Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Пеп денеска на пресот неколку пати изјави дека пред натпреварот има лошо чувство.

Иначе, колку отворен фудбал играме и ние и они, кажува фактот што на 4 натпревари дома, оваа сезона во ЛШ ние имаме постигнато 12 голови, Шахтар на 4те гостувања оваа сезона имаат постигнато 10 голови. :)

Со победа од 2-0 и те како би бил задоволен.
Со победа од 2-0 задоволен, победа од 3-0 со една нога и 5/6 од другата сме во полуфинале. Ама искрено мислам дека ова е научна фантастика оти сум скоро па сигурен дека утре Шахтјор дава гол, само прашање е колку ние ќе успееме него да му дадеме.

Со победа од 2-0 задоволен, победа од 3-0 со една нога и 5/6 од другата сме во полуфинале. Ама искрено мислам дека ова е научна фантастика оти сум скоро па сигурен дека утре Шахтјор дава гол, само прашање е колку ние ќе успееме него да му дадеме.

У последно време тоа прстите или устата ( како сакаш :) ) ептен ти погаѓаат некои работи...Ај бар за утре да ја утнеш работава. :ija:

Украинскиот октопод Павлик предвиде дека Барса ќе подбеди утре :)

Шахтјор дава гол, доколку ГАБИ игра стопер, а Буски ќе игра :) Башка октоподот е на наша страна, јас сум ОПТИМИСТА, како и секогаш :)

ke ima problemi so sahtjor
siguren sum deka ke parkiraat avtobus i samo na opdbrana ke mislat

време е Меси да растури, долго време е без гол...два гола сакам вечерва од него :D

Претпазливо со традицијата: тимот кој го исфрлил Арсенал од ЛШ минатите 7 години, го загубил наредниот нокаут дуел | Како беше она: „Љубовта трае 7 години“? :)
На нет наидов на една интересна традиција...
Кога ќе подразмислиш и лани ние го исфрливме Арсенал у 1/4 финале, па после не сопна Интер .
Се надевам дека вечерва Барса ќе ја прекине таа традиција :tv:

Претпазливо со традицијата: тимот кој го исфрлил Арсенал од ЛШ минатите 7 години, го загубил наредниот нокаут дуел | Како беше она: „Љубовта трае 7 години“? :)
На нет наидов на една интересна традиција...
Кога ќе подразмислиш и лани ние го исфрливме Арсенал у 1/4 финале, па после не сопна Интер .
Се надевам дека вечерва Барса ќе ја прекине таа традиција :tv:

:tv: воопшто не држи таа теза со оглед на тоа дека пред само 5 години Барса го победи Арсенал во финале.Такви суеверија не се ништо повеке од обична конциденција,коишто немаат никаков удел во вечерашниот натпревар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom