Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
Mozam pak da kazam deka Real e Top ima uste 7 kola do krajot pa posle ke se pisime koj e Real ili koj e Barcelona :drk:

brat najiskreno i da zemite titula nema da miu bide krivo ama bas i4 mu dokazavme na cel svet koja e barcelona i deka mozime da pobedime sekogo ako sakame vas ve sjebavme 2 pati i neznam so sakas ti uste zal mi e za tebe ama brat4e ti patis od kompleks nare4en barcelona i aj te molam ne zamaraj vo temava zs svarno ne si interesen:smir:

VIVA LA BARCA

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Па момци како се чувствувате утрово по победата во класикото? Најбоље чувство ми е тоа. Се будам и сваќам дека уствари не било сон газењето...

Без разлика колку добро изиграа момците вчера единствениот што ме импресионираше вчера беше Пеп.

Човекот е или генијалец и наркоман. Кога ја видов првата постава мислев дека некој му нарендал печурки у јадењето па истрипал човекот...

Уште не можам да сватам што точно направи тактички ама знам дека успеа во првите 20 минути да ги натера играчите на Реал да трчаат ко кокошки без глава и да се изморат, а после Чави и компанија преземаа контрола и не ја изгубија до крај на утакмицата.

Меси беше полн со енергија затоа што не мораше да трча толку во првиот дел од утакмицата, а и играчите на реал го подзаборавија малку па не го тепаа толку многу.

Одбраната беше феноменална. Пике не му дозволи на Роналдо ни еднаш да го помине, а Игуаин не беше толку катастрофален колку што Милито беше добар. Едноставно не му даде да допре топка.

Марсело некако беше многу слободен ама со оглед на тоа дека немаше муда да трча накај гол туку цело време подаваше кога му беше отворен патот кон гол не е беше страшно.

А и ротацијата во второто полувреме беше класика. Алвес се враќа позади, а Пујол оди да игра како лев бек. Со тоа што Максвел оди да игра како крило, а кога влезе Гути и почна да презема контрола во средината го стави Ињеста место Максвел и... извини Гути ама средината е пак наша.

Вакви ротации некои тренери не можат да направат во тек не цела сезона, а Пеп успеа да ги направи за време на утакмица. Гениј!

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Браво. Уживам кога ги гледам. Потајно сум нивни фан.

Навивам за Јувентус, и длабоко во мене, се надевам дека еден ден, ќе го гледам и мојот омилен тим, како игра игра, каква што игра денес Барселона. :helou:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
абе нели ве сакале во финале лш?:pos2:тимот нека си го прекрстат во Унреал мадрид

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Честито победа и вчера ме изненади играта и поставеноста на барселона...секоја чест за пеп па за останатите....

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ама Интер не е Реал :toe:,очекувајте тежок натпревар со добра такика на Мурињо:toe:
Сакаш да кажеш дека Мурињо е подобар тренер од ПЕП ?? Сакаш да кажеш дека Интер е подобар од БАРСА ?? Или сакаш да кажеш дека ќе дадете отпор и нема да изгубите со многу примени голови ...

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Сакаш да кажеш дека Мурињо е подобар тренер од ПЕП ?? Сакаш да кажеш дека Интер е подобар од БАРСА ?? Или сакаш да кажеш дека ќе дадете отпор и нема да изгубите со многу примени голови ...

Баба Ванѓа мајка да не ти е ?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Другар добро знаеме дека барселона е најдобра екипа и најквалитетна и сесе..ама сепак подобриот секогаш не победува и милион примери имаш...А ти сакаш да кажеш дека пеп е подобар тренер од мур???:pos2::pos2:..јас не го потценувам пеп тој за мене е одличен но сепак да не анализираме кој и што е Мур..мислам нема потреба...барселона ако победи ќе биди поради вонсериските играчи кој ги имаат и генијалноста која ги краси а не дека пеп е подобар од МУр размисли малце...а тоа дека ќе изгубиме на меаца и тоа со многу голови на мали деца таков мубает да му тепаш..

И мајка и баба ... Ќе правиме муабет за 2-3 дена ;)
По 10 дена е натпреварот

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Другар добро знаеме дека барселона е најдобра екипа и најквалитетна и сесе..ама сепак подобриот секогаш не победува и милион примери имаш...А ти сакаш да кажеш дека пеп е подобар тренер од мур???:pos2::pos2:..јас не го потценувам пеп тој за мене е одличен но сепак да не анализираме кој и што е Мур..мислам нема потреба...барселона ако победи ќе биди поради вонсериските играчи кој ги имаат и генијалноста која ги краси а не дека пеп е подобар од МУр размисли малце...а тоа дека ќе изгубиме на меаца и тоа со многу голови на мали деца таков мубает да му тепаш..

По 10 дена е натпреварот

Оф леле, а зошто Мурињо да е подобар од Пеп????? Затоа што е во Интер?? Или затоа што со 10000000000000000000000000 милиони освои со Челзи Премиер Лига??
Да не е меѓу првите на ранг во освојување, па да речеш дека е подобар. Од друга страна Пеп има СЕ освоено и еден куп рекорди срушено.

Не викам дека Мурињо е лош тренер, напротив баш е одличен, али твојот муабет "Сите знаеме кој е Мур" и толку газење од смеа на нивната споредба, не треба.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Оф леле, а зошто Мурињо да е подобар од Пеп????? Затоа што е во Интер?? Или затоа што со 10000000000000000000000000 милиони освои со Челзи Премиер Лига??
Да не е меѓу првите на ранг во освојување, па да речеш дека е подобар. Од друга страна Пеп има СЕ освоено и еден куп рекорди срушено.
Другар смири се да му се сневиди не сме тука за провокации..јас не реков Дека мур е подобар поради титулите со челзи туку поради генијалноста која ја има и која го краси..не реков дека пеп е аматер ваков таков онаков..напортив одличен мотиватор е и се има освоено..но не ми се верува да направи успех ако оди во друг клуб...јас не напишав дека поради тоа што е во интер е подобар..ти гарантирам мур во било кој тим да оди успех ќе направи и титулите кој ги има освоно досега го потврдува тоа..но ти повторно нема да го разбереш тоа бидејќи го мразиш мур и никој нема да те предомисли..ај да не одиме офф нека биде по твое..:helou:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Барса не е семоќна:toe:,чим можеше А.Мадрид и Рубин Казан да ги тепа зошто да неможе Интер:toe:Барса е најдобра екипа не викам не али знај дека не победува секогаш најдобриот,ако направи Мурињо тактика како со Челзи на С.Бриџ тогаш ке го јадете:toe:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
честитки заслужено
чави е ѕвер,нема што најдобриот плеј овие 5 год, туку ме интересира нешто
годинава валдез има кикснато некогаш,сите натпревари што ги гледав годинава брани супер:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom