Зошто?Во наредните денови ќе има официјални потврди и за продажбата на Санчез и за донесувањето на канибалот.
Стопер, најверојатно наредната сезона ќе се купува, а доколку притреба, има трансфер-период и во јануари.(ова беше кажано претходното лето, веројатно истото не очекува и сега)
Шо е со тебеДобар е Санчез, ама дали би го трампал за пари и Суарез. Секако дека да.
Инаку епик фејл ќе биде ако не се потпише одбрамбен фудбалер и барем уште еден (не мора многу скап) играч од средината на теренот. Јас би некој млад и талентиран фудбалер кој што од време на време би добивал шанса да се калеми во Барса можеби е време и Денис Суарез да добие шанса во првиот тим
Зошто?
Денис Суарез пред 3 дена и официјално претставен во Севиља(2-годишна позајмица)Инаку епик фејл ќе биде ако не се потпише одбрамбен фудбалер и барем уште еден (не мора многу скап) играч од средината на теренот. Јас би некој млад и талентиран фудбалер кој што од време на време би добивал шанса да се калеми во Барса можеби е време и Денис Суарез да добие шанса во првиот тим
Да, само што тоа го пишавме за играчи чии репрезентации отпаднаа, а не играчи кои се повредија.Во стилот на мадридистите: Ех за нас убаво ќе биде што ќе одмара Нејмар и нема да игра уште на СП.![]()
Немав достап до нет зошто не бев во ск денвиве, да не мислиш сум се криела и ти со од оние што викаат Уефалона а ? живи глупости.........
премногу глупости има направено досега,оттука..........
да те демантираат, забраната за тренинг со тимот останува...........можеби тоа има предност во преговорите за Барса да ја намали барем цената која е напумпана премногуНемав достап до нет зошто не бев во ск денвиве, да не мислиш сум се криел
Не, не мислам уефалона, нит сум мислел. Едноставно јасно е дека Барселона, заедно со Реал Мадрид, Манчестер Јунајтед и Баерн Минхен се тимови кои имаат поголемо влијание за разлика од останатите тимови кои исто така се на високо ниво. Не е тоа ништо лошо, ништо чудно и ништо нејасно.
Да, до ноември ќе освоите се и ќе немате потреба од него кога ќе се врати.И што фајде ќе имаме ние со Суарез,кога нема ни да тренира ни па да игра 4 месеци
ок,тоа се шпекулации,да беше вака,да беше онака.........сепак тука многу фактори играат - силина,брзина,тежиште,мускулатура,висина на играч,тежина,лигаменти итн итн.........можеше и без повреда да помини,ами само набиен........Два цм погоре да бил ударот Нејмар сеа ќе беше инвалидНејќам да ширам песимизам ама ако не изгуби барем дел од брзината треба среќен да е и доживотно пари да им дава на лекарите.
Добра е и оваа одлука. На 20 години не заслужува да игра во Б тим. Ако го биде во Севиља ќе си го вратиме назад, ако не ќе биде новиот Дос СантосДенис Суарез пред 3 дена и официјално претставен во Севиља(2-годишна позајмица)
![]()