Фан Клуб: Барселона

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Само Ван Перси не, неможам да го поднесам дечкото. Ја би Фалкао ама Росел би ми рекол .!. :)

R

Rigel Kent

Гостин
Добро бре луѓе што се дешава со играчиве?
Аби, Валдес, Пике......аман веќе нема крај ова.
ANIMO
--- надополнето: 25 април 2012 во 20:18 ---

Абе не зезај шо е крив Валдес, во дуел оди, рипа да ја избоксува топката, Пике не гледаше кај оди......никој не е крив, не зборувајте шо треба и шо нетреба....
Pique bese svrten so grb kon Valdez a ovoj tolku glupavo postapi sto ne mozam ni da go smislam, ama aj se slucuva.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ако за следната сезона планираат да трошат пари за дефанзивец тогаш нека биде за Бадштубер бе! Генијален играч е, а и со топката игра добро што верувам би се вклопил, ама ајде не одлучуваме ние. :ROFLMAO:

M

MrzaRules

Гостин
Ако за следната сезона планираат да трошат пари за дефанзивец тогаш нека биде за Бадштубер бе! Генијален играч е, а и со топката игра добро што верувам би се вклопил, ама ајде не одлучуваме ние. :ROFLMAO:
тешкоо...мнооогуу тешкоо бирај друг дефанзивец....

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
ќе играме за трето место со реал ? :pos:
ах ибра, ибра, како баш го погоди финалето, уефа сакале класико финале.
тоа е лекција што се не треба да се изјавува после пораз.

гледав изјавите на мурињо после поразот вчера, смеша све живо што можеше да се смеша. автобиографска прес-конференција. тука имаш кој е боље меси или кристијано, за кого ќе навива во финале, непостоечкиот гол со ливерпул, интер, шо праел во италија, шо праел во англија.. човекот си е клуб сам за себе, нема везе што никого во мадрид не го интересира признат непостоечки гол на утакмица челзи-ливерпул пред 4 години. како челзи се бранеле завчера, ама тоа било тактика и незаслужено биле критикувани, иако ди маето сам призна дека во второ полувреме немале тактика. на полувреме си рекле - ок ајде излагаме, шо биде нека биде, ќе издржиме :)

од друга страна го имаме пеп. вчера изјави - јас кога играв во бреша, тогаш дадовме гол од пенал, ама еднаш со рома ептен не забеаа судиите. замислете го тоа?!

мојот став е: кога екипата на некој тренер победува, тој победува заедно со неа. на крај на годината ја собира славата, го прогласуваат за најдобар бидејќи тоа се рачуна како негова заслуга. кога истиот тренер не победува, сакам да важи истото правило. да ја земе вината со себе. не може тренер да биде добар кога екипата и губи и победува. посебно од тактички аспект.
она што нема да можам да го преболам од овој двобој со челзи, секогаш тоа ќе ми стои како наслов - од 180 минути игра, само 2 минути имавме резултат кој не носеше во финале! пеп не успеа да ги натера да се отворат, бидејќи челзи 178 минути имаше резултат кој што им одговараше. ако некој може тоа на друг начин да го протолкува, освен како неуспех на пеп, јас не можам.
тоа мора нему да му се препише, за да не ја колнеме среќата секогаш. како што и самиот изјави, се надевам искрено дека научил нешто од овој пораз.
сакам да потпише што е можно поскоро, но овие шпекулации околу неговото продолжување на договорот се уште една работа која ме вади од такт.

Член од
11 март 2008
Мислења
144
Поени од реакции
60

Подобро решение на пазаро тешко дека има :rolleyes:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Barcelona are keeping an eye on Levante midfielder Vicente Iborra (24), who they think could be a top centre back in 2-3 years.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Нека земе Пеп нека потпише нека прекине да држи во неизвесност. Многу шпекулации се појавуваат. Некои тврдат дека или оди во Челзи или можно е да ја превземе Англија како селектор. Не се знае ништо во моментов. Гремлинот Росел врска нема, да беше сега Лапорта немаше да го пушти од канцеларија додека не потпише.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Џерард Пиќе:
Estic bé! Descansant a casa, merci a tots pels ànims! Gracias a todos por vuestro ánimo e interés. Pronto estaré online otra vez!

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Se poveke se spekulira deka Pep ke si zamine.Ne e ova na arno no to e to.Ne e lesno da si odgovoren za nekoj tim kako Barcelona...Site sakaat da ostani no izgleda e preumoren...

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.674
Поени од реакции
22.770
Се одржува состанок на кој присуствуваат раководството на клубот и Пеп. Се решава иднината на Пеп.
Еве едни интересни вести:
Барса му нуди на Гвардиола ЦЕЛОСНА СЛОБОДА во донесувањето на одлуката...

Гвардиола не само што ќе има комплетна контрола над играчите, засилувањата, техничкиот персонал, туку и можност за изготвување на договорот по своја воља.

На состанокот кој го имале вчера, Сандро Росељ му понудил ЦЕЛОСНА СЛОБОДА ВО СПОРТСКИТЕ ОДЛУКИ, КАКО И „БЛАНКО ЧЕК“ ЗА ДОГОВОРОТ.

Kajgana Shop

На врв Bottom