Фан Клуб: Барселона

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Додека не го видам со 4ката на грб не честитајте.:)

момци а Кеита?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.668
Поени од реакции
22.753
1.Еве доаѓа Цеск, кој ќе седне на клупа сега, Бускец, Чави или Иниеста? Сезоната на еден од овие (читај Бускец) завршува во Барса со доаѓањето на Цеск, исто, кој ке ви биде деструктивец? Цеск или Чави?

2.Колку и да е феноменален Цеск, Барса прави непотребен трансфер.
1. Кога Гвардиола толку многу притискаше да се донесе Фабрегас, кога Росел и Бартомеу одеа во Лондон по 3 пати неделно, кога толку многу понуди се испратија до Арсенал, сигурно има некои планови со него Пеп. Не би рекол дека некој од Буски, Чави и Иниеста ќе оди на клупа, ама не би рекол ни дека Цеск ќе седи на клупа. Не е тоа нешто постојано, па некој да мора нон-стоп да седи на клупа. По мое мислење, Чави е веќе со годините над 30ката, може да пружа одлични партии, ама му треба одмор. Веројатно секој натпревар, Пеп ќе излегува со комбиниран состав во средината, еднаш Фабре со Иниеста, еднаш со Чави, некогаш Иниеста со Тиаго.......

2. Му треба замена на Чави. Е, сега ме загрижува што сите заборавивме на Тиаго. Се надевам не и Пеп. Ама, како што велат cules низ целиот свет:
Thiago - Busquets - Fabregas
|
\ /
\/
Midfield of the future

G

grande-juve

Гостин
Сега со Фабрегас, очекувам многу повеќе Бускец да игра во одбрана, посебно место Пујол зашто капитенот често влече по некоја повреда, и мислам дека сите ќе имаат шанса да играат, многу натпревари има во една сезона, е само Кеита некако ми изгледа вишок. Најважно е што ќе имаме свежи и одморени играчи за секој меч, и Барса од најмоќна, пак си останува најмоќна, само што клупата и стана помоќна.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Тек сега мислам дека никогаш нема да го погодиме првиот тим на Барса. Можност за премногу ротации меѓу играчите. Со трансфер на Цеск, секако ќе се јават барем 2 жртви во тимот.

Помалку минутажа мислам ќе добива Педро.. со тоа што Иниеста ќе оди на негово место, а Цеск во средината. А другата жртва, што е очигледна, ќе биде Кеита. Лани одигра вкупно 45 натпревари, без Купот, од кој на 16 како стартер.

..у пизду, нејкам ни да почнам да праам формации. Слатки маки за Пеп! :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Че не заборавивме на Тиаго, заборавивиме на Кеита.

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
abe neli se tepavte vo gradi deka nemalo sansi da se vrate doma cesk
ama inaku ispadna rabotata :)
Не планирав да пишам повторно, но кога има неправда морам, макар била и на „гостински терен“... Јас никогаш не сум го рекол тоа, ниту пак се чукав по гради... На 9ти август на мојот твитер профил објавив дека во наредните 72 часа Цеск ќе дојди кај Вас... Толку долго го знам Венгер што осеќам ко ќе лажи...

Биди ми поздравен и нека освои трофеј, барем кај Вас...

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
од толку многу онадување на цеск, еден совет само, пазите да не го побелите цел форум :D

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Колку само непотребен трансфер е овој на Цеск, особено со толку пренемагање последниве 2-3 години...како и да е, честито!

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.668
Поени од реакции
22.753
Че не заборавивме на Тиаго, заборавивиме на Кеита.
Кеита е еден од омилените играчи на Пеп. Така да очекувам стандардно да си го пушта од клупата секоја втора утакмица. Ретки се играчите и луѓето како Кеита. Без проблеми прифаќа да е втора постава, секогаш професионално се однесува, ги слуша сите наредби од Пеп и си ја извршува работата максимално професионално. И досега нема никаква негативна работа поврзана со него.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Баталете го Цеск.
Нолито се скапа од давање голови во Бенфика :(

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
нека се финишира ова и да видам кој ќе ја земи топката од овој тим кој сигурно ќе биде запишан во историјата како најкомплетен и најуспешен повеќе години во низа........ДОМИНАЦИЈА

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Valdes - Abidal - Pique - Puyol - Alves - Busquets - Xavi - Iniesta - Messi - Sanchez - Villa

Pedro e dzoker, Mascherano vlegva 85 za da krshi noze, a Afelaj 90 za gubenje na vreme

Kajgana Shop

На врв Bottom