Фан Клуб: Барселона

R

Rigel Kent

Гостин
Санчез првите 2 сезони имаше повремени блесоци, но во главно беше катастрофа. Се мачеше, никако да влезе во форма, на некои натпревари исто како да не играше, на некои повеќе правеше штета отколку корист. И немаше голема подршка кај навивачите, често беше критикуван дека не може да се пронајде себеси во екипата, но управата не се решаваше да го продаде.
И во неговата трета сезона, Алексис конечно блесна, беше наш најдобар играч сезонава, плус на Светското се покажа одлично. И, нормално, управата реши да го продаде.
Санчез е извонреден играч и стварно ми е криво ако го продадат , Алексис блесна во изминатата сезона но сепак во првиот дел и финишот на сезоната . Во поинаков систем на игра Алексис би се реализирал потполно но кај нас не може целосно да дојде до израз неговиот потенцијал . Ако стварно го донесат Суарез јасно е дека за Санчез нема место во Барса посебно во прва постава а таков фудбалер не заслужува да биде резерва.
 
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.539
Поени од реакции
4.066
Абе, има некој инфо колку е сериозна повредата на Нејмар ?
 
Член од
7 септември 2010
Мислења
1.166
Поени од реакции
1.262
На 19 овој месец ја играме првата пријателска утакмица (y)
Едвај чекам новата 4 да видам како ке игра ;)
 

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.614
Поени од реакции
31.821
Засега мизерно се одвива ,,ремонтов" во Барселона.

Плус имам чувество дека Хрватов нема да се вклопи во играта како што сите сакаме и очекуваме. Трансферот на Суарез е исфорсирана работа такоџе, пошто одбраната и понатаму е тешка мизерија. Мора во одбрана миниму двајца салам да се земат. Продолжување на договорот на Маскерано е уште една катастрофална грешка, како и продажбата на Санчез. Нз, али вака ако останат работите или продолжат да се одвиваат по овој тек, зборувам за трансферите, пиши чавка и наредна сезона.
 

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Ako nemoze Markinjos neka probaat so Humels ako ne drugo barem e mnogu dobar skok igrac za so glava nesto so najmnogu ni treba na nas....
 

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.216
Поени од реакции
7.277
Former (2007-2013) Barcelona defender Eric Abidal (34), who renewed contract at Monaco two days ago, joins Greek club Olympiacos #official
 
B

Beck's

Гостин
Сеа ФИФА изјавува дека Суарез нема да може да тренира со тимот во текот на банот:confused: После 4 месеци без игра и тренинг ќе личи на Педро
 
Член од
17 март 2014
Мислења
670
Поени од реакции
917
Ne moze da trenira so timot inace moze da si ima treninzi nadvor od timot, odnosno individualni pa taka ke si zeme nekoj kondiciski trener, teretana, individualno ke se sprema za da ja zadrzi barem segasnata forma iako nema da mu bide lesno, sve ova shto se slucuva moze da igra golema uloga i vrz negovata psiha. A na psihicki nestabilen igrac, turi mu pepelot.
 
Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
Се надевам нешто Барса ќе реагира во врска со ова да му се намали казната и да тренира со тимот.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom