Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Абе мене ми одговара да се прават најаки Барса:toe:,али нека направи тактика Мурињо па после ке им ги затне муцките:toe:
da ke ja napravi istata taktika kako koga igrase protiv Barca vo grupa koga bea.. i da ke ja zatne muckata zatoa sto ke nema kogo da kritikuva osven sam sebe si kako sto isto si napravi koga zagubija od Barca!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
честитки заслужено
чави е ѕвер,нема што најдобриот плеј овие 5 год, туку ме интересира нешто
годинава валдез има кикснато некогаш,сите натпревари што ги гледав годинава брани супер:smir:
Кикс тешко. Има примено еден-два гола од 30 метри ама беа топки шо тешко се бранеа. Се на се Валдез прерасна во голман и пол, не е тоа што беше од пред неколку години кога пливаше на секој шут кој беше надвор од шеснаесет метри:vozbud::vozbud:

За Интер има време, пред анс е прво натпревар со Депортиво кој што мора да го добиеме, за да не ја изгубиме веднаш предноста пред Мадрид. Ама со оглед на тоа како играме во последно време и со оглед на генијалноста на Чави, Иниеста и Меси не се сомневам во демолирање на Депор.

Интер не се овци тоа е факт. Во групната фаза на Кампот им одржавме лекција без Меси и Ибра, ама сепак од тогаш они си ја дигнаа својата игра на едно многу повисоко ниво. Дојде Снајдер кој што игра во животна форма, Милито скроо на секој натпревар дава гол, Ето ќе биде екстра мотивиран против нас. Одбранта им е одлична ќе биде тешко да се помине па плус и за тренер го имаат Мурињо кој што и тоа како знае да постави тактика. Се на се очекувам два тесни дуели да бидат, Интер не верувам дека ќе се отвори којзнае колку, можеби ќе чека контри, ама на нас си останува да си ја играме нашата игра и со Господ напред да не не стигнат повредите:vozbud::vozbud:

П.С. Против Мадриѓаниве 4 по ред и продолжуваме да броиме :):vozbud:

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
- Cristiano Ronaldo has scored a total of zero goals against Barca, failing to score with both Manchester United and Real Madrid.
6 Games played against Barca = 0 Goals :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Згора на тоа и пенал промаши.:tv:

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Лол.. Кај ги рамниш Мурињо и Пеп... Тактиката на Пеп синоќа навистина ме импресионира.. Роналдо неможеше да помине...
Башка, судијата беше на Реал на страната... али ипак, Барселона се најдобри.. и ке останат..
Вчера беше најдобро одсудениот натпревар во ла лига последните 5 години. Судијата беше малку престрог ама таков беше и со Реал и со Барса. Веројатно не сакаше да изгуби контрола на натпреварот.

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
Ама Интер не е Реал :toe:,очекувајте тежок натпревар со добра такика на Мурињо:toe:
koga 4itam vakvi nekoj so se protivat deka 4e izgubat mn se nerviram i fanovite na real laeja i fanovite na arsenal laeja ama sega gi nema nikade sato masko ne bidi mnogu optimist zasto znaes so sleduva silovanje:smir: gledaj osvojte ja titulata vo italija da ne ostanite so prazni race a za toa deka 4e ja pominete barca se lazis brat:smir:

I

IBIZA SOUND

Гостин
abe so ispadna so povredata na milito,nema nigden nisto
po pobedata na real zaboravivme na covekot deka se povredi sinokja

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Со задоцнување, честито ни победа, ги пониживме сред Мадрид, најдобар состав ever, Чави ме највеќе воодушеви по незнам кој пат, како со снајпер да асистира, Меси звер, можеше уште два да им опне за 4, ама да не се томаќариме, уште еднаш честито, Visca el Barca ! <3

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Покрај СЕ што освоија во последнава сезона, покрај тоа што се у полуфинале Лш, покрај одличните игри против Арсенал, покрај победава среде Мадрид, тимот стои цврсто на земја. Тоа е тоа што најмногу ми се допаѓа кај овој состав, кај овој тренер. Денес читајки низ разноразниве портали, никаде не сретнав изјава од типот: најдобри сме, ни нема рамни, наша е титулата и слично, туку секаде скромни изјави, изјави од типот: ако си помагаме едни на други, ако секој му помага на другиот, ако играме како тим ќе можеме да победи, ќе можеме да освојуваме...и ако сакаме да бидеме најдобри ќе мора тоа да го покажеме на терен, како што и го покажаа вчера.

Додека едниов ( Роналдо ) леташе со изјавите пред натпреварот, другиов ( Меси ) остана скромен, остана цврсто на земја, а разликата е и повеќе од очигледна.

п.с. Милито е ОК.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Aко и оваа сезона Барса освои се што може да се освои, освен копа дел реј (значи вкупно 5 титули) треба да му изградат споменик на Пеп во Барселона :xD:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Aко и оваа сезона Барса освои се што може да се освои, освен копа дел реј (значи вкупно 5 титули) треба да му изградат споменик на Пеп во Барселона :xD:
Ќе биде тоа нешто неверојатно. Се чудеа лани кога освоивме 6 титули во една сезона. А па шо ќе прават ако ДАЈ БОЖЕ земеме 11 титули во две сезони:vozbud::vozbud:
После тоа и пост од 2-3 години да имаме нема да жалам едноставно сме го достигнале врвот:vozbud::vozbud:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
ај малку глеајте реално секој Тренер може да освои се да ја има барса.. Не е до пеп!:tapp:

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
ај малку глеајте реално секој Тренер може да освои се да ја има барса.. Не е до пеп!:tapp:
Taka e:tapp:

A be ulav,i 2006-2007,2007-2008 nisto ne osvojavme a gi imavme pomalku ili poveke istite igraci.Se gleda ulogata na pep ne treba da go tupam.Samo slepci nemozat da ja vidaat ulogata na pep vo ovoj tim.Ednostavno znae covekot so sto raspolaga,znae da postavi taktika i znae da go izvadi maximumot od niv-nesto so sto ne mozi da se pofali sekoj trener.

I da Pep e mnogu pogolem od Murinho,edno e samoproglasuvanje deka si nesto,drugo e da kazuvaat delata.Koga gi gledam trenerite kako SAF,Venger... mi se ezi kozava koga nekoj ke spomne deka murinho bil nesto posebno-vo toj kontekst murinho e mnogu skalila podolu.A da ne zboram za negoviot odnos,site go znaete.Poz:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom