Фан Клуб: Барселона

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе тие може уште сеа да се спакуваат ама Сити и Јунајтед не се сиротиње тимови па за 100ка да ги дадат, поготово Јунајтед што го плати Марсијал 90 се на се.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.418
Поени од реакции
38.968
Guillem Balague објави дека Сери потпишал вечерва за Барса...Се шпекулира 40 милиони...Официјално сеуште нема ништо од клубот
Ако е ова точно има шанси за сезонава барем во Шпанија. Пак ќе кажам , очекувам право освежување и најверојатно главен играч во средината од Сери. Некни против Наполи искина, еве денес пак ги гледав ... момакот е лидериште во средината , прав Чави тип. Не за џабе и на Чави устата пена му има фатено зборувајки им да го потпишат. Кутињо отпадна , и со ова има простор и за Дембеле да се даде плус некој милион ... Само газење и 100 % посветеност против малите тимови , и мислам дека Примера е наша. Лани против најмоќниот Реал ја изгубивме со само 2 бода разлика поради 4-5 кикса на домашен терен против екипи од типот на Малага и слични.

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
'Tapping' на Марсијал и Сане требаше да му напрат.. Поефтино ќе ги добиевме а далеку поќе потенцијал имат од Дембеле и Кутињо
Ако го сметаш Сане за играч со повеќе потенцијал од Дембеле и Кутињо, свака част.

Have an ice day

Get Free
Член од
26 јануари 2014
Мислења
544
Поени од реакции
1.021
Аман со тој Дембеле го отековте више, една сезона изиграл и бог го прогласивте

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.849
Малку шала.

Ланското три Меси, Суарез Нејмар - МСН
Годинешното трио Паулињо, Меси, Суарез - ПМС (PMS - PI-EM-ЕS) = Meнструација!
Со оглед на тоа што ќе ги донесат Дембеле и Сери, нема да имаме трио туку квартет кој ќе се вика СДСМ - Сери, Дембеле, Суарез, Меси.
:oeoeoe:

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.115
upload_2017-8-20_13-57-28.png

не ме ни чуди момаков веќе е разочаран од раководството кое се покажа немоќно да донеси вистински прави засилувања, па 250-300 милиони откуп кога веќе Нејмар ветрушката замина за 222 се ништо во споредба

црнчугата изгледа се договори а станува збор за стварно добар играч , е сега прашање е дали ќе експлодира и се аклиматизира во голем клуб како Барса или полесно му е играњето во далеку понеамбициозен клуб е прашање пошто веќе загазил 26 години, не е ни 18-19 па да биде некоја бомба засилување сега

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.766
Подобро е да е зрел играч 25-26 години отколку 19 годишен кој е непредвидливо како ќе се развива во иднина.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.418
Поени од реакции
38.968
Срамно е да помислиш дека Меси ќе си оди, камоли да постираш. Се е ова притисок за трансфери, најверојатно ол ин за Дембеле.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Andrés Iniesta: "Svi mi volimo kada smo cijenjeni i poštovani. Oduvijek sam to osjećao ovdje, mislim da u to nema sumnje, no jasno je da klub nikada ne smije izgubiti poštovanje za ljude koji bi dali život za ovaj dres. Nažalost, ponekad dobijem dojam da neki ne poštuju osobe koje daju sve od sebe za boje kluba."

"Nisam tip igrača koji će podizati glas na druge, više volim pričati o konstruktivnim vizijama za budućnost koje će nam pomoći da izgradimo bolji tim. No, jako sam borben, mislim da je jedna od tajni dugogodišnjeg opstanka ovdje moja borbenost. Bio sam takav i u djetinjstvu, jedino sam želio pobjeđivati, a kada to imate u genima, također imate i brojne načine da svoju borbenost i izrazite."

"Obnavljanje ugovora? Moj ugovor još uvijek nije obnovljen. Trenutno doživljavam stvari koje do prije tri godine nikada ne bih zamislio da će se događati, tako da mogu reći da razmišljam o svojoj budućnosti na način na koji nisam nikada prije." *Barçinom prvom kapetanu ugovor ističe 30. juna/lipnja 2018. godine.

Вечер иако играме дома, очекувам да имаме проблеми против Бетис, играме без Иниеста и Суарез, нема да ме чуди ако кикснеме.

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Kako ne ke kiksneme so Betis,sam Mesi ke gi tepa.Ne tuku lupetarajte kakov kiks kakvi bakraci.
Bobi ti se molam nemoj so vakvi pesimisticki postovi uste nepocnata sezonata ;)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Kako ne ke kiksneme so Betis,sam Mesi ke gi tepa.Ne tuku lupetarajte kakov kiks kakvi bakraci.
Bobi ti se molam nemoj so vakvi pesimisticki postovi uste nepocnata sezonata ;)
Сезонава ќе е толку очајна, само види го ростерон, екипа нема тоа е факт. И јас би да сум оптимист сезонава, ама чудо треба да се случи со сезонава за да бидеме конкурентни на најјакиот Реал последниве 10-15 години.
Сакале признале или не, заминувањето на Нејмар го спушти квалитетот на тимов за добри 20-30%, упте кога на тоа ќе се доддае дека средината е очајна, дека и Бускетс и Ракитиќ имаат заборавео фудбал да играат, а Иниеста е во години и не може да издржи темпо среда-недела играње, замените се Гомез, Суарез, Рафиња и мадафакин Паулињо тимов е далеку од компетитивен за нешто повеќе од 2-3 место и борба со Атлетико. Ама од друга страна долга е сезоната, се и сешто може да се случи, ама реално шансите за тоа се мали, посебно ако не се купи ниедно друго засилување за да се замени Нејмар.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Срамно е да помислиш дека Меси ќе си оди, камоли да постираш. Се е ова притисок за трансфери, најверојатно ол ин за Дембеле.
Истите тие наши обиди од сајтови постираат секој ден како Кутињо истиот ден ќе биде претставен на Камп Ноу.

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Сити демантираше дека се заинтересирани за Меси. Се води голема медиумска хајка за дестабилизирање на клубот, а и каталонските медиуми со намера да купат на време и доверба испаѓаат смешни.. Неспособноста на управата направи да се намириса крв, и сега се води една безмилосна војна. Резултатите ги гледаме, потклекнати сме...Сери доаѓа, а мислам дека ќе дојде и Кутињо и Дембеле. На крајот се надевам на најдобро. Мунир најверојатно во Рома, Арда во Галатасарај, Иван изгледа ќе биде вклучен во трансферот на Кутињо, а за Гомес заинтересиран е Јуве..Централен одбранбен доаѓа во јануари. Со малку среќа да се реши периодов, мислам дека ќе падне Реал на Бернабеу. Сезоната е долга, мора да направат нешто затоа што им гори под нозе. Живи били, па видели...Суперкупот за мене не беше мерило,иако Реал дефинитивно се моќни...Смешно сме го губеле и со подобар состав од овој моменталниов

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.418
Поени од реакции
38.968
Ростерот е исти, само без Нејмар како еден од главните играчи. Со Сери во средина, и дај боже да искешират за Дембеле и конкурентни сме за Примера без проблем. По незнам кој пат пак ќе кажам , мора со малите екипи максимум бодови особено на домашен терен. Лани имавме киксови од Малага, Депортиво, Селта... Тука ја изгубивме титулата.

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Сезонава ќе е толку очајна, само види го ростерон, екипа нема тоа е факт. И јас би да сум оптимист сезонава, ама чудо треба да се случи со сезонава за да бидеме конкурентни на најјакиот Реал последниве 10-15 години.
Сакале признале или не, заминувањето на Нејмар го спушти квалитетот на тимов за добри 20-30%, упте кога на тоа ќе се доддае дека средината е очајна, дека и Бускетс и Ракитиќ имаат заборавео фудбал да играат, а Иниеста е во години и не може да издржи темпо среда-недела играње, замените се Гомез, Суарез, Рафиња и мадафакин Паулињо тимов е далеку од компетитивен за нешто повеќе од 2-3 место и борба со Атлетико. Ама од друга страна долга е сезоната, се и сешто може да се случи, ама реално шансите за тоа се мали, посебно ако не се купи ниедно друго засилување за да се замени Нејмар.
Абе океј е се што имаш напишано и се слагам со тебе ама Барса да киксне против Бетис дома и тоа прво коло(последниве десетина години првите кола буквално ги дробиме со минимум 5-6 гола)е класичен песимизам и не треба до толку да се подценува тимот,ипак за Барса се работи и се додека го имаме Меси ќе има и титули можеби не како што сме навикнати ама со неколку квалитетни засилувања пак ќе бидеме конкурентни на сите натпреварувања.[DOUBLEPOST=1503245524][/DOUBLEPOST]
Абе океј е се што имаш напишано и се слагам со тебе ама Барса да киксне против Бетис дома и тоа прво коло(последниве десетина години првите кола буквално ги дробиме со минимум 5-6 гола)е класичен песимизам и не треба до толку да се подценува тимот,ипак за Барса се работи и се додека го имаме Меси ќе има и титули можеби не како што сме навикнати ама со неколку квалитетни засилувања пак ќе бидеме конкурентни на сите натпреварувања.

Kajgana Shop

На врв Bottom