Фан Клуб: Барселона

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Управата во овој случај може само едно нешто да направи, тоа е да не прифати да преговара со ПСЖ со што тие би требало да ја активираат откупната клаузула од 222 мил евра кои ќе ги добие Барса, но поради некои порези ќе треба да дадат уште 80-ина мил евра.

Циганов прави вака за да направи притисок врз управата да се согласат да преговараат до ПСЖ.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.040
Преку курац од циганот ајде нека фаќа магла веќе , цело лето неговите пиздарии ќе ги гледаме. На крај краеви не оди кај директен противник , нека освојува француско првенство таму и нека си трупа пари.
Проблемот му е шо се двоуми како пичка , ако имаше голема желба да си оди ова оддамна ќе беше завршено со откупување на клаузулата. Ебате мекушот ако татко му одлучува каде да ја продолжи кариерата , незнае на него да возврати па ајде ќе се тепа со играчите на тренинг.

Ако е паметна управата на Барса ке го трампа Нејмар за Верати :D.
Ова наводно било понуда на ПСЖ. Проблемот е шо овие сега ептен ќе им дојде да платат скоро 300 милиони со тие додатни даноци , па сакаат да почнат преговори за да го вклучат и Верати. Ако е точно ова , Барса е сега во многу поволна ситуација и да сум јас ќе им барам 150 м плус Верати за циганот. :D

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.346
Поени од реакции
5.727
Ова наводно било понуда на ПСЖ. Проблемот е шо овие сега ептен ќе им дојде да платат скоро 300 милиони со тие додатни даноци , па сакаат да почнат преговори за да го вклучат и Верати. Ако е точно ова , Барса е сега во многу поволна ситуација и да сум јас ќе им барам 150 м плус Верати за циганот. :D
Тоа е таа FM школа хахахахха. Реално така ке е најфер сите среќни и задоволни, ке ги покриеме парите за Кутињо од Ливерпул, а ке имаме 2 играчи у ростер и тоа високо квалитетни играчи, со ресто од буџетот донеси МЛАДИ ТАЛЕНТИ, кој к.р сме еден од поголемите клубови во Европа а немаат јак скаутинг не се сеќава од кога немаме донесено млад играч анонимец кој ке експлодира после. Имаме многу дупки во ростерот кои треба да се покријат.
п.с Кога се изборите ова се циркуси више не може да се гледа тимов да пропаѓа со него и класа играчи да не нижат трофеи.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
Тоа е таа FM школа хахахахха. Реално така ке е најфер сите среќни и задоволни, ке ги покриеме парите за Кутињо од Ливерпул, а ке имаме 2 играчи у ростер и тоа високо квалитетни играчи, со ресто од буџетот донеси МЛАДИ ТАЛЕНТИ, кој к.р сме еден од поголемите клубови во Европа а немаат јак скаутинг не се сеќава од кога немаме донесено млад играч анонимец кој ке експлодира после. Имаме многу дупки во ростерот кои треба да се покријат.
п.с Кога се изборите ова се циркуси више не може да се гледа тимов да пропаѓа со него и класа играчи да не нижат трофеи.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.956
Верати + 122, со тие 122 плус Арда го земаме Кутињо и завршена работа. Ако се продаде уште некој ќе има за уште еден играч, што значи одличен бизнис ќе испадне пд ова.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.040
Никакви 122 , Верати + 150 милиони, ако го сакат нека платат курвите нафташки. Откупната клаузула им фаќала 300 м со тие даноци. Верати да го вреднеме на 150 , плус 150 кеш пак иде исто само што во случајот овој данокот нема да биде толку голем бидејки во договорот ќе има размена на играч. Само на овој начин се преговара со такви курви шо незнаат шо да прават со парите, молзи ги додека цицките не им отпаднат.

Али се ова е само муабет шо си го вртиме на форумот , јас мислам дека Бартомеу нема да влезе во преговори , изгуби ептен бодови за изборите само со напорот на ПСЖ да го донесе Нејмар , камоли да седне да преговара на маса.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.346
Поени од реакции
5.727
Искрено мислам дека треба Арда да одтане и да му се даде шанса у ротација со Кутињо, покрај Нејмар немаше минутажа сеа додека да се вклопи Кутињо Арда може да се покаже ко кец на десет.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.956
Никакви 122 , Верати + 150 милиони, ако го сакат нека платат курвите нафташки. Откупната клаузула им фаќала 300 м со тие даноци. Верати да го вреднеме на 150 , плус 150 кеш пак иде исто само што во случајот овој данокот нема да биде толку голем бидејки во договорот ќе има размена на играч. Само на овој начин се преговара со такви курви шо незнаат шо да прават со парите, молзи ги додека цицките не им отпаднат.

Али се ова е само муабет шо си го вртиме на форумот , јас мислам дека Бартомеу нема да влезе во преговори , изгуби ептен бодови за изборите само со напорот на ПСЖ да го донесе Нејмар , камоли да седне да преговара на маса.
Да, во право си, истото го направиле и за Карабатиќ, наместо да ја платат откупната, платиле поголем износ на Барса и пак било испод тоа што требало да го платат со данокот. Ако го вреднуваат Верати на 100, плус 150 им доаѓа 250, наместо 300.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.040
Да, во право си, истото го направиле и за Карабатиќ, наместо да ја платат откупната, платиле поголем износ на Барса и пак било испод тоа што требало да го платат со данокот. Ако го вреднуваат Верати на 100, плус 150 им доаѓа 250, наместо 300.
Само шо цел свет знае дека Верати вреди многу повеќе од 100 со моменталното лудило на пазарот. Така да Барса би била во win-win ситуација. :) Решена огромна главоболка во средниот ред , и доволно пари за комотно да се тргне по некој од Кутињо/Дибала. Не верувам дека вакво нешто може да се деси , али јас сум за со две раце. Очигледно е дека Нејмар не сака да остане во клубот.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.309
Поени од реакции
4.230
Според мене Дибала е наследник на Меси, неможе да игра на позицијата на Нејмар, така да по него ќе се тргне за две-три години кога веќе ќе е Меси на крајот од кариерата.
За лево крило би идел на некој од Кутињо, Санчез.. евентуално Ројс ако е опраен од повредата.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
Најдоброто од се ако си иде Нејмар ќе биде тоа што нема да ги донесеме Паулињо и Лукас Лима. :D :D
@NeymarJunior шо ќе правиш со никот кога ќе си замине Нејмар? :D

Член од
29 април 2015
Мислења
4.309
Поени од реакции
4.230

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Проблемот е што никој не знае што сака Нејмар, ни самиот он не знае дали сака да игра во Барса или ПСЖ. НИкаде ништо нема изјавено, вечерва ќе имало некој настан организиран од Најк мислам, Нејмар ќе присуствувал заедно со Иниеста мислам, гарант ќе му постват прашања, мислам дека прв пат ќе мора да одговори нешто на тоа, макар на околу да врти.

B

Beck's

Гостин
Uste pa kako si bega od trening u stilu koj ve sisa. Uz kloci bi go izbrkal od klubot, neka krsi glava so Le mans i Rennes

Kajgana Shop

На врв Bottom