Фан Клуб: Барселона

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Тер Штеген, за да ја затвори мизеријата денеска и оваа комедија од утакмица.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Првиот и четвртиот гол од Тер Штеген, ептен созреал за овие две години во клубот

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Ova e najgolemata greska vo istorijata na fudbalov, ne moze nikoj amater ova da go napravi. Koga pisev na pocetok deka e kikser go branevte, branete go I sega. Crep, ziva prevara od golman.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.075
Ќе вадиме ли бод бе? :pos::pos::pos:

Гасам на полувреме 3-0 , отварам гледам 3-2 , одам гледам Штеген прави грешка за 4-2 , гасам , пак проверувам резултат 4-3.:pos:

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.639
Поени од реакции
7.774
Да не беше дегенот Тер Штеген барем нерешено ќе беше.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Ќе вадиме ли бод бе? :pos::pos::pos:

Гасам на полувреме 3-0 , отварам гледам 3-2 , одам гледам Штеген прави грешка за 4-2 , гасам , пак проверувам резултат 4-3.:pos:
Posledna ja cekav 2, sega ako izvadat bod uste potesko ke mi e :D

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Стварно не ми се допаѓа Тер, уште од првиот ден...зрачи со некоја неоправдана ароганција и лажна сигурност..Таа слика ја комплетираше кога се бунеше..а до ден денес не оправда зошто сакаше да биде прва постава..6 нови играчи во тим, изгледа е преголем залак, и според мене цената на тоа ќе биде релативно понеуспешна полусезона..Се надевам дека како што сезоната минува ќе си дојдат работите на свое..Треба време, многу ум и Меси..

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.742
Поени од реакции
22.923
Хахаха, кај сте сега тие неколкумина што во август славевте титула? Демек новите засилувања сами ќе ни ја донеле Ла Лига, останува првотимците да се борат за ЛШ. :pos::tapp:
Вакви работи ќе се случуваат се додека тиквари како Тер Штеген и Матје а и недокажани играчи како Андре Гомеш го носат дресот на Барса и играат во прв тим во моменти кога со победа треба да избиеме на чело на табелата.
Најголем кривец е аматерот на клупата, кој нема појма од ротации. Тата Мартино е Гвардиола за него во поглед на избор на први 11.

Kajgana Shop

На врв Bottom