Бирајте каде да ви попуштиме. Сакате во ЛШ или купот?Ајде вие сте на потег да гледаме маратонски класика
Да, НО Класико најголемото фудбалско дерби СЕ ИГРА ЗА ПРЕСТИШ, играчите на секое Класико, го даваат максимумот !!!!!За мене најважни мечеви се Купот кој сепак е финале и се игра за титула и мора да се победи. А потоа и евентуалното полуфинале.Мечот во примера е само формалност.
ja vikam da mu go dadime kupot kolku bez ic da ne se.[/B]
--- надополнето ---
Бирајте каде да ви попуштиме. Сакате во ЛШ или купот?
Имам чувство дека ќе ви дадеме една титула. За да не си отиде Жозе. Не е толку забавно без него. :wink:
Абе се тоа добро ама рачунај дека премногу утакмици се, па може и да се чуваат силите.Да, НО Класико најголемото фудбалско дерби СЕ ИГРА ЗА ПРЕСТИШ, играчите на секое Класико, го даваат максимумот !!!!!
nekade citav deka ne se znae puyol koga ke se vrati vo igra
a kako sto trgnala rabotata ne e cudo da go nema do krajot na sezonata
--- надополнето ---
ja vikam da mu go dadime kupot kolku bez ic da ne se
aj neka osvoat i oni nesto greota se
Колку што можев да го пратам Шахтјор сезонава ( минимално ), секогаш играа допадлив, отворен фудбал . . . Да се надеваме и на Кампот дека ќе излезат во исто издание, и ќе гледаме интересен натпревар . . . .Lucescu: "No sacrificaremos nuestro estilo ante el Barcelona"
Овој како да ги копира изјавите на Пеп ... а и ни одговара да играат во нивни стил, ако не друго барем ќе има голови