Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
eve uste eden pokazatel deka ve4erva bese vo znakot na brojot 10

Под раководство на астурискиот судија мадриѓани немаат пораз цели 10 години. ПОследен пат Мехуто одсвирил горчлив крај за лос меренгес на 28. Ноември 1999 година - 0:1 против Селта во Виго.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
eve uste eden pokazatel deka ve4erva bese vo znakot na brojot 10

Под раководство на астурискиот судија мадриѓани немаат пораз цели 10 години. ПОследен пат Мехуто одсвирил горчлив крај за лос меренгес на 28. Ноември 1999 година - 0:1 против Селта во Виго.
тое то брака :vozbud: се е во знакот на намбер тен :smir:

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
И Ибра голот што го постигна на Првото Ел Класико беше 55 Минута, Така да 5 + 5 = 10

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Ок, доста беше со 10-ката аман ! Меси има 10 прсти на нозете... вау :vozbud:

Ова беше 40-от гол на Меси, Роналдо 96-97 сезоната имаше 47....
Има уште 10 натпревари за да го (пре)стигне феноменот.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Меч проследен со емоции...викања...радост...:barcafan:

И да Пеп е човекот!

Го изденади светот со вечерашната формација,Дани Алвес го стави десно крило,и само каква храброст покажа со тоа што Иниеста го остави на клупа а не треба да се потсетиме за каков меч се зборуваше!

Одлична скроена тактика.

Валдес беше на многу високо ниво,одбрани сигурни голови!

Одбраната беше многу добра предводена од Пике,кој го стави во џеб Роналдо.
Максвел изигра некако слабо.

Средниот ред...хмм Бускетс почна малец несигурно но потоа се стабилизираше и имаше добри пасови.Кеита не беше на високо ниво во офанзива,но во дефанзифа добро се покажа.
Чави...за него нема што да се зборува...МОТОРОТ на екипата.

Нападот добро се справуваше со одбраната на Реал.
Само каква прљава игра играа одбранбените играчи на Реал,само како го удираа Меси кој во ниту еден момент не направи мајмунска фаца за разлика од Роналдо и како го плескаа Педро :) но сепак Меси уште еднаш покажа дека е најдобар.

Имаше една сомнителна ситуација кога Меси беше срушен во 16-никот од Албиол мислам,но ОК е...судиите беа на ниво,особено Мехуто Гонзалез кој со жолтите картони знаеше како да ги смири :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ок, доста беше со 10-ката аман ! Меси има 10 прсти на нозете... вау :vozbud:

Ова беше 40-от гол на Меси, Роналдо 96-97 сезоната имаше 47....
Има уште 10 натпревари за да го (пре)стигне феноменот.
Кога сме кај головите дали Меси го престигна Руни или имаат ист број на голови постигнати само во Лигата???

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
кај се сеа сите со дркаја на реал мадрид со ја потцевеја дека ке изгубит

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Момци, по незнам кој пат во последниве 2 сезони, докажавме и покажавме кој е најдобриот тима на планетава моментално.Едноставно сум пресреќен што живеам во ова време, во време кога тимот гази се пред себе.

Барса прерасна во невидена машинерија, во еден страшен колектив кој има да ги урне сите рекорди.
Фудбалов што го играат момциве е стварно ванземаљски.

Како што кажа вечерва Меси во едно интервју: овој тим на Барса, кога сака и кога треба, е способен да го победи било кој друг тим на планетава земја.

Овој тим на Барса е супериорен.
Овој тим на Барса, како што кажа и Мурињо, може да игра комотно со заврзани очи и пак да не биде поразен.

Треба и те како да бидеме горди на Пеп и на играчите. Едноставно нема веќе простор ни за најмал сомнеж.
Барса е повеќе од клуб.

Ова беше прекрасна вечер, вечер која убаво се прослави....

VISCA EL BARCA

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Момци, по незнам кој пат во последниве 2 сезони, докажавме и покажавме кој е најдобриот тима на планетава моментално.Едноставно сум пресреќен што живеам во ова време, во време кога тимот гази се пред себе.

Барса прерасна во невидена машинерија, во еден страшен колектив кој има да ги урне сите рекорди.
Фудбалов што го играат момциве е стварно ванземаљски.

Како што кажа вечерва Меси во едно интервју: овој тим на Барса, кога сака и кога треба, е способен да го победи било кој друг тим на планетава земја.

Овој тим на Барса е супериорен.
Овој тим на Барса, како што кажа и Мурињо, може да игра комотно со заврзани очи и пак да не биде поразен.

Треба и те како да бидеме горди на Пеп и на играчите. Едноставно нема веќе простор ни за најмал сомнеж.
Барса е повеќе од клуб.

Ова беше прекрасна вечер, вечер која убаво се прослави....

VISCA EL BARCA
Јас сеуште славам, дремка не ме фаќа :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Барса фала ти пуно ми донесе една пица и еден сендвич од 7 ца. Да бидеме реални ја не сум некој навијач на Барса бидејќи сум Звездаш но фудбалот кој го игра Барса е без калкулации у секој момент се спремни за напад. Кога игра Барса не пропуштам утакмица.

допуна: Другарот од кој ќарив 7-ца се кладевме он кец ја двојка. Додека пицата ја добив давајќи му на дечкото и кец и нула.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom