Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Барса не е семоќна:toe:,чим можеше А.Мадрид и Рубин Казан да ги тепа зошто да неможе Интер:toe:Барса е најдобра екипа не викам не али знај дека не победува секогаш најдобриот,ако направи Мурињо тактика како со Челзи на С.Бриџ тогаш ке го јадете:toe:
Ни Мурињо,ни Чак Норис,ни Господ не можат да ја победат Барселона едноставно прејак тим имаат каталонците.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Јас не знам овие Шинтерциве што се туткаат толку..И овие вчера се фураа цел ден па сеа ги нема нигде.:wink:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ни Мурињо,ни Чак Норис,ни Господ не можат да ја победат Барселона едноставно прејак тим имаат каталонците.
те демантираа атлетико и рубин..значи барса е најдобра но е е непобедлива сепак играчите се човечки суштества..

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Абе мене ми одговара да се прават најаки Барса:toe:,али нека направи тактика Мурињо па после ке им ги затне муцките:toe:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас не знам овие Шинтерциве што се туткаат толку..И овие вчера се фураа цел ден па сеа ги нема нигде.:wink:
тука сме а вие јувенташите сите почнавте одеднаш за барса да навивате а самите не се гледате..и никој не се тутка туку си муабетиме слободно без провокации..ама сепак мора некој како вас да дојди па да ја уништи дискусијата..

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Барса не е семоќна:toe:,чим можеше А.Мадрид и Рубин Казан да ги тепа зошто да неможе Интер:toe:Барса е најдобра екипа не викам не али знај дека не победува секогаш најдобриот,ако направи Мурињо тактика како со Челзи на С.Бриџ тогаш ке го јадете:toe:
А ако направи ПЕП тактика како вчера против Реал ... Ќе го јадете и на Меаца :vozbud::vozbud:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Извини многу јака дискусија дека Интер ќе ги тепале Барса извини.Можда ќе ги тепаат не викам не, ама чекај нека изиграат па после ќе кењаме не вака.:wink:
Ако честитам победа не значи дека дркам на нив.:toe:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Другар смири се да му се сневиди не сме тука за провокации..јас не реков Дека мур е подобар поради титулите со челзи туку поради генијалноста која ја има и која го краси..не реков дека пеп е аматер ваков таков онаков..напортив одличен мотиватор е и се има освоено..но не ми се верува да направи успех ако оди во друг клуб...јас не напишав дека поради тоа што е во интер е подобар..ти гарантирам мур во било кој тим да оди успех ќе направи и титулите кој ги има освоно досега го потврдува тоа..но ти повторно нема да го разбереш тоа бидејќи го мразиш мур и никој нема да те предомисли..ај да не одиме офф нека биде по твое..:helou:
Не го сфатив како провокација затоа што не навивам за Барса ;). И не го мразам Мур, знам дека е генијален тренер, но исто толку е генијален и Пеп. Тоа ми беше моабетот, дека колку што се докажал Мур, толку се докажал и Пеп. И види, сеуште не е Мур нешто нај нај докажан. Сите ги знаеме околностите под кои освои и освојува во Челзи и Интер. Сеуште нема екипа што може да му парира на Интер во Италија поради калчополи, па и Манчини газеше во Интер. Незнам како би се докажал доколку би отишол во не толку буџетен тим како Арсенал каде што треба да се гради екипа со малку пари и со прејака конкуренција.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ај бе не го тупајте само, никако не смееме да во отпишеме но за разлика од вас сме многу подобри така да останува да видиме што ќе се случи.
Ни еден тим не смее да биде отпишан пред време. :toe:

В

Вори

Гостин
Во глобала заслужено.
Имате уште еден вонземјанец во екипа.Чави Хернандез!Човекот е крал,немам зборови.

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Ама Интер не е Реал :toe:,очекувајте тежок натпревар со добра такика на Мурињо:toe:
Лол.. Кај ги рамниш Мурињо и Пеп... Тактиката на Пеп синоќа навистина ме импресионира.. Роналдо неможеше да помине...
Башка, судијата беше на Реал на страната... али ипак, Барселона се најдобри.. и ке останат..

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Лол.. Кај ги рамниш Мурињо и Пеп... Тактиката на Пеп синоќа навистина ме импресионира.. Роналдо неможеше да помине...
Башка, судијата беше на Реал на страната... али ипак, Барселона се најдобри.. и ке останат..
Ајдеее и судијата ни бил на наша страна :tapp:
Инаку и јас ја користам оваа прилика да ви честитам победа, ја заслуживте!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ми споредуваат утакмица у групна фаза,со 1/2 финале...

Кире пак почнуваш да напнуваш??

Ај олади малце,нека дојде натрпеварот,ќе правиме муабет,а сега гитла и остави не да си славиме победа.:smir:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Со мало задоцнување честитки за победата се виде вчера кој е кој ај со здравје и овие од фан клуб реал пак предвреме нек си ги пишуваат на свое конто 3те бода од овој меч хахахааааааааааа сега нек квичат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom