Фан Клуб: Барселона

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Малку потешко од очекувањата,но сепак освоивме 3 бода,одбраната денес катастрофа,освен Алвес кој изигра одличен меч,незнам што е со Пике,но веќе неколку меча игра лошо.
The problem :

:)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Рачунај си ги :tv:

--- надополнето ---

Демек за Билбао немаше недосудени некоректности? Или па црвен за Пике можи немаше? Ај не се бламирај, дај ми црвено!
Немаше! Немаше! Ти дадов веќе, провери си :tv:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Значи овака.....еден осврт на цела утакмица:
Пинто - Добро избрани, посебно при крајот на прво полувреме уште неможам да сфатам како ја фати таа, пеналот јебига не го прочита
Пике - Пеп треба да го седне малку на клупа, да си ја излади малку главата, оти Шакира го поремети изгледа
Бускетс - Просечен, иако малку претера со темпераментот денеска,го направи пеналот, плус го отепа Љоренте, кој фаул никако не го оправдувам, ама имаше и неколку слаломи и енколку пресечени топки
Абидал - ЅВЕР, моментално најдобар дефанзивец ни е моментално
Дани Алвес - Мan of the match беше денеска кој шо сака нека ми каже.....во прво полувреме сите акции одеа преку него, плус асистент за двата гола
Чави - Два одлични паса за Дани по кои што се постигнаа и головите во негов стил :)
Иниеста - Подобар од Чави денеска и прво и посебно второ полувреме ги изигра супер
Маскерано - Се трудеше, трчаше и шо е најважно од се не доби жолт картон:vozbud:
Педро - Во тандем со Пике се трагични последниве утакмици мора малку да вратат самодовербата инаку не е на арно ова
Меси - Играше последните 25 минути......и некој мора да му каже дека не треба да претерува со тоа слаломите туку во некои ситуации може и да подаде
Виља - Како ши ми рече еден другар топкиве денеска по некои чудни божји патишта стасуваа до него, беше на право место за голот и си ја одработи задачата
Максвел - Подобрен во однос на минатите утакмици ама мора уште многу да ја качи играта
Кеита и Афелај не ги коментирам

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.192
Поени од реакции
1.080

--- надополнето ---

Демек за Билбао немаше недосудени некоректности? Или па црвен за Пике можи немаше? Ај не се бламирај, дај ми црвено!
Исто и јас си ги рачунам, уште пред почетокот на сезоната 6 те бода од двете Ел Класико...

Да, Имаше прекршок и за црвен на Пиќе, но ДЕФИНИТИВНО немаше пенал врз Лео :tapp:

P.S Нека се жале Специалниот 5 за судиските грешки кои судиите ги прават ,,само '' во корист на Барселона..

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
И да, Иниеста вечерва буквално беше феноменален. :cuc:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Немаше! Немаше! Ти дадов веќе, провери си :tv:
Толку ти е IQто.. мислиш дека постигнуваш нешто со то. Ко децана мали :tv: Уствари шотијазнам колкав си.. најверојатно 14. :)

--- надополнето ---

Исто и јас си ги рачунам, уште пред почетокот на сезоната 6 те бода од двете Ел Класико...

Да, Имаше прекршок и за црвен на Пиќе, но ДЕФИНИТИВНО немаше пенал врз Лео :tapp:

P.S Нека се жале Специалниот 5 за судиските грешки кои судиите ги прават ,,само '' во корист на Барселона..
Океј, ај прајте Ремунтада прво па че се видиме после :)))))))))

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Толку ти е IQто.. мислиш дека постигнуваш нешто со то. Ко децана мали :tv: Уствари шотијазнам колкав си.. најверојатно 14. :)

--- надополнето ---

Океј, ај прајте Ремунтада прво па че се видиме после :)))))))))
Немој бе со толку ниски удари, ќе ме увредиш :tv:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574

МРШ БЕ ДА НЕ ТЕ ГЛЕДАМ

Не си јак, ама за појак немам слушнато! Respect! Дури незнајш ни да ме цитираш.

Немој бе со толку ниски удари, ќе ме увредиш :tv:
Оти не ми даваш појче црвени? Или толку се дозволени во 24 часа?

:tv:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ај дека неможете да се убиете???

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Ајт мочко мрш од тука пишувај си кај шо ти е местото читај ги правилата на форумот без провокации !!!

Инако болат 5:0 а ?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Тебе демек нема да те поремети... :)
Ама јас не зимам милиони годишно :)
Уствари до некаде и ок е работава :) За неа и автогол да си шибнеш треба да биде простено :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.538
Поени од реакции
22.398
НЕ ЈА УСЕРУВАЈТЕ ТЕМАТА!

Да сум тренер на Барса на еден ден, прво што ќе направам е раскинување на договорот на Максвел, Пике на 6 месечна позајмица во Вардар, Меси и Педро на клупа една-две утакмици, а на Абидал ќе му ги дам Бијонсе и Џесика Алба.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не си јак, ама за појак немам слушнато! Respect! Дури незнајш ни да ме цитираш.

Оти не ми даваш појче црвени? Или толку се дозволени во 24 часа?

:tv:
Не сум администратор, па да можам да ти одговорам:tv:
Тебе демек нема да те поремети... :)
Не, обратно ќе биде.

Kajgana Shop

На врв Bottom