Фан Клуб: Барселона

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Одличен резултат извлековме.. задоволен сум, игравме никаква игра а добивме одличен резултат. :icon_lol:
Морам да го пофалам Алексиз, на своето деби се покажа одлично, за Тиаго немам зборови.. во случај на повреда на Чави или Иниеста нема многу да се приметува нивното отсуство.
Е сега Пеп ќе треба убаво да размисли каков ќе го направи составот за реваншот особено нападот.. ја би сакал да му се даде шанса на Алекиз а Виља да го седнеме на клупа што значи: Педро,Меси,Санчез..
Одбраната во првиот дел ни беше разлетана, со влегувањето на Пиќе се среди некако се надевам до среда ќе го имаме фит и Il Capitano и ќе бидеме со комплетниот тим.:)
Ајде и официјално да го честитам трансферот на Фабре, па се надевам дека ќе блесне кај нас.. иако не требаше да дојде оваа сезона..
Во среда очекувам да ги изебеме на најголем можен начин и да го кренеме првиот трофеј сезонава.:)

Visca Barca ! ! !

I

IBIZA SOUND

Гостин
jas licno sum prezadovolen od prviot natprevar ovaa godina
a ke bide nesto i od alexis,mnogu dobro izigra

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Незнам за вас, али ја сум задоволен со резултатот, 2-2 на таков состав. Не сакам да потценувам тимови, посебно не тим како Реал Мадрид кој и покрај тоа што е вечен ривал на мојот омилен клуб, клуб кој го сакам од дете, тој е еден од најдобрите клубови во клубскиот фудбал на планетата. Али... играа цела предсезона со првотимци, Мур пробуваше да ги вклопи и изјави вчера дека сезоната е испланирана на најдобриот можен начин... и покрај тоа ние излеговме со така да кажам десеткуван, испретумбан состав и остваривме поволен резултат. Башка не покажувавме некои добри игри на предсезоната.

Горд сум на клубот, горд сум што сум фан на Барселона. Сега останува само мирно да го дочекаме реваншот, кој верувајте нема да биде лесен, али убеден сум дека ќе се остави срце на терен.

П.С. Честито Цеск. Е сега дури ќе имаме маки за предвидување на стартната постава.:D

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
А глеам и има многу оптимисти по другите теми. Како да заборавија уствари со каков состав игравме :D

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Нека ни е честито Цеск. Искрено на крајот не ми беше гајле дали ќе го купиме или не, сепак мислам дека е преценет.

G

grande-juve

Гостин
Ако си вистински навивач на Барса, видеото за тебе е MUST SEE!!!

:cuc:
Затоа Барса е најдобриот клуб во последиве години и можеби најдобра генерација во историјата, зашто 8 играчи од првиот тим се деца на Барса, а гледате како едно од тие деца на почеток на видеото зборува и го сака клубот кој е повеќе од клуб.

Член од
11 август 2011
Мислења
322
Поени од реакции
446
Alexis mnogu dobro izigra,mislam deka ke blesne uste prvata sezona,iako izigravme so izmenet sostav ostvarivme dobar rezultat,spored mene 90% od rabotata e zavrsena,2 gola vo gosti i revanz na camp nou e dosta golema prednost.megjutoa mora upravata da najde resenie za vo odbrana Puyol se gleda deka ke bide otsuten nekoe vreme,abidal minatata sezona izigra perfektno megjutoa posle operacijata tesko se vrakja vo forma plus i vo godini e covekot,mora da se zeme eden centralen bek,za da ne se pravat prinudni izmeni i pretumbacii.Vo ovoj mec se vide i oseti vaznosta na Busquets vo igrata na Barca,mnogu tesko se iznesuvase topkata od nasata polovina,da se nadevame deka za revanz mecot ke igra trojkata Xavi Iniesta i Busquets,najvekje sto mi e krivo e sto imavme pomal posed na topkata od real

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
и со плачење па се усраа реал...ццц абе судииве се секогаш од кај барса, пепе ништо не му направи на алвеш и сите други фаули беа глума на играчите на барса...срамота па уште се бунат овие од реал дека ништо не направиле...фацичката на сите да и ебам а највеќе на пепе. да ми искоче пред очи ќе го заколам со секира. е сеа ќе го папат на кампот, ќе има ТВ1000 :drk:
Сигурен си ? :eek:
--- надополнето: Aug 14, 2011 11:42 PM ---
Да да им даваше по 6-7гола на второлигаши во Латино Америка и САД што уште незнаат ни што е фудбал! Што не дадоа вечерва 6-7 гола, а за потценувањето си во право, и со Нумансија да се игра мора малку респект ипак топка се врти.
Честито, Леси и официјално се врати дома :cool:
Ние толку им дававме, за разлика од некој... бар не примавме по толку :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Офф, америчките ( за кои зборевте ) беа овие така ? Не се прај со сила глуп...(иако верувам дека си)

Kajgana Shop

На врв Bottom