Старо е ова бе, не е од денес.
Leo MessiСтаро е ова бе, не е од денес.
Изгледа е старо околу два месеци ама денес е официјално промовирана страницата и првпат Месијата пиша на неа !!!Старо е ова бе, не е од денес.
Не знам, можеби тоа е најдоброто што можеме да го извадиме од моменталниот состав на располагање, ама јас не можам да речам дека сум убеден во сигурноста и безбедноста со Пике-Бускетс како стоперски тандем. Реално и двајцата не располагаат со некоја голема брзина.Дефинитивно таа опција е најдобра, а со Алмерија здравје го очекувам Фонтас во одбраната
Прегледај го приврзокот 42126
да ама затоа после загуби во Супер Купот :pos2::pos2::tv: воопшто не држи таа теза со оглед на тоа дека пред само 5 години Барса го победи Арсенал во финале.Такви суеверија не се ништо повеке од обична конциденција,коишто немаат никаков удел во вечерашниот натпревар.
Тое е тоа од што највеќе се плашам.Не знам, можеби тоа е најдоброто што можеме да го извадиме од моменталниот состав на располагање, ама јас не можам да речам дека сум убеден во сигурноста и безбедноста со Пике-Бускетс како стоперски тандем. Реално и двајцата не располагаат со некоја голема брзина.
Со Виљареал што се деси, 2-3 пати Роси излегуваше 1 на 1 со Валдес, среќа наша што Валдес не спаси, ама на него не му е работата да не спасува секој натпревар.
Ај, белким се подобриле, сигурно знае Пеп што ќе направи, сигурно на тренинзите обрнале внимание и на одбраната и на нападот(реализацијата). Јас, со (само) 1 примен гол ќе бидам задоволен, ама ние да им дадеме барем 3.
Иначе, некаде прочитав дека можно е Пинто да отсуствува вечерва.