Ако е ова точно има шанси за сезонава барем во Шпанија. Пак ќе кажам , очекувам право освежување и најверојатно главен играч во средината од Сери. Некни против Наполи искина, еве денес пак ги гледав ... момакот е лидериште во средината , прав Чави тип. Не за џабе и на Чави устата пена му има фатено зборувајки им да го потпишат. Кутињо отпадна , и со ова има простор и за Дембеле да се даде плус некој милион ... Само газење и 100 % посветеност против малите тимови , и мислам дека Примера е наша. Лани против најмоќниот Реал ја изгубивме со само 2 бода разлика поради 4-5 кикса на домашен терен против екипи од типот на Малага и слични.Guillem Balague објави дека Сери потпишал вечерва за Барса...Се шпекулира 40 милиони...Официјално сеуште нема ништо од клубот
Ако го сметаш Сане за играч со повеќе потенцијал од Дембеле и Кутињо, свака част.'Tapping' на Марсијал и Сане требаше да му напрат.. Поефтино ќе ги добиевме а далеку поќе потенцијал имат од Дембеле и Кутињо
Со оглед на тоа што ќе ги донесат Дембеле и Сери, нема да имаме трио туку квартет кој ќе се вика СДСМ - Сери, Дембеле, Суарез, Меси.Малку шала.
Ланското три Меси, Суарез Нејмар - МСН
Годинешното трио Паулињо, Меси, Суарез - ПМС (PMS - PI-EM-ЕS) = Meнструација!
Сезонава ќе е толку очајна, само види го ростерон, екипа нема тоа е факт. И јас би да сум оптимист сезонава, ама чудо треба да се случи со сезонава за да бидеме конкурентни на најјакиот Реал последниве 10-15 години.Kako ne ke kiksneme so Betis,sam Mesi ke gi tepa.Ne tuku lupetarajte kakov kiks kakvi bakraci.
Bobi ti se molam nemoj so vakvi pesimisticki postovi uste nepocnata sezonata
Истите тие наши обиди од сајтови постираат секој ден како Кутињо истиот ден ќе биде претставен на Камп Ноу.Срамно е да помислиш дека Меси ќе си оди, камоли да постираш. Се е ова притисок за трансфери, најверојатно ол ин за Дембеле.
Абе океј е се што имаш напишано и се слагам со тебе ама Барса да киксне против Бетис дома и тоа прво коло(последниве десетина години првите кола буквално ги дробиме со минимум 5-6 гола)е класичен песимизам и не треба до толку да се подценува тимот,ипак за Барса се работи и се додека го имаме Меси ќе има и титули можеби не како што сме навикнати ама со неколку квалитетни засилувања пак ќе бидеме конкурентни на сите натпреварувања.[DOUBLEPOST=1503245524][/DOUBLEPOST]Сезонава ќе е толку очајна, само види го ростерон, екипа нема тоа е факт. И јас би да сум оптимист сезонава, ама чудо треба да се случи со сезонава за да бидеме конкурентни на најјакиот Реал последниве 10-15 години.
Сакале признале или не, заминувањето на Нејмар го спушти квалитетот на тимов за добри 20-30%, упте кога на тоа ќе се доддае дека средината е очајна, дека и Бускетс и Ракитиќ имаат заборавео фудбал да играат, а Иниеста е во години и не може да издржи темпо среда-недела играње, замените се Гомез, Суарез, Рафиња и мадафакин Паулињо тимов е далеку од компетитивен за нешто повеќе од 2-3 место и борба со Атлетико. Ама од друга страна долга е сезоната, се и сешто може да се случи, ама реално шансите за тоа се мали, посебно ако не се купи ниедно друго засилување за да се замени Нејмар.
Абе океј е се што имаш напишано и се слагам со тебе ама Барса да киксне против Бетис дома и тоа прво коло(последниве десетина години првите кола буквално ги дробиме со минимум 5-6 гола)е класичен песимизам и не треба до толку да се подценува тимот,ипак за Барса се работи и се додека го имаме Меси ќе има и титули можеби не како што сме навикнати ама со неколку квалитетни засилувања пак ќе бидеме конкурентни на сите натпреварувања.Сезонава ќе е толку очајна, само види го ростерон, екипа нема тоа е факт. И јас би да сум оптимист сезонава, ама чудо треба да се случи со сезонава за да бидеме конкурентни на најјакиот Реал последниве 10-15 години.
Сакале признале или не, заминувањето на Нејмар го спушти квалитетот на тимов за добри 20-30%, упте кога на тоа ќе се доддае дека средината е очајна, дека и Бускетс и Ракитиќ имаат заборавео фудбал да играат, а Иниеста е во години и не може да издржи темпо среда-недела играње, замените се Гомез, Суарез, Рафиња и мадафакин Паулињо тимов е далеку од компетитивен за нешто повеќе од 2-3 место и борба со Атлетико. Ама од друга страна долга е сезоната, се и сешто може да се случи, ама реално шансите за тоа се мали, посебно ако не се купи ниедно друго засилување за да се замени Нејмар.