Фан Клуб: Барселона

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ајде вие сте на потег да гледаме маратонски класика

I

IBIZA SOUND

Гостин
real e siguren a nie ke si pocekame do utre za da se osigurame dali ke odime ili nema da odime :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.672
Поени од реакции
22.757
И Педро и Максвел добија зелено светло и можат уште од првата минута да играат утре против Шахтар. За жал, капитенот сеуште не се опорави и сигурно нема да настапи утре. :(

Еве ги целосниот список со 20-те повикани играчи за натпреварот против Шахтар:
Голмани: Валдес и Пинто;
Одбрана: Алвеш, Пике, Милито, Максвел, Адриано и Фонтас;
Средина: Бускетс, Маскерано, Чави, Иниеста, Кеита и Тиаго;
Напад: Виља, Меси, Педро, Џефрен, Афелај и Бојан.

--- надополнето ---

Ајде вие сте на потег да гледаме маратонски класика
Бирајте каде да ви попуштиме. Сакате во ЛШ или купот? :):)
Имам чувство дека ќе ви дадеме една титула. За да не си отиде Жозе. Не е толку забавно без него. :wink:

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
мене ич не ми се свига тоа што ке играме 4утакмици у рок од 30 дена со Реал...ке се испотепаме со брат ми...ај ако е една или две и така и така, ама 4 лугеее!! ццц

R

Rigel Kent

Гостин
За мене најважни мечеви се Купот кој сепак е финале и се игра за титула и мора да се победи. А потоа и евентуалното полуфинале.Мечот во примера е само формалност.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
За мене најважни мечеви се Купот кој сепак е финале и се игра за титула и мора да се победи. А потоа и евентуалното полуфинале.Мечот во примера е само формалност.
Да, НО Класико најголемото фудбалско дерби СЕ ИГРА ЗА ПРЕСТИШ, играчите на секое Класико, го даваат максимумот !!!!!

I

IBIZA SOUND

Гостин
nekade citav deka ne se znae puyol koga ke se vrati vo igra
a kako sto trgnala rabotata ne e cudo da go nema do krajot na sezonata

--- надополнето ---

.[/B]

--- надополнето ---

Бирајте каде да ви попуштиме. Сакате во ЛШ или купот? :):)
Имам чувство дека ќе ви дадеме една титула. За да не си отиде Жозе. Не е толку забавно без него. :wink:
ja vikam da mu go dadime kupot kolku bez ic da ne se :)
aj neka osvoat i oni nesto greota se :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Да, НО Класико најголемото фудбалско дерби СЕ ИГРА ЗА ПРЕСТИШ, играчите на секое Класико, го даваат максимумот !!!!!
Абе се тоа добро ама рачунај дека премногу утакмици се, па може и да се чуваат силите.
Туку многу фини вие и тутили ќе давате а?? Од Финска да не сте нешто?

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
nekade citav deka ne se znae puyol koga ke se vrati vo igra
a kako sto trgnala rabotata ne e cudo da go nema do krajot na sezonata

--- надополнето ---

ja vikam da mu go dadime kupot kolku bez ic da ne se :)
aj neka osvoat i oni nesto greota se :)

Гоче, а бре како може да го немаме капетанот до крај, ПУЈОЛ ИМА ЗЕЛЕНО СВЕТЛО !!!!!!

А тоа за давање титули, не е ова македонски куп . . .

П.С ВЕЌЕ КАЖАВ, КЛАСИКО СЕ ИГРА ЗА ПРЕСТИШ, СЕКАДЕ ЌЕ ГИ БАЊАМЕ !!!!!!!!!!!!! X 444444444444

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Пујол се очекува да се врати на мечот против Алмерија

Него за утакмициве со Реал, не се издржува човече, не се заебанции (инфаркт утакмици) .. јебига

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Lucescu (тренерот на Шахтјор ): "Многу го поштувам Пеп, бидејќи мислам дека е најдобриот фудбалски тренер во светот" :back:

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
attractions_img_new.jpg

После тренингот, играчите останале во овој хотел на одмор пред утакмицата, LA FLORIDA :vozbud:

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Lucescu: "No sacrificaremos nuestro estilo ante el Barcelona"

Овој како да ги копира изјавите на Пеп :) ... а и ни одговара да играат во нивни стил, ако не друго барем ќе има голови
Колку што можев да го пратам Шахтјор сезонава ( минимално ), секогаш играа допадлив, отворен фудбал . . . Да се надеваме и на Кампот дека ќе излезат во исто издание, и ќе гледаме интересен натпревар . . . .

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Шахтјор дома 60 и кусур натпревари немаат пораз, у групи беа со Арсенал и завршија први со 5 победи од 6 натпревари. Лесно нема да биде воопшто. Дај боже да грешам и да ги попариме од голови, али тоа само на PES....
Добро е што сигурно нема да има никакво потценување од страна на играчите на Барса и никакво опуштање, Пеп у никој случај нема да го дозволи тоа. Со победа од 2-0 и те како би бил задоволен.

Kajgana Shop

На врв Bottom