Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Se pokaza koj e koj............navivaci na Real imate pravo da molcite inaku se sto ke kazete ke bide upotrebuvano protiv vas hahahahahha do slednoto El Classico :pos2: FORZA BARCELONA

Член од
9 март 2010
Мислења
47
Поени од реакции
1
lelee bree paa ovooj ne utepa so svoite postovi,real ke pobedi,ke vidite koj e real,ke vidite koj e top..Vide li koj e Top Ekipa sega?:tapp:

Mozam pak da kazam deka Real e Top ima uste 7 kola do krajot pa posle ke se pisime koj e Real ili koj e Barcelona :drk:

Во пресрет на Ел Класико шпанскиот институт се погрижил да направи споредби меѓу Меси и Роналдо во неколку категории.

• Во повеќе од 80% од нападите на Барселона инволвиран е и Меси т.е при нападот топката ја допрел и Аргентинецот. Додека кај Роналдо тој процент е 60% што значи дека Меси е повлијателен на играта на Барселона отколку Роналдо на Реал.
  • Меси е за малку побрз од Роналдо на кратки растојанија. Меси достигнува брзина од 20 km/h, додека Роналдо 18km/h. Сепак кога се работи за подолги растојанија Португалецот е побрз, 30km/h наспроти 28 km/h.
  • Кога дрибла Лео има повеќе допири со топката отколку Кристијано. Контролата на топката на Аргентинецот е подобра, додека Португалецот си дава фор и трча по топката.
  • Кога се работи за слободните удари, тука Роналдо е убедливо подобар. Тој шутира со брзина од 119 km/h, додека Меси само со 95 km/h.
  • Овој институт тврди дека овие двајца фудбалери се всушност најбрзите во светот кога ја имаат топката во своите нозе.
Ова последново и не е за верување, но како и да е интересни статистики кои и не би требло да им помогнат многу многу на Пелегрини и Гвардиола во пресрет на Ел Класико.

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Mozam pak da kazam deka Real e Top ima uste 7 kola do krajot pa posle ke se pisime koj e Real ili koj e Barcelona :drk:
Дали ти навистина мислиш дека Реал има некакви шанси за титулата?

Уствари да, извини, има шанси Реал, ако ги суспендираат Барса. :pos:

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Gago – 5: Like Garay, he was used in midfield to plug the holes and to do the dirty work. A very quiet first half performance but got more involved in attack in the second.

Higuain – 4: Barely had a touch of the ball in the opening 30 minutes. Had his team’s best chance in the first half but blazed his shot wildly over. Had another opportunity in the second but fired wide.
Првото кажува колку фудбал требаше да има според тактиката на Задрид, а второто кажува за високиот квалитет на Игуаин :pos2::pos2::pos2:

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Браво за Барселона, а Лапорта му покажа на Перез дека играчи од светска класа може да се најдат и на плажа (Педро е најден на плажите и донесен во Барса). А Перез ако сака да победи во Ел Класико, нека се кандидира за Претседател на Барселона и така Лапорта нема повеќе право за реизбор.
ЧЕСТИТКИ ЗА СИТЕ ФАНОВИ НА БАРСА.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Уствари да, извини, има шанси Реал, ако ги суспендираат Барса.
Абе будали се овие од Задрид, можат цел тим да му го испушат на кралот за да ја отцепи Каталонија со декрет се со цел да ни ја земат титулата :pos2:

А Перез ако сака да победи во Ел Класико, нека се кандидира за Претседател на Барселона и така Лапорта нема повеќе право за реизбор.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
И во случај Барса да не ја освои титулата ќе бидам презадоволен затоа што сме го акнале 2 пати ,,големиот,, Задрид со супер ѕвезди. :pipi:

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
аууу дури сеа сум по смирен малце од вчера :vozbud::vozbud::vozbud:како само ги добивме среде мадрид, ПЕП - човекот е ЦАР !!!! Меси 3 пат играше против Гејналдо и 3 пат го тепаше! Едноставно сезонава газимееее :vozbud:а ако сакаат Реал да ја освојат титулата барса треба да загуби 2 пати, оти ако еднаш киксне ќе имаат исто бодови со Задрид а меѓусебниот дуел е на наша страна, така да мн тешко тоа да се случи :vozbud:

I

IBIZA SOUND

Гостин
vistinsko siluvanje od messi i kompanijata na mesi:):)
no bravo i za pep,znae koga da izvadi iznenaduvacki sostav

Член од
9 март 2010
Мислења
47
Поени од реакции
1
Дали ти навистина мислиш дека Реал има некакви шанси за титулата?

Уствари да, извини, има шанси Реал, ако ги суспендираат Барса. :pos:

Abe dete ti prasanje sam si postavuvas i sam gi odgovaras tesko tebe hehe :pos2:

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Abe dete ti prasanje sam si postavuvas i sam gi odgovaras tesko tebe hehe :pos2:
Ме сети... NOT!

Првиот дел од постот е прашање до тебе, додека вториот е мое мислење во кој случај Реал можи да ја освои титулата.

И оди си во Фан Клуб: Реал, величи го Роналдо и надевај се дека е подобар, пошто нели, побрз е на долги патеки од Меси според статистиките. Поздрав!

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.829
Поени од реакции
30.726
Дечки честито победа, заслужена во секој можен поглед.
Симнувам капа за маестрото Xavi:bravo:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237

Во пресрет на Ел Класико шпанскиот институт се погрижил да направи споредби меѓу Меси и Роналдо во неколку категории.

• Во повеќе од 80% од нападите на Барселона инволвиран е и Меси т.е при нападот топката ја допрел и Аргентинецот. Додека кај Роналдо тој процент е 60% што значи дека Меси е повлијателен на играта на Барселона отколку Роналдо на Реал.
  • Меси е за малку побрз од Роналдо на кратки растојанија. Меси достигнува брзина од 20 km/h, додека Роналдо 18km/h. Сепак кога се работи за подолги растојанија Португалецот е побрз, 30km/h наспроти 28 km/h.
  • Кога дрибла Лео има повеќе допири со топката отколку Кристијано. Контролата на топката на Аргентинецот е подобра, додека Португалецот си дава фор и трча по топката.
  • Кога се работи за слободните удари, тука Роналдо е убедливо подобар. Тој шутира со брзина од 119 km/h, додека Меси само со 95 km/h.
  • Овој институт тврди дека овие двајца фудбалери се всушност најбрзите во светот кога ја имаат топката во своите нозе.
Ова последново и не е за верување, но како и да е интересни статистики кои и не би требло да им помогнат многу многу на Пелегрини и Гвардиола во пресрет на Ел Класико.
и после Роналдо бил подобар...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom