Фан Клуб: Барселона

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.075
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Пике и Матје го заслужуваат најтешкиот вид на рак на нозете. Огромна среќа шо реал е неписмен како утка , иначе 8+ ќе ни бегаа до сега.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Каква стока еј, на полувреме би му лупнал отказ. Поглуп човек одамна немам видено. Има лоши тренери, ама глупи како Енрике тешко да се најде. СЕКОЈ ЕБАН ПАТ НА ИСТИ НАЧИН ГУБИМЕ БОДОВИ. Гомнаров ротира по 10 играчи и никако не му влегува во глава да се опамети.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.320
Поени од реакции
4.237
Шо ви е Пиќе крив сега?
При првиот гол лош пас од Тер, а и Бускетс лаганица... п
При вториот гол пак Бускетс незнае да ја избие со глава, а Пиќе реагираше баш штоперски со клизачи али топката му помина под нозе, и тука Тер лошо реагираше..
Третиот гол комедии, крив нормално Матје..

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.874
Поени од реакции
10.396
Каква стока еј, на полувреме би му лупнал отказ. Поглуп човек одамна немам видено. Има лоши тренери, ама глупи како Енрике тешко да се најде. СЕКОЈ ЕБАН ПАТ НА ИСТИ НАЧИН ГУБИМЕ БОДОВИ. Гомнаров ротира по 10 играчи и никако не му влегува во глава да се опамети.
Ќе ја заебe работата на гости против Селта со ротации, ќе ги стави и така првотимците на полувреме па кур ќе се одморени на крај и наредната недела ќе брка бодови со нив против Еибар, Гранада и остала багра. Овој пат уште поглупо е што пауза доаѓа, буквално нема ниту една причина да си игра курот против Селта на гости.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.075
И не превзема ништо еј , седе како пујка на клупата. :pos: Ако има барем малце морал ќе си даде отказ после утакмицата. И триплете да освои на крајот , официјално за мене е човек без 2 грама мозок. Незнам како освои три титули во првата сезона , али не е Барса материјал. После толку грешки не научи од искуството , денес официјално потврди дека нема и да научи.

АУТ !

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Aj sho Enrique e zelka ama sho da kaze covek za Pique, Mathieu, Buskets, Neymar pa i Suarez na poslednite dve. Katastrofa se protiv malku poseriozna ekipa a ova e najgolem dokaz za toa. Plus tikvarstvoto na Enrique

Член од
29 април 2015
Мислења
4.320
Поени од реакции
4.237
Вади го Бускетс ставај го Пако пичка ти матер.. мора да проба со 2 напаѓачи.. али пичка е, никад нема да игра така

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.639
Поени од реакции
7.774
Вади го Бускетс ставај го Пако пичка ти матер.. мора да проба со 2 напаѓачи.. али пичка е, никад нема да игра така
Уште Пако фали во тим . :shook:
Средината не постои , што полза од напаѓач.
Маскерано да влезе на местото на лиглето Бускец , дрвото Андре Гомеш аут на негово место Иниеста .

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Бускетс да не го видам да припари у прв тим дур не се среди. Максерано иако е лош сезонава,би го играл усекое време пред Матје. А, Лучо у гз да си ги пикне ротациите. Кај без Меси сме па уште не ги игра Иниеста и Ракитиќ против Селта на гости. :facepalm:
Башка што има репрезентативна пауза.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
И не превзема ништо еј , седе како пујка на клупата. :pos: Ако има барем малце морал ќе си даде отказ после утакмицата. И триплете да освои на крајот , официјално за мене е човек без 2 грама мозок. Незнам како освои три титули во првата сезона , али не е Барса материјал. После толку грешки не научи од искуството , денес официјално потврди дека нема и да научи.

АУТ !
Полека бе брате полека.. Лани што бидна шо газевме се живо во прв дел на сезона, шо бидна???? На крај се усравме... А ако Енриќе не е за Барса, може јас и ти сме кој знае... Кога Пеп во една прилика изјави, Лучо ќе направи поголема работа од мене во Барселона, што друго треба да се кажува??? И не заборавај во каква ситуација го затече тимот кога дојде.... А сигурен сум да стартуваа Иниеста и Раќитич дека ќе беше иста приказна...

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.075
Матје аут - Маске ин
Рафиња аут - Иниеста ин , Арда оди на крило.
Бускетс аут - Ракитич ин.

Ова треба да го направи на полувреме , за да биде достоен поразот , барем 3-2 да стигнеме. Али тешко , не ми се верува.[DOUBLEPOST=1475437306][/DOUBLEPOST]
Полека бе брате полека.. Лани што бидна шо газевме се живо во прв дел на сезона, шо бидна???? На крај се усравме... А ако Енриќе не е за Барса, може јас и ти сме кој знае... Кога Пеп во една прилика изјави, Лучо ќе направи похолема работа од мене во Барселона, што друго треба да се кажува??? И не заборавај во каква ситуација го затече тимот кога дојде.... А сигурен сум да стартуваа Иниеста и Раќитич дека ќе беше иста приказна...
Јас да бев сега немаше да губиме 3-0. Нелогичните работи шо ги прави иритираат грозно. Репрезентативна пауза има , а он игра без двата најдобри играчи во средината. Да беше првпат ај , али не е. Знае дека Селта е грозен терен од искуство , и пак крши ѕид со глава. Доста е , мора да му се стегне јамката , ептен си дозволува.

Едноставно нема никаква логика во составот шо го извади , буквално како намерно да сака да ја изгуби утакмицата.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Ај не кењајте за Лучо, го чува Иниеста за против Италија шо сакате да прај?!

Kajgana Shop

На врв Bottom