Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Малку потешко од очекувањата,но сепак освоивме 3 бода,одбраната денес катастрофа,освен Алвес кој изигра одличен меч,незнам што е со Пике,но веќе неколку меча игра лошо.

The problem :

shakira-sexy-hot-screensaver.jpg

:)

Рачунај си ги :tv:

--- надополнето ---

Демек за Билбао немаше недосудени некоректности? Или па црвен за Пике можи немаше? Ај не се бламирај, дај ми црвено!
Немаше! Немаше! Ти дадов веќе, провери си :tv:

Значи овака.....еден осврт на цела утакмица:
Пинто - Добро избрани, посебно при крајот на прво полувреме уште неможам да сфатам како ја фати таа, пеналот јебига не го прочита
Пике - Пеп треба да го седне малку на клупа, да си ја излади малку главата, оти Шакира го поремети изгледа
Бускетс - Просечен, иако малку претера со темпераментот денеска,го направи пеналот, плус го отепа Љоренте, кој фаул никако не го оправдувам, ама имаше и неколку слаломи и енколку пресечени топки
Абидал - ЅВЕР, моментално најдобар дефанзивец ни е моментално
Дани Алвес - Мan of the match беше денеска кој шо сака нека ми каже.....во прво полувреме сите акции одеа преку него, плус асистент за двата гола
Чави - Два одлични паса за Дани по кои што се постигнаа и головите во негов стил :)
Иниеста - Подобар од Чави денеска и прво и посебно второ полувреме ги изигра супер
Маскерано - Се трудеше, трчаше и шо е најважно од се не доби жолт картон:vozbud:
Педро - Во тандем со Пике се трагични последниве утакмици мора малку да вратат самодовербата инаку не е на арно ова
Меси - Играше последните 25 минути......и некој мора да му каже дека не треба да претерува со тоа слаломите туку во некои ситуации може и да подаде
Виља - Како ши ми рече еден другар топкиве денеска по некои чудни божји патишта стасуваа до него, беше на право место за голот и си ја одработи задачата
Максвел - Подобрен во однос на минатите утакмици ама мора уште многу да ја качи играта
Кеита и Афелај не ги коментирам

--- надополнето ---

Демек за Билбао немаше недосудени некоректности? Или па црвен за Пике можи немаше? Ај не се бламирај, дај ми црвено!

Исто и јас си ги рачунам, уште пред почетокот на сезоната 6 те бода од двете Ел Класико...

Да, Имаше прекршок и за црвен на Пиќе, но ДЕФИНИТИВНО немаше пенал врз Лео :tapp:

P.S Нека се жале Специалниот 5 за судиските грешки кои судиите ги прават ,,само '' во корист на Барселона..

Немаше! Немаше! Ти дадов веќе, провери си :tv:

Толку ти е IQто.. мислиш дека постигнуваш нешто со то. Ко децана мали :tv: Уствари шотијазнам колкав си.. најверојатно 14. :)

--- надополнето ---

Исто и јас си ги рачунам, уште пред почетокот на сезоната 6 те бода од двете Ел Класико...

Да, Имаше прекршок и за црвен на Пиќе, но ДЕФИНИТИВНО немаше пенал врз Лео :tapp:

P.S Нека се жале Специалниот 5 за судиските грешки кои судиите ги прават ,,само '' во корист на Барселона..

Океј, ај прајте Ремунтада прво па че се видиме после :)))))))))

Толку ти е IQто.. мислиш дека постигнуваш нешто со то. Ко децана мали :tv: Уствари шотијазнам колкав си.. најверојатно 14. :)

--- надополнето ---

Океј, ај прајте Ремунтада прво па че се видиме после :)))))))))
Немој бе со толку ниски удари, ќе ме увредиш :tv:

МРШ БЕ ДА НЕ ТЕ ГЛЕДАМ

Не си јак, ама за појак немам слушнато! Respect! Дури незнајш ни да ме цитираш.

Немој бе со толку ниски удари, ќе ме увредиш :tv:

Оти не ми даваш појче црвени? Или толку се дозволени во 24 часа?

:tv:

Ај дека неможете да се убиете???

Ајт мочко мрш од тука пишувај си кај шо ти е местото читај ги правилата на форумот без провокации !!!

Инако болат 5:0 а ?

Тебе демек нема да те поремети... :)
shakira_009.jpg
Ама јас не зимам милиони годишно :)
Уствари до некаде и ок е работава :) За неа и автогол да си шибнеш треба да биде простено :)

НЕ ЈА УСЕРУВАЈТЕ ТЕМАТА!

Да сум тренер на Барса на еден ден, прво што ќе направам е раскинување на договорот на Максвел, Пике на 6 месечна позајмица во Вардар, Меси и Педро на клупа една-две утакмици, а на Абидал ќе му ги дам Бијонсе и Џесика Алба.

Не си јак, ама за појак немам слушнато! Respect! Дури незнајш ни да ме цитираш.

Оти не ми даваш појче црвени? Или толку се дозволени во 24 часа?

:tv:
Не сум администратор, па да можам да ти одговорам:tv:
Тебе демек нема да те поремети... :)
shakira_009.jpg
Не, обратно ќе биде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom