- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 5.970
- Поени од реакции
- 3.574
Малку потешко од очекувањата,но сепак освоивме 3 бода,одбраната денес катастрофа,освен Алвес кој изигра одличен меч,незнам што е со Пике,но веќе неколку меча игра лошо.
The problem :

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малку потешко од очекувањата,но сепак освоивме 3 бода,одбраната денес катастрофа,освен Алвес кој изигра одличен меч,незнам што е со Пике,но веќе неколку меча игра лошо.
Немаше! Немаше! Ти дадов веќе, провери си :tv:Рачунај си ги :tv:
--- надополнето ---
Демек за Билбао немаше недосудени некоректности? Или па црвен за Пике можи немаше? Ај не се бламирај, дај ми црвено!
Рачунај си ги :tv:
--- надополнето ---
Демек за Билбао немаше недосудени некоректности? Или па црвен за Пике можи немаше? Ај не се бламирај, дај ми црвено!
Немаше! Немаше! Ти дадов веќе, провери си :tv:
Исто и јас си ги рачунам, уште пред почетокот на сезоната 6 те бода од двете Ел Класико...
Да, Имаше прекршок и за црвен на Пиќе, но ДЕФИНИТИВНО немаше пенал врз Лео
P.S Нека се жале Специалниот 5 за судиските грешки кои судиите ги прават ,,само '' во корист на Барселона..
МРШ БЕ ДА НЕ ТЕ ГЛЕДАМ
Немој бе со толку ниски удари, ќе ме увредиш :tv:Толку ти е IQто.. мислиш дека постигнуваш нешто со то. Ко децана мали :tv: Уствари шотијазнам колкав си.. најверојатно 14.
--- надополнето ---
Океј, ај прајте Ремунтада прво па че се видиме после))))))))
МРШ БЕ ДА НЕ ТЕ ГЛЕДАМ
Немој бе со толку ниски удари, ќе ме увредиш :tv:
Пике - Пеп треба да го седне малку на клупа, да си ја излади малку главата, оти Шакира го поремети изгледа
Ама јас не зимам милиони годишноТебе демек нема да те поремети...
![]()
Не сум администратор, па да можам да ти одговорам:tv:Не си јак, ама за појак немам слушнато! Respect! Дури незнајш ни да ме цитираш.
Оти не ми даваш појче црвени? Или толку се дозволени во 24 часа?
:tv:
Не, обратно ќе биде.Тебе демек нема да те поремети...
![]()