организација во средината и без употребливи топки до напаѓачите, али највеќе што ми удри у очи е слабата физичка подготвеност.

Сепак и те како ќе се среди тоа, а со Чави, Бускетс, Пиќе ќе гледаме една друга Барса на реваншот, екипа која ќе биде далеку поорганизирана во сите делови од теренот, екипа која ќе делува МНОГУ помоќно, плус и Цеск на клупата....мераци !!

Visca Barca !!

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Резулатот е одличен!!!
Во ова се гледа големината на екипата...голема екипа дава голови и кога нема игра и создава малку шанси....
Голот на Виља беше МАЈСТОРИЈА:drk:..
П.С.
Зарем вреди да се коментира "ИГРАТА"на Пепе и Марсело...:tapp:
Па немам видено поглупави играчи од нив....(гледам фудбал нон-стоп 20 години)
Какви мајмуни,и мајмун има поголем мозок од нив заедно...:D
Одат со стартови од К-1,и после плачат како пички кај судијата....
Ни во 5та лига кај нас нема такви индијански стартови....
Срам за фудбалот е шо вакви "играчи"? играат во екипа како Реал Мадрид...
П.П.С.
Мурињо уште еднаш покажа каков човек е...
Со трчање одма во соблекувалната...:place:
Кој ли е сега виновен зошто не ја победи Барса?:D

Kajgana Shop

На врв Bottom