Ако е ова точно има шанси за сезонава барем во Шпанија. Пак ќе кажам , очекувам право освежување и најверојатно главен играч во средината од Сери. Некни против Наполи искина, еве денес пак ги гледав ... момакот е лидериште во средината , прав Чави тип. Не за џабе и на Чави устата пена му има фатено зборувајки им да го потпишат. Кутињо отпадна , и со ова има простор и за Дембеле да се даде плус некој милион ... Само газење и 100 % посветеност против малите тимови , и мислам дека Примера е наша. Лани против најмоќниот Реал ја изгубивме со само 2 бода разлика поради 4-5 кикса на домашен терен против екипи од типот на Малага и слични.Guillem Balague објави дека Сери потпишал вечерва за Барса...Се шпекулира 40 милиони...Официјално сеуште нема ништо од клубот
Ако го сметаш Сане за играч со повеќе потенцијал од Дембеле и Кутињо, свака част.'Tapping' на Марсијал и Сане требаше да му напрат.. Поефтино ќе ги добиевме а далеку поќе потенцијал имат од Дембеле и Кутињо
Со оглед на тоа што ќе ги донесат Дембеле и Сери, нема да имаме трио туку квартет кој ќе се вика СДСМ - Сери, Дембеле, Суарез, Меси.Малку шала.
Ланското три Меси, Суарез Нејмар - МСН
Годинешното трио Паулињо, Меси, Суарез - ПМС (PMS - PI-EM-ЕS) = Meнструација!
Сезонава ќе е толку очајна, само види го ростерон, екипа нема тоа е факт. И јас би да сум оптимист сезонава, ама чудо треба да се случи со сезонава за да бидеме конкурентни на најјакиот Реал последниве 10-15 години.Kako ne ke kiksneme so Betis,sam Mesi ke gi tepa.Ne tuku lupetarajte kakov kiks kakvi bakraci.
Bobi ti se molam nemoj so vakvi pesimisticki postovi uste nepocnata sezonata![]()
Истите тие наши обиди од сајтови постираат секој ден како Кутињо истиот ден ќе биде претставен на Камп Ноу.Срамно е да помислиш дека Меси ќе си оди, камоли да постираш. Се е ова притисок за трансфери, најверојатно ол ин за Дембеле.
Абе океј е се што имаш напишано и се слагам со тебе ама Барса да киксне против Бетис дома и тоа прво коло(последниве десетина години првите кола буквално ги дробиме со минимум 5-6 гола)е класичен песимизам и не треба до толку да се подценува тимот,ипак за Барса се работи и се додека го имаме Меси ќе има и титули можеби не како што сме навикнати ама со неколку квалитетни засилувања пак ќе бидеме конкурентни на сите натпреварувања.[DOUBLEPOST=1503245524][/DOUBLEPOST]Сезонава ќе е толку очајна, само види го ростерон, екипа нема тоа е факт. И јас би да сум оптимист сезонава, ама чудо треба да се случи со сезонава за да бидеме конкурентни на најјакиот Реал последниве 10-15 години.
Сакале признале или не, заминувањето на Нејмар го спушти квалитетот на тимов за добри 20-30%, упте кога на тоа ќе се доддае дека средината е очајна, дека и Бускетс и Ракитиќ имаат заборавео фудбал да играат, а Иниеста е во години и не може да издржи темпо среда-недела играње, замените се Гомез, Суарез, Рафиња и мадафакин Паулињо тимов е далеку од компетитивен за нешто повеќе од 2-3 место и борба со Атлетико. Ама од друга страна долга е сезоната, се и сешто може да се случи, ама реално шансите за тоа се мали, посебно ако не се купи ниедно друго засилување за да се замени Нејмар.
Абе океј е се што имаш напишано и се слагам со тебе ама Барса да киксне против Бетис дома и тоа прво коло(последниве десетина години првите кола буквално ги дробиме со минимум 5-6 гола)е класичен песимизам и не треба до толку да се подценува тимот,ипак за Барса се работи и се додека го имаме Меси ќе има и титули можеби не како што сме навикнати ама со неколку квалитетни засилувања пак ќе бидеме конкурентни на сите натпреварувања.Сезонава ќе е толку очајна, само види го ростерон, екипа нема тоа е факт. И јас би да сум оптимист сезонава, ама чудо треба да се случи со сезонава за да бидеме конкурентни на најјакиот Реал последниве 10-15 години.
Сакале признале или не, заминувањето на Нејмар го спушти квалитетот на тимов за добри 20-30%, упте кога на тоа ќе се доддае дека средината е очајна, дека и Бускетс и Ракитиќ имаат заборавео фудбал да играат, а Иниеста е во години и не може да издржи темпо среда-недела играње, замените се Гомез, Суарез, Рафиња и мадафакин Паулињо тимов е далеку од компетитивен за нешто повеќе од 2-3 место и борба со Атлетико. Ама од друга страна долга е сезоната, се и сешто може да се случи, ама реално шансите за тоа се мали, посебно ако не се купи ниедно друго засилување за да се замени Нејмар.