Фан Клуб: Барселона

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Полека бе брате полека.. Лани што бидна шо газевме се живо во прв дел на сезона, шо бидна???? На крај се усравме... А ако Енриќе не е за Барса, може јас и ти сме кој знае... Кога Пеп во една прилика изјави, Лучо ќе направи поголема работа од мене во Барселона, што друго треба да се кажува??? И не заборавај во каква ситуација го затече тимот кога дојде.... А сигурен сум да стартуваа Иниеста и Раќитич дека ќе беше иста приказна...
Нема шанси да беше така. Ќе имавме каде каде поголема контрола, ќе беа притиснати Селта, вака овие три паса неможеа да сврзат, 15 секунди топката не ја задржаа. Како да не постојат.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Им се повреди Модриќ на Хрватска, нормално дека треба да биде одморен Ракитиќ за против Косово (y)

Кога зборев дека Енрике нема никаква врска со добрите резултати и има среќа што го има на располагање најдобриот напад во историјата на фудбалот.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
1st time since October 2007 that Barcelona have conceded 3 goals in the 1st half of a La Liga game, lost 3-1 v Villarreal

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.075
Иначе на Бускетс Гомеш и Арда ова им е првпат да играат заедно на средина. Прв пат. Не е ни чудно шо не постојат против Селта во гости.

Тури и пепел на утакмицата , одам да гледам Трансформери.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Полека бе брате полека.. Лани што бидна шо газевме се живо во прв дел на сезона, шо бидна???? На крај се усравме... А ако Енриќе не е за Барса, може јас и ти сме кој знае... Кога Пеп во една прилика изјави, Лучо ќе направи поголема работа од мене во Барселона, што друго треба да се кажува??? И не заборавај во каква ситуација го затече тимот кога дојде.... А сигурен сум да стартуваа Иниеста и Раќитич дека ќе беше иста приказна...
Добро бе портпарол ли си му шо го браниш цел живот?
Истата глупост од пред две години со Сосиедад, кикснува Реал неочекувано, Барса има тешко гостување, Лучо изглегува со смешка екипа.
Лани губиме тука 4-1, пред таа година ако не се лажам едвај тепавме 1-0 при крај на сезона беше...и он кај е повреден Меси излегува на терен со Андре Гомес кој не знае ни с од стилот на Барса, а на клупа дремат Ракитиќ, Иниеста и Денис Суарез.
Во 7 кола два пати ја прави истата глупост со составов, си игра кур ташак, си тера некоја негова филозофија.
Гвардиола сигурно нема да рече, не бе, нема да го биде Енрике во Барса, за ништо не го бива...

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
Иниеста на прашање кој е најдобар тренер според него моментално изјави дека е Луис Енриќе, а чудно ми е зошто не изјави дека Барса игра без тренер...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Иниеста на прашање кој е најдобар тренер според него моментално изјави дека е Луис Енриќе, а чудно ми е зошто не изјави дека Барса игра без тренер...
И мене да ме прашаат која е најдобра мајка на светот ќе речам мојата...жити логиката.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
Јас сум да го врнат Тата, секако сме без тренер....

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Matje bi go pretepal so tapono od sekirana, pusac-KUROpusac. Pike isto da mu se naebam Sakira. Ter stegen e tezok prosek I kikser, uste ednas dokaza.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
Лани играше и Иниеста и Меси и Раќитич, сите играа па 4 ни дадоа.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Еве шо се случува кога ти игра Иниеста....
Нерешено со две раци потпишувам.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.319
Поени од реакции
4.237
Имаме посед, доаѓаме 5-6 пати во ситуација да нафрламе ама џабе кога никиј нема у шеснаесетник. Пако само да стои пред голман ќе биде поефикасен од Бускетс или Гомес...

Kajgana Shop

На врв Bottom